Slovenija
19 ogledov

Olisičili celo ulico

Komentarjev 21
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • Kdojetam 10:13 16.januar 2012.

    Stanovalci imate garazne hise in v njih parkirna mesta. Ce je denar se za 2. in 3. avtomobil potem je denar tudi za (morebitno) kazen. Vsako jutro, ko pripeljem otroka v vrtec je ista pesem. Vse modre cone zaparkirane in ...prikaži več pomoznosti se kak star prdec tam pametuje kako on tu stanuje in ima pravico tam parkirat in bla bla bla. Pa kako je fer, da lohka tut on tam parkira in kaj jaz vem kaj se. A to je tut fer da moram jaz otroka ogrozat in sredi ceste ven dajat? Pa ustavljat promet? Al pa folk, ki ima tam firme. Pride stranka in nima kje parkirat oz. samo na voziscu. Pa potem se poslusat pametnjakovice iz blokov o nesramnosti kje folk pusca avte. Sicer vecina ki jih tam parkira itak ni stanovalcev ampak so zaposleni z Miklosiceve, Kotnikove itn. Se premalokrat so redarji v Zupi!

  • soncnica 10:43 16.januar 2012.

    močno dvomim, da ti je župan grozil. Sam hudič ve, kaj si mu ti napisala. Tudi mi smo imeli že težave, pa nas je župan poklical in so se stvari uredile. Da bi ti pa ZJ grozil, pa ti žal ne verjamem.

  • boss 21:41 27.januar 2012.

    danes se je to zgodilo pa na Žibertovi pri ograji gradbišča, tam se je vedno parkiralo tudi ko je stala stala stavba SLOVIN-a, sedaj pa je do ograje baje kar cestišče. Namesto, da bi tam dajali kazni, ko parkirajo še ...prikaži več vedno povsod tam okrog res na pločnik in cestišče ali pa kot so se eni navadl k so dobil kazni v preteklosti kar na cestišče, kjer res ovira promet. Tukaj konkretno pa do sedaj v dobrih desetih letih ko jaz parkiram tam okrog, niti obvestil niso dajal, v sosednjih ulicah ali pa na drugi strani cestišča ja, tukaj pa ne, sedaj pa šok kar lisice in obvestilo seveda...., verjetno res nekdo rabi denar za minulo kampanijo, ker sem bil prepričan da so lisice bolj v centru mesta aktualne in ne kar povsod.....

  • Slodrifter 10:39 16.januar 2012.

    jebemo mater redarji, namesto da bi tistim kurcem v beli coni, ki nimajo dovolilnic/listkov natikali lisice, nam poštenim plačnikom dovolnilnic natikate, banda pofukana, ni pravice tukaj

  • e213b2535978aaf6e413f72233bf2dc07a5a81a8 10:32 16.januar 2012.

    Sej vas nobeden ni silil v nakup avta,ker poleg nakupa votila prkirplaca ne prodajajo.Krivi so pa tudi modeli,ki parkirat NE ZNAJO oz.parkirajo tako,kot bi imeli avtobus.Takih je po celi Sloveniji kolkor hočete in vsak dan taki odžrejo po Sloveniji 2000 ...prikaži več parkirnih mest,žal!

  • bucilka 12:40 16.januar 2012.

    Soncica, tako to je. Zakaj bi se pritozevala, zakaj bi pisala, ce to ne bi bilo res...? Sicer pa te ne poskusam prepricati, sama vem, da me ni prav nic spraseval, ce me moti, ce imam cas, da poklepeta z ...prikaži več mano...kar je ocitno naredil pri tebi. Ker so vrli arhitekti to Zupancicevo jamo zasnovali katastrofalno, kar se parkiranja tice, prihaja do tega, da eni ful dobr sluzijo na ta racun. Plocniki pa 3 metre siroki... sami strokovnjaki! Kam pa gre denar od lisicenja in parkirnih kazni? Ne v obcinski proracun? Kam pa?

  • mrki 08:43 16.januar 2012.

    tako se dela , pa še naprej volite Zokija in njegovo listo - ZOKI DELA !

  • modrec 09:19 16.januar 2012.

    JankovIĆev način polnjenja izpraznjenega mestnega računa kot ga Ljubljana še ni videla. To je le ena od ulic kjer cuzajo stanovalce.

  • Tomaž Pušenjak 09:22 16.januar 2012.

    to so prfukneni... pr ns na detelovi ulici (200 metrov stran od avcinove) se to dogaja ze od avgusta... pa neki se zgovarjajo na 3m vozni pas po novem prometnem zakonu! to so buce ce ne bo noben nc naredu ...prikaži več bojo sam kradl puj jiebemti MOL i sve redarje glupe

  • jst 12:10 16.januar 2012.

    Ja stadion je potrebno odplačati. Saj niste mislili da se bo samo odplačalo, ali pač. Pa če kdo pravi da tisti, ki niso iz lj ne smejo tam parkirati naj se vprašajo kje oni parkirajo, ko gredo na morje ali ...prikaži več v hribe ali kam drugam.

