Slovenija

Zahteva: V šolah je treba kosila omogočiti tudi muslimanom

Komentarjev 134
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • AnzeSmolej 09:02 23.julij 2026.

Tvoja vera je tvoj problem. Tu je Slovenija in mi jemo kar pač jemo, če ti kaj ni všeč pojdi v muslimanske dežele kot je nemčija,francija in anglija lol

brencl47 09:58 23.julij 2026.

Če že vztrajajo, pa naj jim prehrano subvencionira donator ljubljanske đamije!

• Ender3 10:18 23.julij 2026.

Janšistična Ksenofobija per exellence. Sramota kaj počenete kletni primitivci.

• DEJ11 10:20 23.julij 2026.

Ender idi v muslimansko državo in si naroči odojka.... Kreten, mi se bomo prilagajali, noben jih ne sili, da živijo tukaj...

pipinerazzurro 10:27 23.julij 2026.

Ender: ''ksenofobija'' vse dokler noben od tvojih sosedov ne bo več znal slovensko, ti boš pa prisilno moral postati pravoveren? Ali je treba še več, da boš tudi ti postal ''ksenofob''. Morda kulturna obogatitev z nožem, ker si nevernik?

• johan 11:23 23.julij 2026.

@Ender3 Spet se Ender3 ukvarja s kletjo. Pa ta je res užaljen, ker ga nihče ne povabi v to klet. Kot otrok je, ki se razburi za vsako malenkost, ki ni po njegovo HAHAHA 🤣🤣🤣

• Ender3 11:24 23.julij 2026.

Vse razumem ampak od kje toliko samovšečkov. Ste si logirali celoten imenik kletnih up.imen. To vam je beden performans maloumja.

• Ender3 11:26 23.julij 2026.

Kaj @johan nekaj vam smeta. Ender3 vas bere kot Janšev evangelij iz zadnje strani..

• johan 11:27 23.julij 2026.

@Ender3 In zdaj se Ender3 trka po prsih, ker je užaljen? HAHAHA Ampak ta klet vam pa še vedno ne da miru HAHAHA Kar naprej jo omenjate. Lepo vam je zlezla v podzavest HAHAHA

torolino 12:11 23.julij 2026.

Pa ender je čuft in vleče skup za svoje. HAHAHA,

Leon 12:31 23.julij 2026.

Anze in kaj imate na jedilniku ob velikih petkih ?

• Art 09:32 23.julij 2026.

Za malico si prinesejo hrano s seboj v šolo oz. če jedilnik omogoča pojedo šolsko malico. Kosilo imaš pač doma! Tako je bilo tudi pri mojih otrocih, saj v naši družini ne jemo mesa. Sicer pa, če smo dosledni glede ...prikaži več njihove vere (kri je prepovedana v prehrani) Zatorej sledi osnovi in ne smeši se glede prehrane. Samo clovek si lahko domisli nekaj takega kot- čiste, nečiste živali, obredni zakoli in ostale podlosti.

• maček 21:46 23.julij 2026.

Lobnik,klinčev izdqjalec slovenskegq naroda.smo mi v muslimanskih državh tudi tako postreženi,s krvavicami,krajnsko klobaso,odojek,smo?klinčevi izdajalec.

• Jackd 09:13 23.julij 2026.

Muslimani v vaših deželah in vaši ponudbi tudi ni svinskega zrezka ali pa svinjske salame, če vam ni všeč naša prehrana imate prosto pot da spokate tja od koder ste se privlekli.

• Ender3 10:13 23.julij 2026.

Ti ostani na polisalami. Kdo vas hebe !

• Ender3 11:19 23.julij 2026.

Ja samo s polisendvičem vsak dan si pa razumljivo lahko nezadovoljen.

• intel 11:58 23.julij 2026.

Tocn to care spokajo nej od kjer ste prišli pa jejte kar vam paše

• jakec1575 09:22 23.julij 2026.

vcasih smo kresove kurili pri vdoru muslimanov. Predlagam fer je fer. Ko se vse kosovarke naucijo tekoce slovensko in ko se vsi ostalo naucijo tekoce slovensko in spostujejo v kulturo, v kateri zivijo, lahko vpeljemo muslimansko kuhinjo, srbsko kuhinjo, cigansko ...prikaži več kuhinjo. Poudarek je na daj dam. Nikoli vec se ne dme zgoditi btc z albansko zastavo na policijskem avtu s strasilnimi pistolami. Potrudi se, pa dobis. Vse ostslo je smrt za avtohtoni narod. Zloraba socialk in zdravstva.

• tlacan 09:56 23.julij 2026.

Jaz bi se zgledoval po muslimanskih državah: Imajo tam ne-muslimani svobodo izbire kaj bodo jedli? Si lahko tujec v taki državi privošči ne-upoštevati pravila njihove vere - pitje alkohola, da ženska nima rute na glavi in še bi lahko našteval. ...prikaži več. Zmeraj bom mnenja, da se prilagodiš načinu življenja v državi, ki te gosti.

