Slovenija /slovenija/intervjuji

Jernej Vrtovec, NSi: "Jaz sem proti temu, da kdorkoli v državi nekaj dobi zastonj"

Komentarjev 33
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
    Leon 07:08 15.februar 2026.

Koliko je NSi plačala Žurnalu za tole sprenevedanje Vritovca ?

Leon 08:44 15.februar 2026.

"Jaz sem proti temu, da kdorkoli v državi nekaj dobi zastonj" ...če ukradeš ni zastonj !

luckyss1 06:38 15.februar 2026.

Upam, da mu uspe prestopiti prag...zapora!!

• Jernej65_je_debil 11:46 15.februar 2026.

Razvojna koalicija my ass. Ki človek posluša tisto dohtarsko kokoš iz SLS, ki nam je med korono pri rekreaciji na Golovcu in drugih zelenih površinah okoli Lj trajbala, da moramo nositi maske (sami pa so seveda pili in žrli na ...prikaži več zabavah brez mask), vidi, da baba nima treh čistih. Drugega kot neumnosti in floskule v stilu "mi bomo iz SLO naredili svetilnik" od nje nismo slisali. Sicer podobno, kot pri vecini politikov.

• Ppiikkaa 09:10 15.februar 2026.

Skratka, brez dela ni jela!

malonaokoli 08:51 15.februar 2026.

Prodane duše ! Vsak ima svojo ceno za vstop v koalicijo.

Garancija 10:24 15.februar 2026.

Se on zaveda kako ga narod sovraži

torolino 11:21 15.februar 2026.

Ne nakladaj nekaj sebi v korist! Imaš kakšne argumente za tvoje blodnje?

• Ender3 14:57 15.februar 2026.

Torolino 👎 sam sem dokaz, da to drži. Tip je enostavno neprebavljiv v vsem, kar dela in govori. Ob tem se klicuje na Boga, ki ga vsiljuje drugim..

• mihail 15:05 15.februar 2026.

Izrojena desnica zlizana z kapitalom se ne zaveda ničesar več. Vidijo samo še oblast, denar in izživljanje nad svojimi podaniki. Izrojeno do konca!

• mihail 15:00 15.februar 2026.

A, kamjon ste že našli ?

• Jernej65 10:23 15.februar 2026.

Ni toliko problem če nekdo dobi zastonj. Bolj problem je če kradeš to kar ni tvoje. To pa delajo vsi politiki in NSi ni nobena izjema. Do sedaj je še najmanj kradel Drnovšek in je bil do sedaj najboljši politik.

• Dieta 10:12 15.februar 2026.

Ko pokvarjeni politiki solijo pamet, ha,ha,ha. Prodana duša Vrzovec nakladA....

• Pierre 11:30 15.februar 2026.

Laži laži laži me, ti to radiš najbolje...(Alca Vuica)

• Plavi-mil 11:46 15.februar 2026.

Saj ni Golob, on vsepovprek laže.

• Ender3 14:53 15.februar 2026.

Plavi, če kaj vem ste v kleti skregani s pojmom laži. Samo resnica na Nori24tv je brez manupulacije in laži. Tistih redkih, ki v to verjamete.

• www 12:19 15.februar 2026.

Jezus je pridigal zastonj. Kaj ti to pove, teologec?

• mihail 14:57 15.februar 2026.

Torej je proti temu, da dobi rkc 200 milijonov od države zastonj, na lepe oči, po domač povedan, plus neobdavčene nabirke ?

uros8 15:11 15.februar 2026.

Ne, to pa ne, po njihovi zaslugi je NSi dobro zasidrana v parlamentu. Kar je seveda velika škoda in žalost za državo.

• rd2dmk2 09:50 15.februar 2026.

jest sem proti da kdorkoli dobi kaj zastonj--- razen mene.

• 4krogci 14:04 15.februar 2026.

Zakaj pol NSi doboli da cerkev dobi zastojn, ni potrebenpo davkih,..??? Aja sej res oni so nasi!

• mihail 16:12 15.februar 2026.

Jezus bi vas poslal k vragu, pokvarjence ene, ki samo zlorabljate njegovo ime.

• hubertfast 16:10 15.februar 2026.

NSi nas bo skupaj z SDS takoj razprodala, to je potrebno preprečiti na volitvah.

• mihail 15:03 15.februar 2026.

Jaz bi bil tudi rad neobdavčen, tako kot je Rimska (Rim je v Italiji in ne v Sloveniji, pa to...) cerkev, ki je največja lastnica gozdov v Sloveniji. Da bi bilo zastonj pa to....

• jan631 15:49 15.februar 2026.

NSI, imate moj glas, vedno sem volil za vas. Imate tudi glas moje družine in prijateljev. Če, bi vi vodili vlado verjamem, da bi prehiteli Avstrijo, ne pa da nas sedaj prehiteva že skorumpirana in hinavska Hrvaška. To pa najbolj ...prikaži več boli. Priznajte levičarji, da ste nam zaradi svoje nesposobnosti in lenobe uničili državo.

• mihail 15:58 15.februar 2026.

Pač, volil boš janševe hlapce in pokvrjence, ki so izgubili 5 tonski kamjon ! Bravo!

• Ender3 15:16 15.februar 2026.

Nesojeni teolog pridiga o razvojni koaliciji. Brez davkov bo težko še posebno, če bo RKC država v državi. Znani rek je: Kar Bog da lahko tudi vzame. Torej davki ne bodo politični ampak cerkveni..Folk bi moral vedeti v čem je ...prikaži več razlika. V NSi zato nimajo odgovora. Še napraj pa nas bosta v to prepričevala F. Horvat in bistroumna Vida.Č.Špelič. Kar res nimajo bolj prepričljivih kristjanov v svojem strankarskem bazenu. Prodane, sluzaste, nekredibilne duše so vsi po spisku..

• jan631 15:36 15.februar 2026.

Če bi pa tvoji pravoslavci harali po Sloveniji pa ne bi imel nič proti? Motijo te kristjani. Raje imam za ministra razgledanega teologa, ko ministra z triletno trgovsko šolo Hana, in ministra ter podpredsednika vlade Arčona z elektro šolo.

• Komentirajte

Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.