Srbi mu omogočajo vladanje. Postal je pravi srbski vazal. Srb je že odšel po navodila v Beograd!Pa on? Samo, da mu pustijo rovariti po slovenskih milijardah! A ne dolgo!
Vukojebina že dolgo nima več milijard,vrednostnih papirjev in zlatih palic...,jih je bratuškova s čefutom spi*kala.Da bi še naprej dobili kredite,so na papirju podvojili vrednosti nepremičnin.
Janša je navlekel svoje "žvižgače", da se spravijo na vsakega, ki ne misli natančno tako, kot on. To on poimenuje "sodelovanje"! Izdajalci, prevaranti in kriminalci nam bodo krojili usodo.
Ni bilo potrebno niti poslušati govornikov, zadoščal je že pogled v zrak. Nekaj starih škatelj v pokvečeni formaciji, pri tem, da smo imeli poleg Hrvatov v JNA najboljše pilote, ob tem, da so imeli Hrvati že leta 2003 eskadriljo jurišnih… ...prikaži več helikopterjev, ki so spominjali na ameriško različico apačev. Sam se tudi nasmejem, ko naselje preletijo pilatusi, pa se pošalim, da se pripravljamo na drugo svetovno vojno. Tako, da ja, zasrali smo vse kar je bilo dobrega, sicer pa proslava ni bila slaba.
Zakaj je po končanem govoru doživela tako mlačen in kratek aplavz? V primerjavi z Janezom Janšo nikakršega. Menda ji je ploskal le še Kučan, ki tudi pokvari vsako prireditev.
Levica bo pa izkoristila kaj drugega in bomo spet na naši in vaši. Rešitev je, da vsak stopi korak nazaj in razmisli ali želi močno Slovenijo ali pa samo osebno korist. Ampak to je pa že utopija.
Ne moti me , če je na oblasti desnica . Moti me pa , da je na oblasti totalna lažniva kriminalna greznica s plešastim smrdljivim komunajzarjem na čelu, ki je kot smo videli po vsej verjetnosti zaukazal svojim hlapcem naj… ...prikaži več izvižgajo zakonito predsednico Slovenije . Sicer pa plešasti komunajzar na to proslavo spada toliko kot na proslavo v Auschwitzu Hitler
AHF danes doživlja serijo orgazmov. Veleumnih nebuloz tipa poglejte-kako-lepo-babo-ma-stevo pa poglejte-kaksen-je-od-musarce-pamž kar ne zmanjka. Nalasč pisem sem, da ne bom kliknil na njene smeti.
Gospa Musar ti nisi predsednica delavnih Slovencev ampak tajkunov levičarskih!! In čemu lažež žvižganje ob tvojem govoru te je močno prizadelo!! Zanima ma kaj boš zares storila kdo stoji za temi prisluhi in,ko ti bodo TVOJI razložili ZAKAJ niso podpisali… ...prikaži več tožbe proti Izraelu??
Ja lažni ender tako kot, sedaj vemo kakšno vlogo so imeli Izraelci pri zadnjih volitvah. Podobno kot se je pred tem zgodilo Madžarom, Romunom, Cipru ipd..
Zamorila je proslavo in si prislužla intenzvno žvižganje ter skromen aplavz. Kaj pa ima za pokazati, razen bolestnih ambicij in nenasitnega pridobitništva, da bi smela ljudem kvariti še proslave, K sreči je bil za njo na vrsti Janša, ki je… ...prikaži večje postavil stvari na pravo msto in si prislužil aplavze.
Kaj niste bebci v kleti dojeli, da je ustaljen protokol, da na takšni proslavi državnosti govori predsednik/ica in ne premier. JJ se je na to proslavo kratkomalo vsilil..Pokvaril je sicer praznično vzdušje. Itak, da so mu morali nekateri ploskati, ker… ...prikaži več je bilo to del scenarija podobno kot, žvižgi predsednici Musar..
Bila sem med gledalci, ničesar organiziranega nisem zasledila, je pa dejstvo, da je njeno vzvišeno pridiganje novi vladi izzvalo neverjetno neugodje med gledalci. S svojega položaja si je privoščila mnogo preveč. Njena aroganca je neznosna. Sem pa dobila občutek, da… ...prikaži več so ljudje po štirih letih golobovanja izgubili strah, da izrazijo svoje mnenje. In prav je tako.
