Kot oškodovanec v sodnih postopkih na sodiščih v Celju lahko dokažem, da sodišče za nekatere v postopkih poskrbi, da se postopki vlečejo. Saj sodišče odreja vročitve detektivu TT, da ta opravlja vročitve več desetkrat tudi na naslovih kjer ni mogoče… ...prikaži večče prebivanje. To je podrta hiša, kjer nihče ne prebiva že več deset let z podrto streho skozi katero rastejo že debela drevesa.
na radiu ena so pa tko in tko eni butci....butci pa tudi tisti ki ga še poslušate. Dobesedno se norca delajo iz vsega kar gre in leze...poleg tega pa še vedno ene in iste štikle vrtijo...Nimam besed
To je pa eden najbolj konstruktivnih in treznih predlogov... bravo! Eni očitno ne morejo iz svoje kože. Sicer jaz plunem po levem ali rdečem.. kdor mi bolj zaudarja.
Kot oškodovanec v sodnih postopkih na sodiščih v Celju lahko dokažem, da sodišče za nekatere v postopkih poskrbi, da se postopki vlečejo. Saj sodišče odreja vročitve detektivu TT, da ta opravlja vročitve več desetkrat tudi na naslovih kjer ni mogoče… ...prikaži večče prebivanje. To je podrta hiša, kjer nihče ne prebiva že več deset let z podrto streho skozi katero rastejo že debela drevesa.
Obstaja opcija prisilne privedbe in plačilo storitve motenja postopka!!!!!
Kaj je janševci, kako se samozadovoljujete ko vidite sliko vašega idola????
kaj je opankari,a vam gre v nos Janša,ne boste dolgo srali po Sloveniji
A tebi ne gre v nos, če se nekdo izogiba sodišč? Aja, pozabljam - janšist....
ma za pete bi ga morali privezati in odvleči na sodišče.
a maš probleme !! jap sej verjamem , da taki kot si ti mislijo , da če bo JJ v zaporu pol se bosta pa cedila med in mleko !!! sam vas mal logika jebe.
jeb...š 50 EUR če ti stranka da 500 da ga ne najdeš. A so pogledali pri Bavčarju doma?
Mogoče pa mu je Janša dal več denarja , če ga ne najde.
kakšne bedarije trosite novinarji...dol padeš. Folk pa naseda
Rdečkarji si pomagate z bulmastifi kajne.?
Za nejanševcehttp://shrani.najdi.si/?P/2P/4B1qt1VU/ninteres.jpg
na radiu ena so pa tko in tko eni butci....butci pa tudi tisti ki ga še poslušate. Dobesedno se norca delajo iz vsega kar gre in leze...poleg tega pa še vedno ene in iste štikle vrtijo...Nimam besed
najprej naj kaj dokažejo...če so pa nesposobni ti naši sodniki
čudno da te niso še blokirali
nisem jaz ti in ne ti jaz...tako, da niso vsi isti!
no jaz pa mislim da ga je našel pa vzel duplo ponujeno
To je pa eden najbolj konstruktivnih in treznih predlogov... bravo! Eni očitno ne morejo iz svoje kože. Sicer jaz plunem po levem ali rdečem.. kdor mi bolj zaudarja.
...in vse to je res.
Naj v zaporu čaka na sojenje, kot vso kriminalci!!!