Slovenija
15 ogledov

Le dva peka brez kršitev

Komentarjev 4
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • dino.sepe 10:18 23.maj 2013.

Se strinjam, vse kršitelje bi morali kaznovati in to bi morali biti stroge sankcije, da bi se nekaj iz tega ven naučili. Ker tako ne more it več naprej, vse preveč je malomarnosti. Po drugi strani je pa najboljše kupovati ...prikaži več kruh v trgovinah. Meni najboljši kruh držijo v Tuševih trgovinah, sledijo pri Leclercu, potem pa se že konča. Najslebše je s ponudbo v Mercatorju, pa tudi kruh v Lidlu in Hoferju ni nič boljši. Sploh ne vem kako lahko prodajajo takole zapakiran in razmetan kruh po policah, ki ga dnevno prešlata in obrne na stotine ljudi. Pa kljub temu da je zapakiran, jaz sem že doživel ne vem kolikokrat da so bile luknje. Bljak.

• Izudin 10:44 23.maj 2013.

Pri kakšnem malomarnem privatniku je higiena zagotovo bistveno manjša, kot v trgovinah z "industrijskim" kruhom, ki pa seveda ni tako okusen, samo meni je v Hoferju čist dober, pa vsak kos lepo zapakiran v vrečko.

• pesekinmorje 11:41 24.maj 2013.

Če se bojijo posledic objave seznama kršiteljev, pa naj objavijo poimensko tista dva ki sta edina delala po predpisih. Garantirano jima zraste prodaja, da je ne bosta mogla dohajat ...

• vili.manili 10:00 23.maj 2013.

In kako to, da vsi ti kršitelji še vedno obratujejo? So vsaj plačali kakšno kazen? Ali bo tako, kot z vsemi drugimi zadevami, ja miši ščijejo po našem krihu, smo jih opozorili, izdali kakšno odločbo papir in pika. konec. To ...prikaži več je to. Čez kakšno leto bomo brali naslove:"Po kruhu nam še vedno ščijejo miši. Izdana nova odločba papir".Kozla se mi!

• Komentirajte

Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.