Slovenija

Prvi mož NLB udaril po vladajočih strankah: "Ekipa lunatikov"

Komentarjev 79
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • sandi76 20:33 07.februar 2026.

Oglaša se nekdo , ki vsako leto pobaše visoke denarce in to tudi na način, da ljudem daje drobtinice v obliki najnižjih obrestnih mer na depozite in visokih stroških za vzdrževanje računov. Če ga ne bi podpirala politika, me zanima, kje bi končal.

• jakec1575 16:17 07.februar 2026.

Brodnjak se prodaja za gospodarstvenika, dali smo cez 2 mrd eur v NLB v 2 sanacijah. politika mu je spet odprla Balkan po placilu stedisa, lupi stranke z obupnimi obrestmi na kredite. in g od gospodarstva ni videl. pa se ...prikaži več za super produktivne se imajo. ocitno ne, ce ima cas za intervjuje in linkedin objave. A slisite Colarica? Jeben MB stajerc. vsi drugi so mu krivi.

• twitko 16:28 07.februar 2026.

In kdo mu je dal denar iz sanacij? Alenka Bratušek iz stranke Svoboda, ko je bila predsednica vlade.

• jakec1575 16:53 07.februar 2026.

ti bi po jansevo danas kupijo na trgu drzavenega zadolzevanja ameriski mrhovinarji?? ce bi sli po jansevem planu, bi bili danes grcija ali slabse.

• twitko 18:51 07.februar 2026.

Jakec kaj je s tabo narobe? A je tebi Janša kaj naredil? Prav treseš se, kot otrok.

• twitko 18:54 07.februar 2026.

V Grčiji je šlo vse narobe zaradi pretiranega zadolževanja ... oh čakaj, kdo se pri nas zadolžuje levo in desno ter hromi gospodarstvo danes? Kdo ve kam to vodi? Le kdo bi vedel kaj nas čaka?

• Ender 22:28 07.februar 2026.

če bom pijan bom volil goluba,, če pa ne bom tak pijan bom volio janeza dernovseka

• jakec1575 00:34 08.februar 2026.

jansa in mahnic sanjata mago in ice. in tega si za slovenijoi res ne zelim. sicer dobro merim. odojka ni tezko nameriti.

• Ender 19:56 07.februar 2026.

Se govori da ima Dieta mlade dečke rad in da ne skrbi za higieno ko ga pubeci stepajo v Stepanjskem naselju

• Dieta 17:20 07.februar 2026.

Brodnjakov in bedakov je kar nekaj v Soveniji. Morda je eden preveč, ta je posebej znan po excentričnih izjavah. Bolj me zanima kdo ga je postavil na čelo NLB. Tja sigurno ne sodi...

• jan631 19:08 07.februar 2026.

Večinski lastniki NLB so Američani, in oni bodo odločili kdo bo predsednik uprave, in ne naši nesposobni levičarski klošarji. Ker, je še vedno predsednik uprave pomeni, da je dober predsednik.

• Ender 20:00 07.februar 2026.

Se govori da ima Dieta mlade dećke rad in da ne skrbi za higieno ko ga pubeci stepajo v Stepanjskem naselju

• jan631 20:17 07.februar 2026.

Ender, mehki ć uporabljaj v Srbiji, slovenska abeceda ga ne pozna. Ne manjka dosti, da boš začel pisat v cirilici.

• ivo5 21:13 07.februar 2026.

Toma: Lahko je tujim kurcem po koprivah mlatit! Bob tedna...

• Ender 22:26 07.februar 2026.

jan631 ...pa kaj ima to veze kakšen ć uporabljamo mi gayi

• jan631 14:59 08.februar 2026.

Seveda ima veze. Ker, si v Sloveniji iz oportunističnih razlogov, 100% si bil proti samostojni Sloveniji, in bil za veliko Srbijo. In, če se že mastiš z našim denarjem in našim načinom življenja, spoštuj našo zgodovino, kulturo in običaje, ter ...prikaži več spoštuj tiste, ki so ti to omogočili.

• 4krogci 17:41 07.februar 2026.

Kolk miljonov smo ze dal v nlb pod vidstvom takih kao vseobvladajocih pajacov??

• twitko 18:47 07.februar 2026.

Zadnja sanacija NLB je bila v času vlade Alenke Bratušek (danes Svoboda). Tega se spomnem, ker so mi skušali ukrast obveznice NLB26 ampak sem bil hitrejši in sem naložbo likvidiral preden so ljudem onemogočili razpolaganje s premoženjem. Očitno Alenka vedno ...prikaži več najde pravo stranko.

• 4krogci 19:58 07.februar 2026.

seveda je Lenčica dala miljone za dokapitalizacijo, ko so nadzorniki NLBja dovolil politicne kredite brez jamstev po pogojih JJja!!

• jakec1575 16:50 07.februar 2026.

ne razumem enkrat imamo 20 praznikov na delavnik enkrat 12. no odvisno od koledarja. nisem se slisal da so podjetja propadala v preteklosti. zmenimo se za nek fiks pa je. ker eni res dajejo bedno stevilo dni dopusta.

• ToSmJest 20:02 07.februar 2026.

Jaz sem se pa že veselil, da bomo 3. maja praznovali 1. maj. In da bo božič 27. decembra.

• ToSmJest 20:03 07.februar 2026.

Če bo tale vlada še kakšen mandat, se verjetno lahko zgodi tudi, da bo novo leto nekoč prišlo na petek 13-ega.

• Idioti 23:14 07.februar 2026.

Bo Q !

• Ender3 13:39 08.februar 2026.

Se nekateri že preveč veselite. Sam, da vas ne bodo zopet pokradli.

• Nevica 06:27 08.februar 2026.

Levičarji imajo od vseh delovnih dni narjaje praznike in dopust, če se da pa tudi celo življenje na račun dalavcev v gospodarstvu. Tako nam s svojo politiko levičarji zagotavljajo dolgotrajno socialno varnost in vzdržnost pokojnin. Če bo slučajno zagustilo, bodo ...prikaži več pa uvozili Sirijce, Palestince in podobno in visoko obdavčili vse kar še niso - IMETJE. Vse od čevljev naprej! Živel Golob!!! Živela Sloveniija, kje je Sukičeva, da se priklene na kakšnega novega posliljevalca? Stanovanja v Petrolu???

• Ender3 13:37 08.februar 2026.

Ja desničarji so pa pravi deloholiki. Še za svojo propagando izkoriščajo slaboumno mladoletno mladino. Za strankarski honorar ob tem, da jim prispevkov ne odvajajo..To je unikum v domači in tuji strankarski politiki.

• jakec1575 16:22 07.februar 2026.

osnovni problem je, da je na tisoce ljudi dlo iz godpodarstva na ministrstva. ker solniki, zdravniki, sestre, policisti se niso ojacali. kam je sel ves ta narod??

• mina6 08:25 08.februar 2026.

Le zakaj in le kam?? Zbudi se!!

• maček 18:39 07.februar 2026.

Ksj voliti?drek ali scalino?

• twitko 18:58 07.februar 2026.

4 leta nazaj sem stopil drek od Goloba. Tokrat bom bolj pazil.

• denis13 19:18 07.februar 2026.

Upam da ne boš volil Hana ker boš spet v drek stopu.

• Komentirajte

Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.