Slovenija

Vse bolj ostre besede: Stevanović na vso moč nad Mijiča

Komentarjev 27
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • suxi 16:51 25.julij 2026.

Stranka prevarantov, lažnivcev in manipulatorjev. Boj se jih, ko odprejo usta, bruhajo laži...

• Kmodri_ 17:43 25.julij 2026.

Obsojencev, obsojeni policaj Stevanović...

• Pizdamaterina 17:02 25.julij 2026.

Pravilno bi bilo,da ga policija počaka pred parlamentom,ga vklene in ga odpelje v preiskovalni zapor.

• groffriedrich 17:10 25.julij 2026.

Bravo!Točno tako bi moralo biti.Ni važno,levi ali desni,sploh ni važno,To bi moralo iti po hitrem postopku.

• maček 17:04 25.julij 2026.

Nista vredna besede,ne eden ne drugi,ne tretji.

• jakec1575 17:04 25.julij 2026.

o kokot kmetici, ki je zbrisala podn objavo, pa nic ni rekel.

• groffriedrich 17:03 25.julij 2026.

Zdaj je Zoran naredil nekaj,kar bi že zdavnaj moral.Treba ga je spoditi iz parlamenta.Ne more vsak kriminalec odločati o usodi nas Slovencev.To ni sprejemljivo,tudi Zoran je uvidel,da je šlo daleč preko roba.Me prav zanima,kaj bo na to rekla Katja Kokot,katastrofa stranke resnica.

• jakec1575 17:07 25.julij 2026.

Do oktobra bojo cakal, da ni nadomestnih volitev, pol bo pa mijic postal nepovezan sds posranec .

• eeee 17:39 25.julij 2026.

Blef

• Kmodri_ 17:22 25.julij 2026.

Mi, slovensko ljudstvo, bomo z ostrimi šli nad Lažnjico in kljukca Stevanović, obsejenega kriminalneža...sramota slovenske države!

Leon 17:41 25.julij 2026.

Izvedli bomo vse potrebne politične korake, da ????? v oktobru ne bo več poslanec...in RESNICA je LAŽ postala .

mahatma2 17:52 25.julij 2026.

Farsa za javnost. Če bi bilo v teh usrancih vsaj delček poštenosti se ne bi spečali z plešastim komunajzarjem in enako velja za Logarčka. Predvsem Logar . Gre naj ven iz koalicije in naj se pridruži opoziciji . No ja ...prikaži več tega filma ne bomo videli. Toliko je poštenosti sedanje grezniške vlade.

• slovenski3 18:29 25.julij 2026.

Tovariši, Luka Mesec poka od gospodarskih sposobnosti in znanja, vi mu pa ne privoščite, da bi že v avgustu kot uspešen lastnik zavoženega podjetja postal menedžer meseca.

• rd2dmk2 18:26 25.julij 2026.

do 10 oktobra se bo nabralo tolk gnoja da bodo potrebne nove volitve. za vseh 90.

• slovenski3 17:03 25.julij 2026.

Vsi napadajo Mijića, ker je odtujil svoje podjetje kot da ne privoščijo čudežnemu novo pečenemu menedžerju Luki Mescu, da bi končno postal podjetnik in živel od dela svojih rok in svojega obilnega znanja.

• jakec1575 17:06 25.julij 2026.

daj da vidim od cesa ti zivis. socialke?

• groffriedrich 17:07 25.julij 2026.

Kaj pa delavci?Kaj ščitiš Mijiča?Eno besedo o opeharjenih delavcih nisi sposoben izustiti.Vidiš,zato jaz ne maram desničarjev.Točno zaradi takih sprenevedanj,pa,da ne bo pomote,več,kot dvajset let sem bil pri vrhu stranke SDS.Enkrat je pa dovolj!!!

• slovenski3 17:36 25.julij 2026.

Grof, so se te pri SDS znebili zlepa ali zgrda?

mahatma2 17:56 25.julij 2026.

Mijić a si to ti.

• groffriedrich 18:11 25.julij 2026.

Slovenski3,sam sem šel.Ni mi bila več všeč politika te stranke.Od začetka sem bil za marsikateto opcijo,tole,kar se pa zdaj dogaja pa hvala lepa!

• slovenski3 18:24 25.julij 2026.

Grof, torej si najbrž preventivno sam odšel, da te ne bi nečastno izključili. Tak, kakrše si, ne spadaš v SDS.

• Dieta 18:30 25.julij 2026.

bla, bla, bla. To so resne stvari. Kriminačec sedi v parlamentu in sprejema zakone. Oškodoval, nategnil je 14 zaposlenih, brez malice, brez plač.... Snežić pa je isti kriminalec...

• groffriedrich 18:33 25.julij 2026.

Tak kakršen sem,pošten,pa res ne spadam v SDS.Ko boš ti imel toliko kilometrine,potem te bom vprašal,dokler pa mlatiš prazno slamo,govoriš na pamet,brez znanja ustave,parlamentarnih procedur in zakonov,brez znanja o politologiji in ekonomiji,o postolatih pravne države se nimaš z mano kaj ...prikaži več pogovarjati.Modus operandi novodobne stranke SDS ni več to,za kar smo nekateri leta 91 bili na zloglasnem mitingu.Pozabi!Je treba iti malo v zgodovino!

• cigomigo 16:57 25.julij 2026.

Je rekla ena spoštovana Gospa VESNA da je ena debeloritna kuzla maznila dva milijona in pol in to zato da bi šla na operacijo da bi ji z operacijo zmanjšali RIT..Moraš pa imeti res veliko rit da potrebuješ toliko denarja za operacijo riti

• cigomigo 17:06 25.julij 2026.

Pujsa pepa pa nič,,verjetno je odpujsala DOMOV

• Komentirajte

Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.