Avto /avto/na-strom

Ministrstvo številnim Slovencem čez noč podrlo načrte o nakupu novega vozila

Komentarjev 37
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
    Suli 07:48 08.avgust 2026.

Ne kupuj el. avtomobila z "našim" denarjem 🥺 Kupi si tistega, ki si ga lahko privoščiš 😩 A bo šlo ali bo ego preveč trpel 🙄

• 4krogci 07:40 08.avgust 2026.

sepravi so ljudje te avte kupoval zaradi subvencij in ne zato k bi si jih zeleli? super res....imel bom avto katerega si ne zelim...isto kot...ozenit babo katero nemores ni videt.....

kapucino 07:06 08.avgust 2026.

Nobene subvencije in polnjenje žepov pohlepnih prodajalcev. Cena naj bo normalna in ne napihnjena.

Garancija 06:56 08.avgust 2026.

Bodo prodajalci spustili cene?Bodo bodo,če ne bo prodaje ,sigurno,je že bilo tako

Garancija 07:37 08.avgust 2026.

Eh pa je šel jackpot v nemčijo,nič ne bo z novim avtom

• 4krogci 07:41 08.avgust 2026.

sigurno bi vzel elektricnega pa povrh vsega se kitajca ob đekpotu ane? hahah

Garancija 07:59 08.avgust 2026.

Saj bmw je že tut delajo na kitajskem,tko da je brez veze se sekirat

• Plavi-mil 10:04 08.avgust 2026.

Tele subvencije so itak samo za bogatejše, pa jim nisem fouš, ampak oni denarja ne potrebujejo za nakup el. avtomobila , kupi ga pač, da ga ima, na daljše poti se pa itak vozi z bencinarjem, je pa to še ...prikaži večo še ena norija EU , katera ne ve, kako bi narod zajebavala in si izmišljuje take bedarije.

Garancija 08:07 08.avgust 2026.

El. kolo je vredno 1400 evrov,pribijejo subvencijo ,in plačaš 1800 evrov,kar ti država vrne,in si kao vesel, ker si dobil kolo ceneje,hahahaaha

• suineg7878 12:49 08.avgust 2026.

Pravilno! Elektro preseravanje pa plačujejo ostali vozniki. Subvencija za fasado, streho ali kotlovnico je nekaj drugega...

• matermila 10:39 08.avgust 2026.

Vse subvencije za EV ukinit. Zakaj bi vsi morali sofinancirat nakup EV tistim, ki že tako imajo precej denarja. Vsak naj si kupi kar zmore plačat.

• AnzeSmolej 15:00 08.avgust 2026.

PRAVILNO !!! Zakaj bi mi vsi sofinancirali vaš elektro šrot! Če hočeš voziti na štrom in uničevati ekologijo potem to počni s svojim denarjem !!!

• ELKO 14:20 08.avgust 2026.

Pametna odločitev vlade. Zakaj bi subvencionirali tujo industrijo. To naj velja tudi za skiroje in el. kolesa. Samo naj se subvencionirajo EV narejena v Sloveniji. EV obremenjujejo distribucijska omrežja, ki jih bo treba temeljito obnoviti. Od kod denar za vse. ...prikaži več Pa še bo treba povečati sredstva za oborožitev in marsikaj nepredvidenega.

juric 08:57 08.avgust 2026.

Same brihte in strokovnjaki s področja marketinga. Kaj pa če bi zmanjšali DDV ? Tega se nihče ne vpraša, zakaj je država tako lakomna? Aja da bogati dobijo še več....

• bandit 09:25 08.avgust 2026.

Za 10 jurjev dobite Citroen Ami, zgleda kot kanta - kontejner za smeti, za dva pa maš ev

• KdoNeki 14:06 08.avgust 2026.

Subvencija je oblika korupcije. Naj znižajo davek pa bo brez vpletanja birokratov ceneje.

• FejstDogaja 08:51 08.avgust 2026.

Ukinitev subvencij je vračanje dolgov Petrolu, ki živi od naftnih derivatov!!

