Slovenija

Zahteva: V šolah je treba kosila omogočiti tudi muslimanom

Komentarjev 134
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • Majazmaja 11:43 23.julij 2026.

Pritožujejo se glede svinjine. Se strinjam, ni zdrava (jah, z največjim užitkom pojem kakšen pršut, salamo, svinjsko ribico ipd.). Kaj pa ostalo? Npr. želatina (Gustin), s katero zgoščujejo v šolah omake? Pa halal meso? Bo to njihova naslednja zahteva? Smo ...prikaži več potem že pri zakrivanju? Ločevanju dekliških in fantovskih šol in jutranje branje Korana? Kako daleč gredo zahteve?

• Toma 12:42 23.julij 2026.

Vedno do konca, pa še malo čez.

• rok273 12:02 23.julij 2026.

Prestrašeno sem začel brati komentarje in začudeno ugotovil, da je še upanje za nas-Slovence!

• Pipec 09:58 23.julij 2026.

To je že druga zaznana Lobnikova cvetka v enem mesecu (prva je bila z medicinsko sestro) ,pa je čas, da ga Janša na silo zamenja, ker je potencialno nevaren. Kar pa se muslimanov tiče , tudi sam iz zdravstvenih razlogov ...prikaži več ne jem več svinjine, ker sem je v življenju požrl že preveč.

• Ender3 10:10 23.julij 2026.

Pa koga briga kaj ti ješ? Še dobre pizze ni brez prasice.

Ruska_Zmaga 10:47 23.julij 2026.

Ma honte s to vašo woke mantro o multikolturi!!! Problem je oz. bo nastal, ko bodo zahtevali vedno več!!!

• blayo 11:17 23.julij 2026.

Ker v nobenem primeru ne smejo zahtevat več kot ti! Ker ti si boljši od njih in ti zato pripada več pravic 🤣🤣🤣

pipinerazzurro 11:35 23.julij 2026.

Oni imajo 100x več prostora, kjer ŽE imajo več pravic od Slovenca, ki pride tja. Bog ne daj, da bi mi imeli vsaj malo Slovenijo zase...ane?

Ruska_Zmaga 13:28 23.julij 2026.

blayo, izvoli v muslimansko državo in zahtevaj svoje, kretenčino!!!

• blayo 20:25 23.julij 2026.

Ubogi reveži, muzlimani vam non-stop kratijo vaše trdo priborjene pravice 🤣🤣🤣

• blayo 20:27 23.julij 2026.

pipi, res si revež, a so te muslimani deložirali al kaj 🤪

• Orto 11:20 23.julij 2026.

Da pripeljemo zadevo do absurda....jaz sem pripadnik vere XYZ, ter jem samo pse in mačke. Odločno zahtevam, da je mojim otrokom za šolsko kosilo postrežejo z jedni iz pasjega in mačjega mesa. To je moja pravica in pravica mojih otrok, ...prikaži več kar mi bo velecenjeni genij Lobnik v popolnosti pritrdil.

• Ender3 11:29 23.julij 2026.

Kanibal, še to poizkusi..

• Orto 11:37 23.julij 2026.

Me pa čudi oz. preseneča kako se ateisti borite za verske pravice muslimanov vse veroizpovedi ostale pa prezirate. Nekaj vam tu ne štima 🤣

• h4ck3r 10:58 23.julij 2026.

Od kdaj naprej ima otrok do 6 leta že lastno versko prepričanje. Pa tem odločevalcem se je že čisto dopeljalo. Kar nadaljujte in spodbujajte raznorazne ekstremizme. Od tega kaj se lahko je, kako se lahko oblači, dajte uzakonite še poroke ...prikaži več mladoletnih punc, ker tako pač je v nekaterih verah. IDIOTIZEM na vhuncu...aja pa tukaj ne izključem niti raznoraznih vegi stvari. Otroka naj je oz. poskusi vse, prepričanja staršev ali če imajo za to zdravstvene razloge, naj ostanejo pri njih.

• blayo 11:15 23.julij 2026.

Ne bit tak ekstremist 🤣🤣🤣

• h4ck3r 07:52 24.julij 2026.

Hahaha, saj to je menda že vsakdo, ki ne sledi čredi, ki sprejme vsako novo idejo z odprtimi rokami brez kančka kritičnega razmišljanja. Problem je očitno, da se kot večina družbe nenehno prilagajamo manjšinam in si še vedno mislimo, eh ...prikaži več saj to jih je samo nekaj malega, kaj me briga. Ampak sedaj to niso več manjšine, dobivajo možnost pritiska preoblikovanja naše kulture, nazorov in identitete.