  • xy4444 14:57 16.januar 2012.

    ne bit tok prepričan,da se to že ni zgodilo,ker imajo uslužbenci določenih trgovin in emporiuma v btc-ju prepoved parkiranja na parkingu in morajo zato v avtohišo!!!Kar se pa tiče lokalov,pa tut ne dela po 30 kelnarjev notr,da bi koga ...prikaži več motil en parkiran avto...Se pa strinjam z NM,lenobe lene nobenmu ne škoduje če nardi tri korake več do trgovine...

  • Avatar Zala
    Zala 22:26 16.januar 2012.

    Sploh vas ne razumem? Vsak je svojo fliko ogradil ali vsaj napisal privatna posest in bi ga zadela kap, če bi si kdo dovolil na tej vaši privatni lastnini parkirati avto. In Občina je lastnica zemljišč kjer so vrisana parkirišča. ...prikaži več. Če želiš tam parkirati pač moraš plačati. To je tržno obnašanje.Nenadoma vam ta kapitalistična uredite več ne diši in bi se očitno vsaj v vam ustrezajočih segmentih radi vrnili v čase, ko je bilo vse naše in vse zastonj. Ta zgodba je zaključena. Danes ni nič več zastonj. Časi, ko ste kupili avto in se ne vprašali, kje ga boste parkirali se izteka. V Ljubljani je še nekaj zastonj parkirišč, ki pa tudi ne bodo več dolgo. Ali boste uprabljali noge, javna prevozna sredstva ali pa plačali parkirnino. Druge rešitve več ne vidim. Jo vidite vi, ki se tako razburjate?

  • Sauromon 08:24 16.januar 2012.

    Kdaj se bo to odiranje s strani redarjev nehalo!?!

  • Kdojetam 08:27 16.januar 2012.

    Odiranje?

  • bucilka 09:25 16.januar 2012.

    Ko sem zupanu pisala, da je taksno pocetje za nas, stanovalce Zupanciceve jame nesprejemljivo in, da ljudje govorijo, da se tako polni obcinski proracun, me je poklical (ker on ne komunicira prek e-poste) in mi grozil, da bo poklical mojega ...prikaži več delodajalca. Sem pisarila, cakala, dobila pa odgovor, da je to tako in, da je tako ze od nevemkdaj. Spraznil bo center in postavil svoje garazne hise. Zanimivo...na Dunaju lahko parkiras v centru, ob cesti za 15 minut zastonj...res smo najlepse mesto na svetu, a?

  • Sašo Čepon 10:21 16.januar 2012.

    Edino pravilno. Modra cona je za parkiranje do dveh ur, če se ne motim. Stanovalci pa bi morali misliti prej, kje boste parkirali avtomobile. Zato pa so garažne hiše. kadar koli pridem v Zupančičevo jamo k Petrinu po meso, nimam kje parkirat...

  • soncnica 10:25 16.januar 2012.

    Točno tako. Sama parkiram na železniški postaji in grem v Zupančičevo, kjer imam opravke, saj tam ni variante, da sploh dobiš parking. Pač plačaš tisti evro, dva ali tri in se enostavno sprehodiš. Tako da, popolnoma podpiram to olisičenje, saj ...prikaži več tam niso samo stanovanja, ampak en kup poslovnih prostorov, kjer se ponavadi zadržiš kako uro in zgubljaš čas z iskanjem parkirišča zaradi nekoga, ki ni plačal parkirišča v garaži oz. stanovanje oddaja študentom, oziroma parking pa nekomu, ki ima tri avte.Obvezno pa bi bilo potrebno uvesti ure tako kot imajo naprimer v MS. Tako nihče ne more rečt, da so ga oglobili, pa čeprav je bil tam samo uro 55.

  • ZasekaMož 10:53 16.januar 2012.

    Za take primere ima jaz v avtu pretvornik 12V/230V in fleks!

  • Žurnalček 12:50 16.januar 2012.

    Ni problem v stanovalcih ampak podnajemnikih in zaposlenem nižjem kadru. Prvi nočejo garaž, drugi imajo pa kao avto na očeh. NIKJER NE PIŠE , DA MORA MESTO ZAGOTOVITI PARKIRNE PROSTORE STANOVALCEM. Vsako gradbeno dovoljenje ima rešitev za vse stanovalce novega ...prikaži veča bloka. NIKJER NE PIŠE , DA MORA NEKDO IMETI AVTO IN JE NJEGOV PROBLEM , če ni zanj priskrbel PP. Redarji , derite vse po vrsti in vsak dan in naredite red.

  • Žurnalček 12:56 16.januar 2012.

    Sem se spomnil še enega problema in to je BTC. Vprašanje UPRAVI in LASTNIKOM lokalovje sledeče: Ali boste dovolili parkirati svojim uslužbencem pred vašimi trgovinami. oni pridejo prvi , ali pa boste svoje nagnali v PH in pustili prostor za ...prikaži več tiste od katerih ŽIVITE!. Greš po malenkost v halo A parkirat moraš pa v GH. Pejte se solit vi in vaša organizacija !

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.