"Za razrešitev Stevanovića je danes predvidenih okoli sedem ur razprave, za razrešitev Avšič Bogovič pa šest". Ali potrebujete še župnika ,da bo blagoslovil vaše neumnosti ?
Danes sem dovolil, da se je primerkom, kakršni so Ender3, Leon ini hud desničar Jakcd, omračil politični um, saj bojujejo izgubljen nekrvavi boj, razen če si bo kdo od levičarjev rezal žile.
"Za razrešitev Stevanovića je danes predvidenih okoli sedem ur razprave, za razrešitev Avšič Bogovič pa šest". Ali potrebujete še župnika ,da bo blagoslovil vaše neumnosti ?
Tebe s palestinsko zastavo, pred parlamentom.
Torolino imamo že Izraelsko, sedaj rabimo še rumeno modro Ukrajinsko in sektaško SDS.
Ti bot boš tam z jugoslovansko in seveda šajkačo in petokrako.
Za razrešitev stevanoviča ni potrebna niti minuta.odpeketaj.
Penzionček naj vas .ebe, kot je ukz.
Torolino danes bo imel bot dosti dela, da logira vsa uporabniška imena kletnih 🐑🐑🐏🐏
Evo, to si osvojil od eeee in pišeš v nedogled🙊
In glej, glej pizdajalci bodo odločali. Itak je že odločeno to je čista farsa.
Stevanović sem desničar ko tebe in tvojo resnico zagledam se mi kozla kaj vse premore ta parlament.
Stevanović je vseeno rajši v državnem zboru, kot na Dobu ali na Povšetovi! Državnik pač.
Danes sem dovolil, da se je primerkom, kakršni so Ender3, Leon ini hud desničar Jakcd, omračil politični um, saj bojujejo izgubljen nekrvavi boj, razen če si bo kdo od levičarjev rezal žile.
Kaj si pa ti povedal,si na polju.?
Kako se naj človek z njimi strinja, ko pa so imeli 4. leta divjaka na tem stolčku. Seveda pa itak vsak, ki ni ovca razume, čemu tako