Slovenija

Prvi mož NLB udaril po vladajočih strankah: "Ekipa lunatikov"

Komentarjev 29
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • niloda 15:52 07.februar 2026.

Nobena skrajnost ni dobra - in to kar se dogaja, je skrajnost. Vse bonbončke, ki jih talajo pred volitvami, gredo na pleče delodajalcev. Država ne da zraven niti centa pri nobenem ukrepu.

• Toma 18:11 07.februar 2026.

Lahko je tujim kurcem po koprivah mlatit!

• twitko 15:49 07.februar 2026.

Tako je če pridejo na oblast skrajni levičarji. Štiri leta ne delajo nič. Pred volitvami pa naredijo raztur v javnih financah in gospodarstvu, samo da pridejo spet na oblast. Upam da je vsem jasno, da če spet zmagajo, po volitvah ...prikaži več sledi tak naval davkov da se v Sloveniji ne bo več nič splačalo.

• jakec1575 16:20 07.februar 2026.

jansa je tej vladi pustil do konca 2022, ko so prisli racuni za bone cca 900 mio minusa. ne seri. toliko kot je talal jansa, se nobena druga vlada ni.

• twitko 16:22 07.februar 2026.

Janša je bil na oblasti 2 leti v času covida. Takrat je pol države bilo plačano iz proračuna zato da gospodarstvo ni propadlo. Sicer pa Jakec kaj se tako treseš zaradi Janše, ti je kaj naredil?

• Anči 16:31 07.februar 2026.

JJ je na oblasti ko se hendla z orožjem, maskami, cepivom. Le zakaj??? In kje je poln kamijon mask, ga Tonin še išče? Maske so bile (pre)plačane, kamijona pa nikjer.

• EKVILIBRIJ 16:36 07.februar 2026.

anĆi, pa veš še za koga ki je hendlal z orožjem ? Celi Svet je bil v mehurju kovida.. ! pa so raje puške v koruzo metali..

• twitko 16:42 07.februar 2026.

Anči in? Problem ki ga imamo zdaj je veliko večji kot J igrice z orožjem. Levaki zlorabljajo oblast in podjetjem in posameznikom nalagajo bremena in delo, ki bi ga morali oni opravit. Vsak osel zna nabijat davke in potem dajat ...prikaži večajat revežem drobiž.

• Anči 17:21 07.februar 2026.

Kadar se odloča o denarju delavcev je vedno problem. Nikoli pa ni problem, ko (brez odločanja) kasirajo privilegiranci. Eden priviligiranec pa kasira kot pol fabrike delavcev mesečno.

• dare326 17:59 07.februar 2026.

Anči, ostani v kuhinji.

• twitko 18:36 07.februar 2026.

Anči, delavci dobijo denar, če imajo službo. Službo imajo če podjetniki vidijo smisel v vlaganju v Slovenijo. To je predpogoj. Če postane gospodarsko okolje neprijetno za posel bo služb vedno manj in delavcev na minimalcu vedno več.

• hudini 17:50 07.februar 2026.

Miljoni v nlb so šli dokler je bila v 100% državni lasti, pol pač ne več

• Grunf 16:48 07.februar 2026.

No, če že pade Golob, si vseeno ne želim, da mi krojijo usodo "podjetniki", kot sta Brodnjak in Verdev. Tudi, če me peljeta zastonj v fitnes. Sploh ne Verdev

• maček 18:39 07.februar 2026.

Ksj voliti?drek ali scalino?

• jakec1575 16:17 07.februar 2026.

Brodnjak se prodaja za gospodarstvenika, dali smo cez 2 mrd eur v NLB v 2 sanacijah. politika mu je spet odprla Balkan po placilu stedisa, lupi stranke z obupnimi obrestmi na kredite. in g od gospodarstva ni videl. pa se ...prikaži več za super produktivne se imajo. ocitno ne, ce ima cas za intervjuje in linkedin objave. A slisite Colarica? Jeben MB stajerc. vsi drugi so mu krivi.

• twitko 16:28 07.februar 2026.

In kdo mu je dal denar iz sanacij? Alenka Bratušek iz stranke Svoboda, ko je bila predsednica vlade.

• jakec1575 16:53 07.februar 2026.

ti bi po jansevo danas kupijo na trgu drzavenega zadolzevanja ameriski mrhovinarji?? ce bi sli po jansevem planu, bi bili danes grcija ali slabse.

• Kondor 18:43 07.februar 2026.

Lahko se je bohotiti z denarjem davkoplačevalcev kateri mu ščitimo hrbet. Kot prvo pa naj razkrije svojo letno plačo z nagradami vred in potem bomo vedeli, če govori resnico.

• jakec1575 16:18 07.februar 2026.

Brodnjak, odpri firmo jutri za b2c ali b2b in dokazi da si sposoben.

• midos2 16:30 07.februar 2026.

Tak ekonomist kot Brodnjak sem lahko tudi jaz,zanam zapirat poslovalnice ,zam depozitom nižat obreste mere in nasprotno kreditom pa dvigovat,da ne govorim o cenah usluge v NLB ipd jebež takega pametnjakoviča ki misli da je pameten !

Leon 16:19 07.februar 2026.

Jasno je da gre za provokacijo v predvolilnem boju ,kar dokazujejo mediji zvesti svojim mecenom. Kdor pozna podjetnika Verdeva ve o čem govorim.

• cigomigo 17:09 07.februar 2026.

Se govori da ima Leon mlade dečke rad in da ne skrbi za higieno ko ga pubeci stepajo v Stepanjskem naselju

• bandit 15:56 07.februar 2026.

Z milijonom državne plače bi tudi jaz take neumnosti blebetal. Daj spelji se nekam in pokaži kaj znaš in kaj si sposoben, recimo v USA pa da te vidimo v vodstvu ene tamkajšnjih bank.

• jakec1575 16:50 07.februar 2026.

ne razumem enkrat imamo 20 praznikov na delavnik enkrat 12. no odvisno od koledarja. nisem se slisal da so podjetja propadala v preteklosti. zmenimo se za nek fiks pa je. ker eni res dajejo bedno stevilo dni dopusta.

• bobubob 16:42 07.februar 2026.

Dajte mi banko, pa vsakih nekaj let naj mi proračun pokrije 'kapitalsko neustreznost', pa tudi jaz delim nasvete, predvsem pa, seveda le zakaj ne, tudi dobiček iz 'poslovanja'.

• bobubob 16:45 07.februar 2026.

Racman Jaka še kaj pride naokrog? Ampak vsaj ruski vohun pa le ni bil !

• Dieta 17:20 07.februar 2026.

Brodnjakov in bedakov je kar nekaj v Soveniji. Morda je eden preveč, ta je posebej znan po excentričnih izjavah. Bolj me zanima kdo ga je postavil na čelo NLB. Tja sigurno ne sodi...

• 4krogci 17:41 07.februar 2026.

Kolk miljonov smo ze dal v nlb pod vidstvom takih kao vseobvladajocih pajacov??

• jakec1575 16:22 07.februar 2026.

osnovni problem je, da je na tisoce ljudi dlo iz godpodarstva na ministrstva. ker solniki, zdravniki, sestre, policisti se niso ojacali. kam je sel ves ta narod??

• Komentirajte

Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.