Svet
27 ogledov

Sporočilo IS: "Pariz prestolnica prostitucije in nemoralnosti"

Komentarjev 55
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • ojla 18:59 14.november 2015.

Da bo prišlo do žalostnih tragedij,napadov, smo vsi navadni smrtniki čutili.Ravno v tem času po nezakonitem vdoru "migrantov, beguncev ni naključje .Tile nedolžni ljudje,ki so bili v nepravem času na nepravem mestu se vam nič ne smilijo???To je šele začetek,iskoristili ...prikaži več so nepozornost Evrope, saj se še ukvarjamo samo z bogimi begunci???

• GERE 19:35 14.november 2015.

Zato pa, še več humanitarcev na meje in velikih gofelj na tv, ki podpirajo to migracijo!

• Emir Xyzt 19:40 14.november 2015.

Domače prebivalstvo postaja kolateralna škoda, na takšen ali drugačen način. Nekomu z žico gradijo njivo, drugemu pošljejo plačance v njegovo ulico., možganski trusti pa medtem razpravljajo, sestankujejo, zasedajo, modrujejo, ... nekje na varnem. In večino od njih zanima le zaslužek, ...prikaži več meni obeda in številka sobe kolegice ...

• e213b2535978aaf6e413f72233bf2dc07a5a81a8 21:26 14.november 2015.

In naši novinarji še kar hvalijo in zagovarjajo tezo,kako so bogi in nesrečni tile "intelektualci",ki prehajajo(havla bogu,da samo prehajajo)našo mejo.Novinarji so največji izdajalci po beligardi od leta 1945 naprej.

• jakec1575 22:28 14.november 2015.

Po komentarjih sodeč so islamisti dosegli natanko to kar so zeleli. Sovrastvo. In ko bomo vse muslimani zmetali v isto skledo s svojim sovrastvom bo to idealno gojisce za novacenje ekstremistov. Ne bo jim jih treba uvazati. Če jim uspe ...prikaži več prepricati 1% ljudi je to 50 000 ekstremistov. Če zelimo resiti Evropo moramo Belci in nemuslimani skupaj z zmernimi muslimani, ki zelijo ziveti v miru identificirati in zapreti vse celice in centre za novacenje. S sovrastvom bomo imeli le se vec teroristicnih napadov. Tocno to je voda na mlim ISIS. Ta njihova igra je tako napredna. Oficirji so iz čečenske vojne in imajo ogormno znanja in vojnih taktik.

• jakec1575 23:13 14.november 2015.

Zmago, podobno se s podobnim ustvarja. Naša dejanja Zahoda so proizvedla sovrastvo, kaos in prostor za ISIS. ISIS je posredno naš produkt. Bumerang je prisel nazaj. In kot ves veckrat po isti poti dobis lahko le isti rezultat. Zmerni muslimani ...prikaži več v EU so sedaj prestraseni, ker vedo, da bodo predmet sovrastva, ceprav nimajo nic s temi ekstremnimi opranoglavci. Posposevanje je se vecji kriminal kot same smrti. Ker lahko privede do prave vojne, ki si je nihce ne zeli.

• mph 23:13 14.november 2015.

Nikoli. Tudi, če bi vsi sprejeli islam, bi bilo klanje še naprej, ker imajo v krvi in se doli koljejo od zmeraj, še iz časov, ko ni sploh obstajala Amerika. Suniti/šiiti, če teh ni pa si najdejo koga drugega. Nič ...prikaži več čudnega, če ti je temelj morale in obnašanja takšna bukvica, kot jo imajo oni.

• mph 23:15 14.november 2015.

In zahvala gre ameriškim imperialistom in evropskim služabnikom. IS ne bi nikoli obstajala, če ne bi ameriški imperialisti svoje krvave tace povsod vtikali zraven.

• jakec1575 23:17 14.november 2015.

Vidim, da biblije tudi ne poznas. Verske knjige so kot enciklopedije in vcasih z dvoumnimi teksti. Preberes, kar hoces prebrati. Danes tukaj si upam trditi, da je 90% muslimanov povsem normalnih ljudi z normalnimi zeljami po izobrazi, uspehu predvsem pa ...prikaži več miru. Če bi 3 velesile prisle nad Slovenijo, bi se mi tudi klali med sabo in zravnali to dezelo za zmeraj. Aja tocno, smo se ze parkrat. V prvi svetovni so bili na italijanski in habsburski strani slovenski borci.

• jakec1575 23:18 14.november 2015.

Ni je bilo familije, ki ne bi izgubila sina ali 2 v soški fronti. in cemu?

• MihaMB 23:32 14.november 2015.

Med napadalci tudi najmanj dva, ki sta bila registrirana kot emigranta...pa dobro, kaj smo mi evropejci, oziroma naši tako imenovani voditelji, normalni? Brez kakršnega koli dokumenta prihajajo v srce Evrope??? Desnica se bo dvignila in kar se mene tiče, skrajni ...prikaži več čas je za to...takoj jih vse nagnat nazaj, od koder so prišli. Pa naj se njihovi arabci z njimi jebe..res ne morem lepše napisat..

• MihaMB 23:34 14.november 2015.

In še to...vsak, ki je kadarkoli spoznal muslimane (pa da ne bo pomote, ne govorim o bosanskih muslimanih) ve, s kom oziroma s čim ima opravka...

• mph 23:43 14.november 2015.

Če praviš ti tako ....

• novispenjac 00:00 15.november 2015.

jakec, s tvojo mislenostjo "nastavimo še drugo lice" se ne strinjam. Zdi se mi, da takšni, kot si ti, zmerno premožni, zadovoljni in debeli evropejci mislijo, da če bodo prijazni do drugih, da bodo tudi drugi do njih. Ampak pri ...prikaži več takih evropejcihh gre v resnici za napuh, ker si mislijo "jaz sem boljši kot vi, jaz se ne zatekam k nasilju in pritlehnim čustvom, sovraštvu.." Ob takem hinavsko lakajevskem vedenju nas bodo potolkli takoj.

• primoz.g 00:54 15.november 2015.

this is all because Im blackmalo obrnjeno seveda, bo rek v naslednjih 5 letih, potem se bo uzakonil šeriat.je pa ena dobra stvar, v šeriatu naši sodniki odpadejo k knof od gat, tako da zakonojemalci, hitro ...prikaži več dajte kaj postorit na pravicah ljudi, ker ne boste več dolgo.seveda pa nisem srečen zaradi vseh teh žrtev, kolega iz pariza ki je mimogrede musliman, je popolnoma frapiran, ne more verjet da so njegovi soverniki to izvedli.

• Komentirajte

Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.