Suli 09:14 23.julij 2026.

Toliko boste mešali "drek", da bomo manjšina v "svoji" državi 🤐

• Ender3 10:16 23.julij 2026.

A, da širite sovraštvo do drugih te pa ne moti.

• DEJ11 10:21 23.julij 2026.

Ender ne delaj si sramote...

• Ender3 11:21 23.julij 2026.

Dej11 nastavi se ogledalo. Potem pa govori o sramoti..

pipinerazzurro 11:32 23.julij 2026.

Za Enderja je vsak ''ne'' že sovražen. Boš prodajalcu sesalcev rekel ''ne'' in si že sovražen? Nagon samoohranitve ima Ender na ničli.

Leon 12:34 23.julij 2026.

Starčki pojdite v svet in opazujte kako se je spremenilo od leta 45 !

• dr3k 08:57 23.julij 2026.

Temu je res dolgčas v lajfu

• Ender3 10:14 23.julij 2026.

Tebi tudi, da smetiš s primitivnostjo in nestrpnostjo..

• DEJ11 10:22 23.julij 2026.

Ender idi v muslimansko državo, pa boš videl kaj je nestrpnost...

• Ender3 11:17 23.julij 2026.

Dej11 kaj ti si pa tam že bil ? Meni bolj moti nestrpnost doma, ki jo širi marginalna politična skupina, ki se boji, da bi bila z glasovi muslimanov preglasovana.

• dr3k 12:13 23.julij 2026.

dej ender pober se nazaj v greznico iz katere si ravnokar prilezel

torolino 12:15 23.julij 2026.

Cepec e3 si sam popa po 1 usrani+.

• DEJ11 13:10 23.julij 2026.

Ender3 sem bil ja... Idi malo pa se prepričaj...

• mateja7 09:59 23.julij 2026.

Vera je ločena od države in to je bistvo. To pomeni, da svoje verske nauke ne morejo vsiljevati v državne ustanove.

• Ender3 10:08 23.julij 2026.

A pa je muslimanska vera bolj ločena od države kot krščanska..???

• Ender3 11:10 23.julij 2026.

Troli nimajo odgovora, ker jim to še nihče ni razložil

• mateja7 12:16 23.julij 2026.

Kolikor vem, so vse vere ločene od države. Tako je zapisano v 7. členu Ustave Republike Slovenije.

Leon 12:40 23.julij 2026.

To je samo na papirju ! Pedofilska skupnost ni omenjena posebej https://n1info.si/novice/svet/po-novici-da-naj-bi-bil-rupnik-oproscen-se-je-odzval-vatikan/

• mateja7 14:14 23.julij 2026.

Kakšno vezo ima Rupnik s šolstvom?

• mateja7 14:18 23.julij 2026.

Aja, tebe moti, da duhovnik, ki naredi kaznivo dejanje, ni kaznovan samo po verskem pravu ampak tudi po pravu države v kateri naredi zločin.

Leon 14:56 23.julij 2026.

mateja IQ 7 ...govorim o vatikanski zakonodaji ,ki je kot je razvidno nad kazensko zakonodajo države.

• popokatopetl 16:18 23.julij 2026.

"A pa je muslimanska vera bolj ločena od države kot krščanska..???" --- Mi smo prišli tako daleč da se vsaj v LJ ob petkih v menzah brez problema streže meso, čeprav naj ga katoliki ne bi jedli.

• mateja7 19:32 23.julij 2026.

Ne vidim po čem bi naj bila vatikanska zakonodaja nad kazensko zakonodajo države. Če ga v Vatikanu nočejo obsoditi, ki je sicer samostojna država, in če je bilo v Vatikanu storjeno kaznivo dejanje, tu nihče nič ne more. Če bi ...prikaži veči bilo kaznivo dejanje storjeno na primer v Italiji ali Sloveniji, bi bil obsojen tudi po kazenski zakonodaji države.

Leon 06:51 24.julij 2026.

Mateja naj te popravim ! Gre za cerkveni (kanonski) kazenski postopek, v katerem mu lahko sodniki izrečejo cerkvene kazni, medtem ko o morebitni kazenski odgovornosti odločajo civilni organi držav, kjer so bila dejanja storjena.

• mateja7 14:46 24.julij 2026.

Kaj pa v primeru Vatikana, ki je samostojna država vendar je vodja te države papež?