• h4ck3r 07:53 24.julij 2026.

Sicer pa poglejmo, kako je v teh državah od koder prihajajo te "manjšine"...ali ni prilagajanja ali pa obstajajo spopadi med različnimi "kulturami", tam ni sprejemanja, večina odloča.

• blayo 13:54 25.julij 2026.

In to bi ti rad?

• david902 10:48 23.julij 2026.

Pri nas v Novi Gorici vrtec in šola omogočata prehrano brez svinjine, medtem ko prehrana brez mesa ni možna. Odgovor ravnateljev je bil da moramo imeti verske razloge.

• blayo 11:06 23.julij 2026.

Navedi torej verske razloge. Reci da ste džainisti.

• Ender3 11:27 23.julij 2026.

Nova Gorica je Janševo Noriško kraljestvo v miniaturi..

• Majazmaja 11:44 23.julij 2026.

Jah, ste pač po novem hindujci :D Oz. malo pobrskaj, katera verstva ne jedo mesa in ste pač to :D Simpl.

• Toma 09:38 23.julij 2026.

Že tu naletimo na versko nesvobodo. Otrok se ne sme sam odločiti ali bo nevernik kot ostali v državi kjer živi ali vernik po prisili.

• blayo 11:08 23.julij 2026.

Torej ti bi dal otrokom možnost svobodnega odločanja o veri? Recimo še preden se naučijo hodit in govorit, se morajo izjasnit glede vere 🤣🤣🤣

• intel 12:05 23.julij 2026.

Kakšna golazen je tale Svoboda

• rob3rtsi 12:14 23.julij 2026.

Moj mulc pa je samo svinjsko, tudi on ima pravico do kosila v šoli.

• rob3rtsi 12:16 23.julij 2026.

Bolj smiselno je, da se jim omogoči vrnitev tja od koder so se privlekli v Slovenijo.

• ToSmJest 12:01 23.julij 2026.

Kot vem, je v veljavi ločitev cerkva (religij) od države. Šole so državne. Religiozne zadeve tu nimajo nobene vloge. Če torej hočete v šolah verski vpliv, se vpišite v ali ustanovite zasebne šole.

• karam 11:51 23.julij 2026.

Dejmo se to v zakonik ce te policaj ustavi na cesti moras znat par verzov iz korana če ne globa za placat.

• nate4 16:52 23.julij 2026.

Vsaka verska skupnost ne more imeti svojega menija v šolah in te težnje s strani evrope po večjem številu muslimanov in večanju njihovih pravic je uničilo vso kulturo in varnost v zahodni evropi; naj pogleda tale klinac raje kakšne probleme ...prikaži več s kriminalom imajo v nemčiji, franciji in Uk na račun priseljevanja muslimanov. Naj se bori raje za suši na mizah, če že rabimo raznolikost

• suineg7878 12:09 23.julij 2026.

A ne vidite, da želi, da svinjsko ostane zgolj zanj. :)

• joze5827 15:23 23.julij 2026.

V skladu z našimi običaji jim je to že omogočeno. Prilagodijo naj se nam ali pa naj gredo nazaj v svoje države.

StarMačk 14:10 23.julij 2026.

Kaj pa prehrana otrok iz vegetarijanskih in veganskih družin!? A imajo ti otroci ustrezno prehrano življenjskim navadam in prepričanja staršev, torej sestavine po smernicah, ki jih živijo!? Nimajo! Zakaj bi potem bil pri vprašanju prehrane otrok muslimanske veroizpovedi kršen 14. ...prikaži več člen ustave, pri ostalih skupinah, ki so prav tako in verjetno še večkrat na teden kot muslimanski otroci, v izobraževalnih ustanovah prikrajšani prehrane, ki ustreza njihovemu življenjskemu slogu, prepričanju, pa ni!?

• maček 13:30 23.julij 2026.

Ta ki je to predlagal,ga trea izbočit iz naše države.poslat ga hutijem ali pa tali anom,pa naj tam žre kar mu bodo dali,ne kar si on želi.

• maček 13:43 23.julij 2026.

Sicer poznam kar nekaj muslimanov,ki prqvijo da naskrivaj jedo vse živo.

• munja 13:58 23.julij 2026.

Mene pa zanima, če bi Slovencem v muslimanskih državah prilagodili jedilnike in jim ponudili svinjino za kosilo ali malico??

• Komentirajte

Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.