Kot verjetno že sam veš njen "plagiat" ni bil potrjen kot copy&paste...; Pa ne zagovarjam njenega dela - sem tudi sam razočaran... Vendar je bolje slabo od najslabšega = JJ&SDS;.
Res pravi crnogorac; visok, temne polti (ali kot pravijo, dvakrat pečen), na igrišču pa zaradi lastne nesposobnosti dela prekrške.Pričakovati bi bilo še kakšno fotografijo, ki prikazuje kako se valja po tleh, kajti tudi ali pa predvsem to je značilno za njih.?
Slabše od Butalcev, ki vladajo SLO , ne more biti !! Če si vsaj malo povezan z realnim sektorjem, potem boš pritrdil, če pa spadaš med JU in njene pijavke, potem je pa škoda sploh konstruktivno debatirat.
LOL sam neki pa je res, ko gledam tele igralce se mi zdi kot da bi to med sabo igral. LOOOOL, isto kot nemčija-turčija vsi domaći :)
Lep kao tata, pametan kao mama !
ejga, cvjetičanin ? na šetsto...
Ne rumeni, rdeč karton bi morala dobiti Plagiatorka in bi šlo SLO bistveno bolje. !!
Ne rumeni, rdeč karton bi morala dobiti Plagiatorka in bi šlo SLO bistveno bolje. !!
Kot verjetno že sam veš njen "plagiat" ni bil potrjen kot copy&paste...; Pa ne zagovarjam njenega dela - sem tudi sam razočaran... Vendar je bolje slabo od najslabšega = JJ&SDS;.
res, cela mami!!!
kaj k ne bi k otroku mešal politiko, pacjent en!!??
Res pravi crnogorac; visok, temne polti (ali kot pravijo, dvakrat pečen), na igrišču pa zaradi lastne nesposobnosti dela prekrške.Pričakovati bi bilo še kakšno fotografijo, ki prikazuje kako se valja po tleh, kajti tudi ali pa predvsem to je značilno za njih.?
Slabše od Butalcev, ki vladajo SLO , ne more biti !! Če si vsaj malo povezan z realnim sektorjem, potem boš pritrdil, če pa spadaš med JU in njene pijavke, potem je pa škoda sploh konstruktivno debatirat.
dobro si ga ocenil !!
sta bolnika, ne!?
ZIC !! Bolnik si ti , Đubretina !!
ZIC !! Đubretina , pejdi malo na zrak, da se ohladiš !!
se strinjam, ne mešat otrok in politike...Ampak naj to velja tudi ko se JJ-ju rodi sin...samo takrat pa to ne velja, a ne, @zic?
KLOBO ti si SDS-ovski provokator...
@zicKLOBO in Scott sta Janševi podrepni muhi... Oba sta nepotešena in neizživeta izrodka družbe...
Kako, a sine NIMA priimka po mami..?Šat, a tata kolo vodi...??
Ka mate BUTASTE komentarje!!! odklop
To pa je popolnoma res...!!!!