Slovenija

Vse bolj ostre besede: Stevanović na vso moč nad Mijiča

Komentarjev 47
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • tlacan 00:31 26.julij 2026.

Vidim precej nesramnih komentarjev glede podjetja v lasti Luke Mesca. Prvič ne morem verjet, da se lahko nekomu podtakne tako podjetje in postane lastni brez lastne privolitve. Če je to res pa ste dali dobro idejo nasprotni strani: Janš se ...prikaži več prepiše vsa nelikvidna podjetja pri nas in v tujini. Tako bi marsikoga osrečili.

Mia24w 21:12 25.julij 2026.

Іščeš dekle za priložnostno srečanje? Poskusi to spletno stran - https://3n.si/zurnal

• slovenski3 18:29 25.julij 2026.

Tovariši, Luka Mesec poka od gospodarskih sposobnosti in znanja, vi mu pa ne privoščite, da bi že v avgustu kot uspešen lastnik zavoženega podjetja postal menedžer meseca.

• Jernej65 19:50 25.julij 2026.

In kaj je tvoj Udbaški Janez ustvaril. Že vse življenje je priklenjen na državne jasli isto kot Luka Mesec. In Udbaš je tudi poln idej, kako bi gospodarstvo naj delovalo, da bi bili polni njegovi žepi in žepi raznih Mijičev, ...prikaži več na račun delavcev, fuj.

• slovenski3 21:27 25.julij 2026.

Bumbar!

• broz 21:32 25.julij 2026.

luka nima denarja,ker je zadolžen za kokain, to ve cela slovenija., kamelojebec, fantastična poteza za tega sprevrženega levičarja, pomaga sedaj svojim delavcem. opranoglavi levičarji, kje ste sedaj , zbirajte zamaške ali prispevajte denar.

• slovenski3 17:03 25.julij 2026.

Vsi napadajo Mijića, ker je odtujil svoje podjetje kot da ne privoščijo čudežnemu novo pečenemu menedžerju Luki Mescu, da bi končno postal podjetnik in živel od dela svojih rok in svojega obilnega znanja.

• jakec1575 17:06 25.julij 2026.

daj da vidim od cesa ti zivis. socialke?

• groffriedrich 17:07 25.julij 2026.

Kaj pa delavci?Kaj ščitiš Mijiča?Eno besedo o opeharjenih delavcih nisi sposoben izustiti.Vidiš,zato jaz ne maram desničarjev.Točno zaradi takih sprenevedanj,pa,da ne bo pomote,več,kot dvajset let sem bil pri vrhu stranke SDS.Enkrat je pa dovolj!!!

• slovenski3 17:36 25.julij 2026.

Grof, so se te pri SDS znebili zlepa ali zgrda?

mahatma2 17:56 25.julij 2026.

Mijić a si to ti.

• groffriedrich 18:11 25.julij 2026.

Slovenski3,sam sem šel.Ni mi bila več všeč politika te stranke.Od začetka sem bil za marsikateto opcijo,tole,kar se pa zdaj dogaja pa hvala lepa!

• slovenski3 18:24 25.julij 2026.

Grof, torej si najbrž preventivno sam odšel, da te ne bi nečastno izključili. Tak, kakrše si, ne spadaš v SDS.

• Dieta 18:30 25.julij 2026.

bla, bla, bla. To so resne stvari. Kriminačec sedi v parlamentu in sprejema zakone. Oškodoval, nategnil je 14 zaposlenih, brez malice, brez plač.... Snežić pa je isti kriminalec...

• groffriedrich 18:33 25.julij 2026.

Tak kakršen sem,pošten,pa res ne spadam v SDS.Ko boš ti imel toliko kilometrine,potem te bom vprašal,dokler pa mlatiš prazno slamo,govoriš na pamet,brez znanja ustave,parlamentarnih procedur in zakonov,brez znanja o politologiji in ekonomiji,o postolatih pravne države se nimaš z mano kaj ...prikaži več pogovarjati.Modus operandi novodobne stranke SDS ni več to,za kar smo nekateri leta 91 bili na zloglasnem mitingu.Pozabi!Je treba iti malo v zgodovino!

• slovenski3 19:52 25.julij 2026.

Grof, ne le jaz, zdaj se ti že tvoji smejijo, pa tega ne priznajo. Niti jaz, niti drugi, ki so v prelomnih letih rušili komunizem, Jugoslavijo in njeno propadslo vojsko, se te spomnimo in ne vemo nič o tvojem osamosvojitvenem ...prikaži več deležu. Prihodnjič trikrat premisli, preden se začneš hvaliti s svojimi zaslugami, kajti lahko se zgodi, da se boš osramotil pred kom, ki je bil res zraven, kot v konkretnem primeru.

• jakec1575 21:41 25.julij 2026.

slovenski zagovarjanje tega kar pises je miloreceno beden humor ljudi, ki ne vedo kaj je humor. cloveske usode, mrtev delavec brez zavarovanja. to pobslinsko posmehovanje pa smo vas je znacilno za kvazi intelektualce. loh si desnicar nimsm nic proti ampak ...prikaži večk prvo smo vsi ljudje.

• cigomigo 16:57 25.julij 2026.

Je rekla ena spoštovana Gospa VESNA da je ena debeloritna kuzla maznila dva milijona in pol in to zato da bi šla na operacijo da bi ji z operacijo zmanjšali RIT..Moraš pa imeti res veliko rit da potrebuješ toliko denarja za operacijo riti

• cigomigo 17:06 25.julij 2026.

Pujsa pepa pa nič,,verjetno je odpujsala DOMOV

• Komentirajte

Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.