Slovenija
19 ogledov

Ker ni našel Janše, ne bo dobil nagrade

Komentarjev 34
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • asmas 19:21 16.januar 2014.

slovenska sodišča ne pošiljajo tiste kao uspešne ampak pošljejo tistega ,ki je od stranke najdlje oddaljen tako da stranka plača "nagrado" in obilno kilometrino.Vsekakor stranka plača vse sodne stroške in med te stroške je všete tudi vročevalec.GARANTIRANO POVEM IZ PRVE ...prikaži več ROKE.osebno poznam vročevalca in gre iz celja v koper ali pa v bovec pa čeprav imajo v Novi Gorici prav tako enega vročevalca.drugače se pa strinjam s Pepe007 priporočeno s povratnico.Če v 15 dneh ne dvigneš pomeni da se strinjaš in da si obveščen.Naj velja za vse enako.Meni, ko nisem dvignil pošte iz davčne so taakoj preprosto blokirali račun.No potem sem se zmigal in jim takoj nesel potrdila o plačilu davka

• Mr.Nighthawk 09:17 13.januar 2014.

Ne spoštovanje sodišča pove velio o odnosu, integriteti ter moralnih in etičnih načelih politika.

• 1111 16:41 13.januar 2014.

...in ponovno se pokaže, kako država nima jajc...z drugimi besedami...dvojna merila...SRAM BODI VLADO IN DREK V POSLANSKIH KLOPEH; DA NE GOVORIMO O NEKATERIH MINISTRIH!

• MaLi_BoG 19:00 13.januar 2014.

ta pederčina janšewska si je v svojem času napisal pravila zase ker je vedu da krade kot sraka in ga bodo lepi dan levaki brez osnovnih šol lovili po tej usrani gnili državi in zdaj se jih striktno drži ter ...prikaži več se izogiba teh pajacu u vladi in se jim smeji

• Andrej Kovačič 20:40 13.januar 2014.

kaj je tu tako nerazumljivega. Vročevalec dobi 50€ če vroči, ampak njemu pa da janša 100€ da mu na vroči. kaj je zaj tu boljše. janša pa je itak navajen samo na prave pare.....

• Pepe007 21:32 13.januar 2014.

Butasta zakonodaja... Če poskus vročitve ne uspe, se pošlje na stalni naslov in čez 15 dni začne veljati, kar tam piše. Zakaj pa moramo navadni državljani trpeti, da nam DURS lahko pošilja na ta način? Zakaj pa nas država, ...prikaži več ki jo je nekaj časa vodil tudi JJ, ne obvesti pisno vsakega posebej o spremembi vsakega zakona?

• tralala 10:13 13.januar 2014.

Da, pošteni ljudje se ponavadi izogibajo vročanju sodne pošte.

• Trovlak 18:03 13.januar 2014.

V tej kurčevi državi, ki ji težko rečem država, se tisti, ki so na funkciji, ukvarjajo sami s seboj, mi davkoplačevalski norci pa ta cirkus financirajmo al kaj? Kakšen klinčev vročevalec? Nekoga so plačali in najeli, da Janši sporoči kod ...prikaži več naj se ne giblje tisti dan. Eto. Poglejte si na Radio1 kako je Mihi Deželaku naslednji dan enostavno uspelo Janši v roke potisniti list z vabilom. Poleg takih igric me mineva poštenje in blazno me veseli prihod dne, ko bo celotnemu narodu, ki nima človeka dostojno življenje, prekipelo in se bo pričelo zdraviti državo od vseh bacilov in destruktivnih faktorjev.

• Luka Lovše 18:16 13.januar 2014.

Neki tazga sem tud jst hotu objavit, pa si me prehitel;)

• 6a6330cf643e6297e0f11772a01ce2d9c0c144b1 20:57 13.januar 2014.

Za 50 EUR si niti potnih ne plačam do Veleja ali pač do njegovega doma. A se hecate? 50 EUR? S cugo mogoče da mi ostane še za kavo in sendvič. Po mojem se vročevalec ni pretirano trudil. 15 min ...prikaži več se je spehajal po Komenskega ulici nato pa zavil na pir.

• mrki 17:34 13.januar 2014.

nočni tič , najprej si naj sodišče ZASLUŽI spoštovanje - pol pa naj zahteva od raje da ga spoštuje. Dokler bodo pa sodbe v stilu 3 x nenano + neznana komunikacijska obljuba , dotlej sodišče ni vredno 1/2 pi....e hladne ...prikaži veče vode Sicer pa tebe lohk tud obsodjo da si 3 x neznano dilal + obljubljal - mala malca !!

• dragec 18:13 13.januar 2014.

no, spet se moram oglasiti in povabiti opankarje, da ti vrh od opanka nabije v to pe...rasto rit

Syn 20:29 13.januar 2014.

Po komentarjih sodeč nekaterim še vedno ni jasno da so tako t.z. "janšisti" kot tudi "opankarji" isto sranje samo smrdijo drugače. Le kdaj vam bo kliknilo in se boste nehali opredeljevat? Še niso dovolj pokradli? Glavno da se Slovenci med ...prikaži večd sabo kavsamo kdo pripada komu? Res brihtno, ni kaj.

• Kranjica 21:10 13.januar 2014.

Le koga sploh zanima, ali je bilo Janši vabilo vročeno ali ne. Slej ko prej ga bo moral enkrat prevzeti in ne vem, zakaj se mediji toliko ukvarjajo s tem. Koliko je še takih, pa najsi bodo politiki ali navadni ...prikaži veči smrtniki, ki se izogiba prevzemom vabil na sodnijo, a se nihče ne razbija glave s tem. Lepo bi bilo, če bi nas pustili malo pri miru z Janševimi problemi s sodstvom. Sicer pa mu mediji s tem samo dvigujete popularnost, takšno ali drugačno.

• Komentirajte

Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.