Svet
27 ogledov

Sporočilo IS: "Pariz prestolnica prostitucije in nemoralnosti"

Komentarjev 55
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • asmas 18:09 14.november 2015.

bravoin kako naj potem ostanem "imun"na islamiste oz kako naj NE BOM ksenofob.vsi vrli učenjaki in razni levičarski psihologi mi prosi razložite kako naj ne bom sovražen do islamistov.lepo prosim

• asmas 18:10 14.november 2015.

očitnno si eden tistih ki podpirajo take HINAVSKE napade

• jakec1575 18:14 14.november 2015.

bosna na kvadrathttps://www.quora.com/Politics-of-the-Middle-East/What-is-the-relationship-between-ISIL-and-Hezbollah

• razerznak 18:40 14.november 2015.

kje pa je zaj merkel pa comen in germany

• McBobo 18:43 14.november 2015.

Državljanske vojne so na obzorju.

• McBobo 18:46 14.november 2015.

Manu je musli.

• novispenjac 18:58 14.november 2015.

Kako naj se drugače zahvalijo za "refjuđis welkm" kot s pobijanjem?

• Izudin 19:31 14.november 2015.

Zahod žanje in bo še žel, kar je sejala njihova politika. Žal bodo zato umirali nedolžni ljudje. Prav ZDA so začele oboroževati skupine za zrušitev Asada, ker ni privatiziral nafte, da bi se na ta način dokopali do nje. Seveda ...prikaži več pa nobenega priznanja Rusiji in Putinu, ki rešuje, kar so sami zavozili. Hinavski zahodni mediji pa filajo ovce s svojo resnico.

• puelasedulaest 20:49 14.november 2015.

Saj Luka, ona Rominja in Makarovička ne mislijo uničite Evrope, oni samo govorijo gluposti, ker se na kaj pametnega res ne spoznajo.

• puelasedulaest 20:51 14.november 2015.

Mene samo zanima ali po teh terorističnih napadih, Slovenija spušča k nam samo toliko beguncev kot jih lahko izvozi ali pa nas Hrvatje spet nategujejo z večjim številom?????

• h3o 21:09 14.november 2015.

kdaj se bodo tile napadi končali?

• 108 21:29 14.november 2015.

Merklova vabi islamsko smeti v Evropo. Nemčija tvorijo novo vojno v Evropi - verska vojna. Nemška prasica. To je moje mnenje Lep pozdrav iz Polskja!

• Ferluci 22:17 14.november 2015.

Bravo Poljaki, bravo Madžari! Težave so pri raznih Makarovićkah. Ja, ko bi bil samo eden begunec terorist... kar veselite se!

• jakec1575 22:30 14.november 2015.

Nacionalne psihoze so njihovo glavno orozje. Ker pravega tezkega orozja ne morejo spraviti cez meje je to vse kar imajo. To je njihova zadnja bitka preden razpadejo v Siriji.

• erikkk 18:37 15.november 2015.

kaj ti to menda IS zagovarjaš ... te je treba zbrisat i zemljske oble

• erikkk 18:38 15.november 2015.

Vrjetno to drugo kar praviš

• JT_Thomas 20:22 14.november 2015.

Pred časom že, sem gledal film Lawernce Arabski, ker me je zanimalo, koliko ustreza resnici, sem prebral na to temo kar nekaj knjig... Zanimivo je to, da se po osvoboditvi Damaska izpod Turkov leta 1918 Arabci niso znali zmeniti, KOMU ...prikaži več BODO PRODAJALI ELEKTRIKO. Zakaj? Ker so živeli v plemenskih skupnostih in so bila plemena eno proti drugemu. IN TO ŽE PREEED NAFTO. V plemenskih skupnostih živijo še sedaj, ampak žal imajo samo bolj sofisticirano in boljše orožje, mislenost pa isto. Zanimivo ne? Saj ne rečem, da so Američani kaj manj drekomešalci zaradi tega, ampak če ni podlage za vojno, tudi vojne ne bo, pa če se Amerika, Kitajska, Rusija ali pa Zimbabve postavijo na trepalnice.

• mph 09:32 15.november 2015.

Se povsem strinjam, poznam več primerov, ko ti prijazni, socializirani, ... muslimani, ki so rojeni v Ju, živijo v tem okolju desetleja, ... v trenutku postanejo nekaj drugega, temnega, ko bi si njiihova hčerka omislila nemuslimana. Poznam več primerov od ...prikaži več prijateljev pa tudi iz lastnega sordstva, prijateljice iz Švedske, .... Pa imam tudi sam prijatelja in znanko, oba muslimana, prvi sicer ne verjame v njihovega boga, vendar pa si staršem kot odrasel sicer ne bi nikoli to upal povedat, je skoraj siguren, da bi ga njegovi ljubeči starši ubili. Hja, ali je mislil to dobesedno ali v prispodobi, bi težko rekel, potem nisem več drezal. V glavnem Islam=nacizem. Če pa ni tako, pa naj mi nekdo demantira kamenjanje do smrti ljudi, ki se zaljubijo v isti spol, ker jim je tako bilo prirojeno, o dolžnosti pobijanja vseh, ki bi si drznili zapustiti islam, ko so ga enkrat sprejeli, o dolžnosti (no, to imajo tudi katolibani v bukvah) širjenja z vsemi sredstvi svoje religije zla, ... itn itn. Seveda p

• samo.jst 08:10 16.november 2015.

Oblasti obljubljajo poostren nadzor nad migranti... Kako??! Pride skupina par tisoč ljudi, večina brez dokumentov in vsak 20 do 30 letnik zgleda kot brat dvojček lokalnega burekarja! Na podlagi česa bodo ločili "dobre" in "slabe"?? Nimajo uniform, činov, čelad in ...prikaži večin odsevnih jopičev in naši zakoni mu dovoljujejo prosto gibanje! Dokler mu ne dajo puške v roko in obesijo bombe čez pas se ga ne zazna... ko pa je opremljen in strelja vsepovprek pa je že malce pozno... se vam ne zdi?

• erikkk 18:31 14.november 2015.

Sporočilo IS: "Pariz prestolnica prostitucije in nemoralnosti"Oni so pa vsi po vrsti kozjejebci ... obstajajo vido dokazi ...

• Komentirajte

Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.