Resnica osvobaja.
Kva zdej natalija, koga boš prepričala, da je pridigala. To je spočela tudi v ZN , ko je zagovarjala Palestino..Večina demokratičnega sveta ji je ploskala..
Tako pač to izgleda, če prideš med Janševe vernike. Če odstranijo še njo, bo naslednja proslava izgledala kot maša v ljubljanski stolnici.
To pomeni dostojanstvena in poduhovljena!
jo bo tak samo od sebe pobralo
slovenski3, krščanstvo je prelilo daleč največ nedolžne krvi v zgodovini. Jebeš ti takšno cerkev, nikoli je ne bom častil, kot Udbaškega Janeza ne.
Jernej65, nisi zaman znan kot bumbar.
Cerkev je vedno zagovarjala nacizem, fašizem in janšizem..
Eden je pa vesel ko šibica
Srbi mu omogočajo vladanje. Postal je pravi srbski vazal. Srb je že odšel po navodila v Beograd!Pa on? Samo, da mu pustijo rovariti po slovenskih milijardah! A ne dolgo!
Vukojebina že dolgo nima več milijard,vrednostnih papirjev in zlatih palic...,jih je bratuškova s čefutom spi*kala.Da bi še naprej dobili kredite,so na papirju podvojili vrednosti nepremičnin.
Janša je navlekel svoje "žvižgače", da se spravijo na vsakega, ki ne misli natančno tako, kot on. To on poimenuje "sodelovanje"! Izdajalci, prevaranti in kriminalci nam bodo krojili usodo.
Evangelij po Janezu : Najprej je bila beseda : Beseda LAŽ .
kdo ima kilograme
Žanko in A.Poglajen jih prodajata..Počakajmo, da jih razglasijo za neužitna..
Ne more janšist sprocesirat ničesar drugega poleg svojega božanstva. To je pač klasični pokazatelj verskega dogmatizma.
Janšizem je fašizem .Slovenci smo premagali fašizem in nacizem tudi janšizem bomo premagali . SVOBODA - RESNICA- PRAVICA.
Ni bilo potrebno niti poslušati govornikov, zadoščal je že pogled v zrak. Nekaj starih škatelj v pokvečeni formaciji, pri tem, da smo imeli poleg Hrvatov v JNA najboljše pilote, ob tem, da so imeli Hrvati že leta 2003 eskadriljo jurišnih… ...prikaži več helikopterjev, ki so spominjali na ameriško različico apačev. Sam se tudi nasmejem, ko naselje preletijo pilatusi, pa se pošalim, da se pripravljamo na drugo svetovno vojno. Tako, da ja, zasrali smo vse kar je bilo dobrega, sicer pa proslava ni bila slaba.
Toni Mrlak častnik je bil eden izmed njih ,vendar ni bil Janezov podrepnik zato je moral umreti. Podobno Ivan Kramberger .
👍 človek bi pričakoval da bi JJ Rubio poslal kak F 35 ali vsaj F 16..Če smo že strateški partnerji..ZDA so Hrvaški donirali veliko orožja..
Nakladači polnih riti.
Zakaj je po končanem govoru doživela tako mlačen in kratek aplavz? V primerjavi z Janezom Janšo nikakršega. Menda ji je ploskal le še Kučan, ki tudi pokvari vsako prireditev.
Ženska je dobila, kar je iskala. Kdaj ji bo postalo jasno, da je njeno štrikanje neprebavljivo?
Vsi vaši komentarji temeljijo na naši in vaši in dokler bo tako bo Slovenija samo nazadovala, ne glede ali so na oblasti levi ali desni.
To proslavo je desnica izrabila samo za politično izživljanje.
Levica bo pa izkoristila kaj drugega in bomo spet na naši in vaši. Rešitev je, da vsak stopi korak nazaj in razmisli ali želi močno Slovenijo ali pa samo osebno korist. Ampak to je pa že utopija.
Srb omogoča zmagoslavje! Paradoks.
