Slovenija
89 ogledov

Narod sicer ploska, vendar jih polovica meni, da je to samo reklama za sindikate

Komentarjev 52
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • f5b0a37161572a16434c3a9b735044179b6963f0 14:14 01.maj 2017.

Tito-ta pusti pri miru,dokler je bil on naš predsednik se je vedlo kje in kdo kam spada

praufo 14:18 01.maj 2017.

to je še kako praznik penzionistov, tistih, ki se nimajo kam dat, kar se pa tiče penzije, pa nikol ni dost visoka, in kaj kmalu postane tako visoka, da se na banki nabirajo soldi, s katerimi ubogi revež penzioner ne ...prikaži več ve kaj bi, ampak špara, špara, špara ... no dokler ne dokončno ne izdihne ... dedič pa ves vesel denarce šteje

praufo 14:20 01.maj 2017.

tita si nes domu v spalnico, pa ga glej, pa zraven še kaj počni, da boš srečen

Leon 14:51 01.maj 2017.

Jankovića bi morali izžvižgati in poslati po bližnjici v dolino.

Leon 14:57 01.maj 2017.

Glede na število upokojencev na zborovanju in njihovimi pripombami bi ostroumno izjavil ; ZAKAJ PA NISTE DOMA OSTALI ...............

• Kranjica 15:27 01.maj 2017.

Ob tem, ko si Janković z govorom dela brezplačno reklamo za morebitni nastop na volitvah, bi lahko udeležencem ponudil brezplačno hrano in pijačo, ne pa, da delavcem soli pamet s floskulami o krepitvi pomena dela.

• smejka 15:31 01.maj 2017.

Ne upajo veliko govoriti, da ne bi zavrelo.Povprašati bi mogli iz kakšnih vrst so bili obiskovalci, bi sliko sindikata lažje razumeli. 1% bruto plače vzame sindikat, a le 10% tega ostane matičnemu sindikatu v podjetju.90% oz. 0,9% bruto plače poberejo ...prikaži večo v Ljubljani( s čim in kje se vozijo glavni sindikalisti pa lahko sami preverite).Delavcem pa ostajajo minimalne plače(vanje je všteto vse...30 let dela,...).Toliko sindikatu.

• smejka 15:32 01.maj 2017.

Verjetno premlad, da bi vedel.Toda v tistih časih je bil delavec plačan.

• smejka 15:33 01.maj 2017.

Oprosti...ti verjetno ne delaš in te futrajo starši.

• leonardo 15:56 01.maj 2017.

Kje pa piše, da si nisem okrasil stanovanje s Titovimi slikami?

• leonardo 16:00 01.maj 2017.

@ Smejka.......... s svojimi penzijami, ha,ha.

• uni65 16:54 01.maj 2017.

A nže, pusti ti komuniste in TITA , ker ti res ne vidiš razlike..

• uni65 16:59 01.maj 2017.

Vsi vi kateri ropotate po spletu nimate pojma o ničemer razen da kritizirate vse povprek čeprav ne veste zakaj gre , zato prosim nehajte pljuvati po dobrotah od katerih živite

• bumbar 17:03 01.maj 2017.

Ha,ha,ha. Bogi tale Zorane a ne? Pravi, da mu bo čas, ki prihaja malo napolnil malho. Meni pa to pride nekako tako, kot bi gospa kurba šla v svojem prostem času še malo v kurbirhaus.

• sprehajalec 17:19 01.maj 2017.

Čevapčiči in pivo deset evrov, to ni prav," je povedal ToneZa Drnovškovega penzionerja ne bi smel biti problem. Penzionerji po novem pa iz Špara.

• maximilian 17:24 01.maj 2017.

Nekoč je bil delavec slabo plačan, danes je veliko bolj. Za minimalno plačo si lahko delavec v enem mesecu kupi barvni tv in dvd predvajalnik. Nekoč sem moral za barvni tv delati 3 mesece. In naslednje 3 za videorekorder. Nehajte ...prikaži veče že bluziti za časi, ko smo vplačali avto, pa gismo vedeli kakšne barve bo, in kraj ga bobo dobili. Ste pozabili na šverc kave in pralnega praška? To je deddiščina Tita.

• Žurnalček 17:48 01.maj 2017.

Bumbar , 1. maj organizirajo sindikati in nima MOL in Jankovič tu nič zraven ! Prišel je kot pride zmeraj na Rožnik za 1. maj obenem pa tudi pozdraviti prisotne !

• Žurnalček 17:51 01.maj 2017.

Jebo te prašek in kava , nimaš vse pošlihtan v glavi !

• mirror 18:53 01.maj 2017.

Tistih 0.9% pa sindikalna vodstva v Ljubljani dajo plemenititi v Delavsko hranilnico. Potem pa se sled izgubi.

• manch 18:54 01.maj 2017.

Zoki: "....prepričan sem, da bosta prišla nov čas in ureditev, kjer bomo tudi mi imeli svoj delež."Kdo je to MI? Ti tvoja družina ste si v kapitalizmu prav lepo postlali in to s krajo, zato ne vem, o kakšnih ...prikaži večh deležih v povezavi s socializmom zdaj nabijaš?! Poslovanje Elekte je primer pokvarjenega, kradljivega kapitalizma, ki je možen samo v banana republiki, kot je naša. Na Zahodu bi že nekaj let čičal za rešetkami, pri nas pa držiš govore....

• Komentirajte

Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.