Slovenija
89 ogledov

Narod sicer ploska, vendar jih polovica meni, da je to samo reklama za sindikate

Komentarjev 52
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • nostradamus 18:55 01.maj 2017.

+++++++++

• macola 19:45 01.maj 2017.

@manch....vse si povedal! +++++++ Samo v slo lahko en nabija opranoglavcem take bedarije....sam je pa tipičen predstavnik lopovske bande!

• kartako 19:54 01.maj 2017.

A ste vi od včeraj??

• kartako 19:55 01.maj 2017.

Saj je danes tudi.!

• kartako 19:57 01.maj 2017.

Ja in bereš in slišiš: Praznik dela...hahahahaha pa janković predava.....

• jons 20:24 01.maj 2017.

Ja res sem bil redno plačan, preračunano nekaj čez 100 DEM mesečno in sem bil nekako zadovoljen, ko sem pa zvedel, da ima Nemec nekaj čez 1000 DEM se mi je pa milo storilo.

• blueone 21:19 01.maj 2017.

zanimivo napisano

• ginko 23:24 01.maj 2017.

Ha, večni blefer s pomočjo foruma21. Narod - upokojenci si v komunistični sedanji Sloveniji še čevapčičev ne morejo privoščiti zaradi pokradenih pokojnin. Tako ti Zoki in forum blefirate rajo. NIČ VEČ NE BO KOT JE BILO !

• stanekos 00:24 02.maj 2017.

Klerofašistična drhal, pejte svoje prebavne trakove sproščati na vaše priljubljene strani. Rednecki zatohli izdajalski. Ko boste pa v Grahovem jokcali, bodo pa spet udba, pa ta rdeči krivi.Jaz nikoli ne komentiram, ko v nedeljo hodite k pravljicam in svoje ...prikaži več evre talate pravljičarjem. Živel 1. maj!

• blueone 00:43 02.maj 2017.

Jaz nimam nič proti prvemu maju, praznujem ga, celo zastavo izobesim, kar jih večina ne, samo nekaterih pa res ne poslušam.

• mph 11:44 02.maj 2017.

Se povsem strinjam, vendar pa računaj, da na recimo milijon revežev, se pojavi tudi nekaj novih milijonarjev, ravno na račun tega. Drugo, kapital ima neomejene finance za plačevat naročene članke in druge malverzacije. No, plus FB, Twitterjev in podobnega je ...prikaži več ravno v temu, da lahko ljudje komunicirajo mimo kapitalističnih vampirjev in zločincev.

• dusan72 03:25 02.maj 2017.

Kaj pa vem??? 6€ za čevape in 2,5€ za pivo... Nič pretresljivega, če mene vprašaš. Takšne cene so praktično v vsakem lokalu in če si tega ne moreš "privoščit"... potem se pa še naprej držite lokalnih kafičev za upokojence (meke ...prikaži več cure). Eni še vedno ne morejo dojeti, da je Tito umrl... Za moje pojme cene niti pod razno niso bile "navite". Sploh glede na prejšnja leta. Morajo pa tudi gostinci od nečesa živeti, ne? Grem (hipotetično) v štacuno in dobim čevape za 4€/Kg, pa pivo za cca 1€...pa zraven še kruh/lepinja... Najamem štant, izdam račun in plačam davke... Ja kaj pa mislite "fukfehtarji", da se ga boste nažrli in napili za 2€ ???

• Komentirajte

Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.