• rd2dmk2 09:39 23.julij 2026.

tale tip je debilen. potem pa naj začne na primer pri hindujcih- ne pa pri muslimanih. nema krave v šoli. idioti neumni uradniški. utakne se v muslimane in in pozabi na vse druge. to ti je zagovornik enakosti. dons mu ...prikaži večmu dat nogo. p.s. takoj ko prideš v slovenijo naprej izpit iz slovenščine in prestop v katoliško vero. me zanima koliko menz ima jedilnik za muslimane in hindujce in mormone in kaj ve še za koga. in kot prvo a je v parlamentni menzi tudi tako ??

brencl47 09:45 23.julij 2026.

Model je pač pristaš mavričnih!

• rd2dmk2 10:01 23.julij 2026.

model ni pristaš mavričnih model je prištaš debele denarnice. ko bi naredil predlog da bi vsi res imeli enake možnosti po svojem prepričanju bi v javnih menzah imeli toliko jedilnikov kot bi bilo uporabnikov. zame je to model ki je ...prikaži več dobil na obisk enga lobista in sedaj malo trompetlja okoli. in tak nima na funkciji kaj počet. na katapult z njim pa naj se ga katapultira čim dlje iz SLO. bi zelo rad doživel da se v SLO naseli en trop ljudožercev pa da še oni zahtevajo svoj jedilnik- naše politike

• Janez_533 10:27 23.julij 2026.

Rd2dmk2, kaj ko bi začel pri sebi? Pojdi na izpit iz slovenščine. Stavim, da boš padel, kolikor si dolg in širok! S svojim neznanjem slovenščine (menim, da slovenščina ni tvoj materni jezik) si delaš sramoto in kažeš, kako malo ti ...prikaži več je mar zanjo. In ti si upaš očitati drugim neznanje slovenščine??? Še manj pravice imaš nekomu vsiljevati katoliško vero! Tvoji komentarji ne kažejo na to, da si dober kristjan!

• rd2dmk2 20:58 23.julij 2026.

janezt533 a greva na izpit iz slovenskega jezika ? a si ti upaš ? men se ne da pisat slovnično pravilno med debili. ti pa si kao naredil par kiksev pri poučevanju mene. in nisem kristjan sem ateist . ker ...prikaži večr pa je slovenija ( ne da se mi iskat shift tipke - ne da ) tolk opevana držva s krščansko vero v svoji sredini. ko jo jebe to vero, ker je vsiljena. ampak naj tisti muslimani ki pridejo k nam se prvi trenutek zavejo da so prišli k nam ( in ne mi k njim ) torej naj se obnašajo mestu primerno.

• rd2dmk2 20:59 23.julij 2026.

aja pa še tole....ti janez533 pa svoje slovenske manire začni poučevat na ulici,v trgovini , v lokalu , uradu ... ne na meni.

• puys 09:43 23.julij 2026.

Država je ločena od cerkve (vere)! To pomeni, da se nihče v javnih zavodih ne bo prilagajal določeni skupini.

• Ender3 10:06 23.julij 2026.

To bebec si čočen od zdrave pameti.

• DEJ11 10:24 23.julij 2026.

Ender za 2 razreda OŠ kr dobro pišeš...

• Ender3 11:08 23.julij 2026.

Hvala @dej11, končno kompliment..Ko sem sam v šolo hodil še ni bilo prilagojenega pouka tako kot je to danes..Za tiste bolj mentalno podhranjene..

• DEJ11 13:13 23.julij 2026.

Ender3, vidim, da se niso ukvarjali s tabo... pol ti je oproščeno, ker si priznal...

brencl47 09:41 23.julij 2026.

Na SLOVENSKEM smo mi doma!

• Anči 09:50 23.julij 2026.

Doma ja, gospodarji pa žal že dolgo ne.

• Ender3 11:12 23.julij 2026.

@ brencl 👎 med kaj se pa ti šteješ?

Leon 12:38 23.julij 2026.

Tukaj imaš čistokrvno Zlovenko -pacientko zaprtega oddelka psihiatrije ...https://www.youtube.com/watch?v=W5FDpR4tlMA

• AN27 10:16 23.julij 2026.

V šole tradicionalno slovensko kuhinjo: žgance z ocvirki, pražen krompir, kranjske klobase, kislo zelje... Naši predniki so že vedeli, kaj je dobro za preživetje v teh krajih, Naj se omenjeni varuh raje zavzema in bori za kakovost šolskih malic in ...prikaži večn kosil vseh otrok, ne pa da za naš denar zagovarja prehranjevalne navade ene verske sekte.

• Majazmaja 11:36 23.julij 2026.

Tradicionalna slovenska kuhinja je bila skromna, ocvirki, klobase in ostalo meso je bilo redko na mizi oz. samo ko so imeli koline. "Močna" hrana pa je bila namenjena temu, da se podpre delavce na njivah, ki so cele dneve garali. ...prikaži več Se pa strinjam, da je treba dvigniti kvaliteto šolske prehrane - več lokalnih ponudnikov, več zelenjave, žitaric, sadja, mlečnih izdelkov in manj mesa. Ni treba, da je vsak dan meso, sploh procesirano (salame, hrenovke ...).