• slovenski3 13:59 08.avgust 2026.

Poleg levičarjev ponižni slovenski davkoplačevalci subvencionirajo komunistično Kitajsko. Za otroke s posebno težkimi in redkimi boleznimi pa ni denarja.

• 4krogci 18:41 08.avgust 2026.

dokler imamo komunista za PV nemore bit drugače!

• rd2dmk2 09:18 08.avgust 2026.

imamo razvojno kapico za bogate in za revne davek na dolgotrajno oskrbo. imamo subvencije za EV, FV in TČ za bogate in 22% DDV za revne imamo mercator in zbiranje pik revež zbere v 6 meseceh ducat pik, bogat tisoče ...prikaži veče in revež dobi 1% popusta bogat 10%. imamo sto miljonske luknje na ministrstvih , ministrski debil pa se spomni delst dirkališče. a mamini sinčki ne morejo več v nemčijo in tam zapravlajet stotake za firklce ure da razbijeo svojo kripo in potem z zugom nazaj pod kiklo.

• slovenski3 11:11 08.avgust 2026.

Prav je, da so ukinli subvencije! Zakaj bi moral jaz kot ponižen davkoplačevalec subnencionirati levičarje, da se preseravajo v kitajskih avtomobilih? Pešačijo naj, če nimajo denarja niti za bicikl! A ni dovolj, da jim servisramo njihova dekleta in žene?

• groffriedrich 11:19 08.avgust 2026.

A desničarji pa ne kupujete električnih avtov?Kakšen kreten si,prav res si kreten.Me zanima s čim se ti voziš,skriti talent,da ne boš rekel,da pešačiš tikvan.Jaz se vozim z električnim pa mi ti sigurno nisi nič dal zraven in tudi noben drug ...prikaži več ne,še najmanj kak zblojeni desnuh!!!

• slovenski3 11:38 08.avgust 2026.

To je bila proletarska beseda nekdanjega gradbenega delavca, ki si je z zaslužkom od lopatanja in krampanja kupil kitajski avto, da ne bi prišel v zamero pri rdečih vizionarjih. Ob toliko nadurah, ki si jih optravil, in štilih lopat, ki ...prikaži veči si jih zlomil, bi si lahko kupil kak bolj spodoben avto.

Bomby 12:52 08.avgust 2026.

res ne vem zakaj bi jim morali subvencjonirati to el. sranje, jaz imam250 konjskega bencinarja , in se odlično vozim , brez da razmišljam kje bom polnil kako dolgo bom čakal na vročini groza.........

• atamama 13:17 08.avgust 2026.

Ali nam ni že neki pesnik rekel... usode ne bo krojil ne frak in ne talar... In kaj ste pričakovali od ''cerkvenih'' na oblasti? Hinavščino, laganje, varanje... in vse po spovedi pozabljeno...kajne?

• cigomigo 11:53 09.avgust 2026.

Kot vidite jaz nikoli nobenemu ne repliciram Meni je edini cilj da vas jebem tako leve kakor desne,, Če pišem kaj o pujsi pepi,, crkavate od tuge snrdljivi levaki in slobodnjaki,, če napišem kaj slabega o Janši se pa pizdijo ...prikaži večo Janšisti,,Jaz pa prav uživam ko jebem vse po spiski predvsem leve in manj desne

eeee 09:06 08.avgust 2026.

Nič pa ni govora o subvencijah za polnilnice. Po trenutnem razpisu je predvideno 1.6 M za letos in isto za naslednje leto. Trenutno je vlog za cca 1.25 M in ne morem od Borzena dobiti odgovora, kaj v primeru, da ...prikaži več za letos zmanjka sredstev. Ali to pomeni total pušiono, ali se samo izplacilo zamakne v naslednje leto. Na splosno pa v tej državi za pol leta naprej ne mores vedeti, kaj si bo izmislila. Ce se samo spomnim ptičevega maltretiranja normirancev, ki jim je v 4 letih 5x spremenil pravila.

• Komentirajte

Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.