Stevanovič bo slej ko prej predsednik republike
Ja. Republike Srpske 🤣
Vrtovc in Stevanović sta tlakovala to vlado. Logar pa je bil vseskozi del SDS..
Mene pa zelo čudi zakaj je sploh vstrajala da bo govorila na SDS proslavi, ali ne bi raje na vseslovenski?????
Se strinajm s predsednico, vsaj enkrat. Zločin je zločin in staršem je vseeno, ali jim pobija otroke naš ali vaš pravovernež.
Ne moti me , če je na oblasti desnica . Moti me pa , da je na oblasti totalna lažniva kriminalna greznica s plešastim smrdljivim komunajzarjem na čelu, ki je kot smo videli po vsej verjetnosti zaukazal svojim hlapcem naj… ...prikaži več izvižgajo zakonito predsednico Slovenije . Sicer pa plešasti komunajzar na to proslavo spada toliko kot na proslavo v Auschwitzu Hitler
AHF danes doživlja serijo orgazmov. Veleumnih nebuloz tipa poglejte-kako-lepo-babo-ma-stevo pa poglejte-kaksen-je-od-musarce-pamž kar ne zmanjka. Nalasč pisem sem, da ne bom kliknil na njene smeti.
pravilno, ne sodi na to proslavo ,večina ljudi je ne moremo videti
Musarjeva je bila izbrana za predsednico z glasovi večine Slovencev .
kile pa kile
Kaj Janez je pa sila priljubljen?. Zato, ker zagovarja genocid in trpljenje palestinskega naroda. Sramota s kom imamo opraviti !!
Gospa Musar ti nisi predsednica delavnih Slovencev ampak tajkunov levičarskih!! In čemu lažež žvižganje ob tvojem govoru te je močno prizadelo!! Zanima ma kaj boš zares storila kdo stoji za temi prisluhi in,ko ti bodo TVOJI razložili ZAKAJ niso podpisali… ...prikaži več tožbe proti Izraelu??
Izraelci preveč vedo o podkupninah i prljavih poslih prejšnje vlade,,
Ja lažni ender tako kot, sedaj vemo kakšno vlogo so imeli Izraelci pri zadnjih volitvah. Podobno kot se je pred tem zgodilo Madžarom, Romunom, Cipru ipd..
Zamorila je proslavo in si prislužla intenzvno žvižganje ter skromen aplavz. Kaj pa ima za pokazati, razen bolestnih ambicij in nenasitnega pridobitništva, da bi smela ljudem kvariti še proslave, K sreči je bil za njo na vrsti Janša, ki je… ...prikaži večje postavil stvari na pravo msto in si prislužil aplavze.
res ne vem kaj je tam iskala
Skušala reševati rdeče riti.
Kaj niste bebci v kleti dojeli, da je ustaljen protokol, da na takšni proslavi državnosti govori predsednik/ica in ne premier. JJ se je na to proslavo kratkomalo vsilil..Pokvaril je sicer praznično vzdušje. Itak, da so mu morali nekateri ploskati, ker… ...prikaži več je bilo to del scenarija podobno kot, žvižgi predsednici Musar..
Ender3 ne bi bil bebo, če se ne bi oglasil.
Ja tlačan 🖕 počaščen sem, da vam lahko kontriram in je**m..
Bila sem med gledalci, ničesar organiziranega nisem zasledila, je pa dejstvo, da je njeno vzvišeno pridiganje novi vladi izzvalo neverjetno neugodje med gledalci. S svojega položaja si je privoščila mnogo preveč. Njena aroganca je neznosna. Sem pa dobila občutek, da… ...prikaži več so ljudje po štirih letih golobovanja izgubili strah, da izrazijo svoje mnenje. In prav je tako. Resnica osvobaja.
to ni moja predsednica Jaz sem volil Gospoda Logarja
Tako je natalija1. Ona si marsikdaj privošči preveč. In fraza "ne bom tiho" je že precej oguljena, ker se največkrat oglasi, ko to ni potrebno.
Kva zdej natalija, koga boš prepričala, da je pridigala. To je spočela tudi v ZN , ko je zagovarjala Palestino..Večina demokratičnega sveta ji je ploskala..