• Smetfor 09:29 23.julij 2026.

Kaj pa slovenskim vegetarjancem in veganom?

pipinerazzurro 10:20 23.julij 2026.

In potem se čudijo, da je ''desni ekstremizem'' (zdravo domoljubje) v porastu. Čeprav zame je to le prepočasno bujenje množic. Človek se zbudi šele, ko mu bo nekdo s sabljo v njegovem domu vsilil al*ha.

• Ender3 11:01 23.julij 2026.

Kaj si mislil na plačano domoljubje naivnih in neizobraženih..

• mkmorfius 10:27 23.julij 2026.

Na podlagi načela enakosti zahtevam, da mi država prispeva polek plače še ene 3-4k€ ker ma Zoki v LJ tako plačo...

• Ender3 10:59 23.julij 2026.

Spet se je en nov nick name skotil, da lako vsaj Zokija omeni. Kletno maloumje je brez meja in kmečkega razuma.

• blayo 11:01 23.julij 2026.

Saj imaš enake možnosti kot Zoki. Kandidiraj za župana, in zmagaj, ane. Boš imel dobro plačo pa še parkiranje v Ljubljani boš lahko bolje uredil kot on.

Garancija 10:01 23.julij 2026.

Še malo pa se bodo naši vnuki učili koran,punčke pa hodile zavite v ruto,kar spoštujte tuje vere,vas kmalu ne bo več

Leon 12:30 23.julij 2026.

Daj stari razloži mi zakaj moški v RKC nosijo ženske halje ? Moj sum je na pedofiljo .

Garancija 06:42 24.julij 2026.

Leon,vprašaj GPT

Leon 06:53 24.julij 2026.

Bom ti povedal brez GPT. Obleka je krinka s katero zavajajo otroke ,da jih lažje zlorabijo .

• ferdopis59 11:34 23.julij 2026.

Možnost malice v šolah imajo vsi otroci. Če ti pa malica v šoli ni všeč in ni po tvojem okusu pa si jo prinesi od doma.

• karam 10:25 23.julij 2026.

Kebab in jufko naj zacnejo vrtet v solah ki naj se po novem imenujejo medrasa da se ne bodo pocutli zapostavljene ejga pa cerkve treba tud preuredit v rakete pa to...vse zastonj pa se podredit se jim moramo faking pacienti jebeni

• Ender3 10:52 23.julij 2026.

Jebeš, jebeš na prazno..Nestrpnost pa ti je privzgojena..

• karam 09:50 23.julij 2026.

Proklet čoban debilen

• Ender3 10:11 23.julij 2026.

Ti tudi na Janševe roke delan...

• karam 10:27 23.julij 2026.

Pejdi se klanjat je ze ura

• Ender3 11:05 23.julij 2026.

Pejd « jebat» tja kjer ti je mesto..Za tiste, ki ne vedo «karam» po Stevanoviču pomeni fu**t.

• Orto 11:08 23.julij 2026.

Šolsko kosilo NI OBVEZNO ! Tako kot ne večerja v restavraciji, če nimaš rad ribjih jedi, pač skuhaš doma večerjo ali pa greš v drugo restavracijo.

• blayo 11:24 23.julij 2026.

Tukaj se motiš. Osnovne šole MORAJO vsem učencem zagotoviti malico in kosilo. Če se kdo odloči da ne bo jedel, je to pač njegova odločitev, šola pa ne more odločati o tem.

• Orto 11:30 23.julij 2026.

Tudi restavracije morajo kuhati večerje, če bom pa jedl pri njih pa je moja odločitev. Morajo zagotoviti ampak kosilo NI OBVEZNO !

• Toma 12:40 23.julij 2026.

Gostilna skuha malice. Jej kar ponujajo ali pa bodi lačen - to je čisto tvoja svobodna volja!

• blayo 20:31 23.julij 2026.

Orto, ne, restavracijam ni treba kuhati, jim nihče tega ne nalaga. Če si učenec in bi rad jedel kosilo, so ti ga v šoli dolžni zagotoviti. Kaj ti tukaj ni jasno?

• Orto 21:28 23.julij 2026.

Blajo potem pa idi v katero od muslimanskih držav in tam v šoli, bolnici ali če hočeš v hotelski restavraciji zahtevaj da ti postrežejo svinjino. Ko ti jo bodo, me prosim kontaktiraj ti plačam pivo, da boš poplaknil zrezek. Meni ...prikaži več je kristalno jasno, tebi očitno ne .

• blayo 13:57 25.julij 2026.

Ne, ravno zato živim tukaj, da imam možnost izbire, brez da mi kdo kaj vsiljuje. Ti bi pa očitno rad bil tak kot oni tam dol in omejeval tako kot oni.

• Komentirajte

Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.