Zamorila je proslavo in si prislužla intenzvno žvižganje ter skromen aplavz. Kaj pa ima za pokazati, razen bolestnih ambicij in nenasitnega pridobitništva, da bi smela ljudem kvariti še proslave, K sreči je bil za njo na vrsti Janša, ki je… ...prikaži večje postavil stvari na pravo msto in si prislužil aplavze.
Kaj niste bebci v kleti dojeli, da je ustaljen protokol, da na takšni proslavi državnosti govori predsednik/ica in ne premier. JJ se je na to proslavo kratkomalo vsilil..Pokvaril je sicer praznično vzdušje. Itak, da so mu morali nekateri ploskati, ker… ...prikaži več je bilo to del scenarija podobno kot, žvižgi predsednici Musar..
…in zdraviš svoje komplekse. Saj te razumeno in pomilujemo. Ja je hudič, ko si v realnosti nepomemben in nekoristen z zavoženim življenjem, partija ti pa bolj malo pomaga.
Bila sem med gledalci, ničesar organiziranega nisem zasledila, je pa dejstvo, da je njeno vzvišeno pridiganje novi vladi izzvalo neverjetno neugodje med gledalci. S svojega položaja si je privoščila mnogo preveč. Njena aroganca je neznosna. Sem pa dobila občutek, da… ...prikaži več so ljudje po štirih letih golobovanja izgubili strah, da izrazijo svoje mnenje. In prav je tako.
Resnica osvobaja.
Kva zdej natalija, koga boš prepričala, da je pridigala. To je spočela tudi v ZN , ko je zagovarjala Palestino..Večina demokratičnega sveta ji je ploskala..
Vsako leto isto nakladanje,folk ne zanima mlatenje prazne slame,ne zanima jih kultura,ampak dobre penzije,plače in poceni nafta, a o tem tile gumpci nočejo o tem govoriti
Zamorila je proslavo in si prislužla intenzvno žvižganje ter skromen aplavz. Kaj pa ima za pokazati, razen bolestnih ambicij in nenasitnega pridobitništva, da bi smela ljudem kvariti še proslave, K sreči je bil za njo na vrsti Janša, ki je… ...prikaži večje postavil stvari na pravo msto in si prislužil aplavze.
res ne vem kaj je tam iskala
Skušala reševati rdeče riti.
Kaj niste bebci v kleti dojeli, da je ustaljen protokol, da na takšni proslavi državnosti govori predsednik/ica in ne premier. JJ se je na to proslavo kratkomalo vsilil..Pokvaril je sicer praznično vzdušje. Itak, da so mu morali nekateri ploskati, ker… ...prikaži več je bilo to del scenarija podobno kot, žvižgi predsednici Musar..
Ender3 ne bi bil bebo, če se ne bi oglasil.
Ja tlačan 🖕 počaščen sem, da vam lahko kontriram in je**m..
…in zdraviš svoje komplekse. Saj te razumeno in pomilujemo. Ja je hudič, ko si v realnosti nepomemben in nekoristen z zavoženim življenjem, partija ti pa bolj malo pomaga.
Bila sem med gledalci, ničesar organiziranega nisem zasledila, je pa dejstvo, da je njeno vzvišeno pridiganje novi vladi izzvalo neverjetno neugodje med gledalci. S svojega položaja si je privoščila mnogo preveč. Njena aroganca je neznosna. Sem pa dobila občutek, da… ...prikaži več so ljudje po štirih letih golobovanja izgubili strah, da izrazijo svoje mnenje. In prav je tako. Resnica osvobaja.
to ni moja predsednica Jaz sem volil Gospoda Logarja
Tako je natalija1. Ona si marsikdaj privošči preveč. In fraza "ne bom tiho" je že precej oguljena, ker se največkrat oglasi, ko to ni potrebno.
Kva zdej natalija, koga boš prepričala, da je pridigala. To je spočela tudi v ZN , ko je zagovarjala Palestino..Večina demokratičnega sveta ji je ploskala..
Kilogrami
Imaš težave z njimi. Ne pa to, da potvarjaš up. Imena..
Največkrat blebeta, ko bi bilo bolje, da je tiho in obratno. Sicer pa ni povedala nič novega.
Vsako leto isto nakladanje,folk ne zanima mlatenje prazne slame,ne zanima jih kultura,ampak dobre penzije,plače in poceni nafta, a o tem tile gumpci nočejo o tem govoriti
in po čem je svinjina
Pepa je ziva blamaza na dveh nogah.
Za ceno svinjine vprašaj Mahnića.
munja bilo je pričakovano, da ne boš ničesar razumel..Razumeš samo tisto kar mastermaind pove..