Slovenija

Strokovnjak: Krompirja, ki ga ponujajo naše trgovine, sploh ne bi smeli prodajati

Komentarjev 42
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • Rim 07:18 07.junij 2026.

V glavnem kupujem v Šparu, kjer je ves slovenski kromir vedno tak. Zato kupujem francoskega ali nemškega, kadar ga imajo. Pa je včasih vmes tudi kakšen tak, a zelo redko.

• irena213 10:55 07.junij 2026.

Ga kupujemo od naše branjevke, koli klic ga mormo uvažat?

• Idioti 14:47 07.junij 2026.

Enkrat sem kupil od enga , ji stakno enkrat na teden zvoni spodaj in reče krompir čebuula . Plačal sem ga dražje , ker nisem nabavni in ne poznam cen , vsega pa sem zmetal stran , ker mi sploh ...prikaži več ni bilo jasno , kje je dobil tak krompir ! Egiptovski je okusen , nisem pa naletel na na rečeno , Pogledal sem na frišmo kupljeno vrečko . Je iz Francije , zgleda v redu iz Merkatora .

Leon 07:06 07.junij 2026.

Peter rešitev problema je potrebno iskati pri proizvajalcih krompirja ne trgovcih . Kmetje prodajo vse kar zraste . Potrebno je kmete ozaveščati .

• Pizdamaterina 12:59 07.junij 2026.

Namesto,da bi se kmetje ukvarjali z subvencijami,nepovratnimi sredstvi za nakup dragih traktorjev,bi bilo bolje,da bi sadili krompir,tako kot so ga naši stari očetje.Aja ni časa je treba iti v Bruselj protestirati.

• mira480 21:31 07.junij 2026.

Tak krompir je prodajal Mercator. Uvožen iz Avstrije.

malonaokoli 09:07 08.junij 2026.

Zakaj se povsod po TC prodaja kitajski česen ?

• indigokid 15:02 07.junij 2026.

jaz hodim normalen krompir lepo kupovat čez mejo, a tam je kilogram 19 eur, kar je zame normalna cena, za večino nekih ostalih, večinoma desničarjev, je pa to predrago, potem pa razmišljaj

• Toma 08:00 07.junij 2026.

Kupujrm le pomfri za fen pečko. Imam jo že več kot 15 let (Tefal Actifry) in od letos še Cosore dvostransko. Predpripravljenih jedi je vse več in več.

StarMačk 10:57 07.junij 2026.

Ti ni še nihče povedal, da ima tudi pripravljen zamrznjen pomfrit dodatke? Dodajajo stabilizatorje in emulgatorje, npr. E450! To je dinatrijev difosfat, ki pomaga, pomfritu ohraniti naravno barvo - preprečuje sivenje. Opozorilo je nastavljeno na 70 g na kg teže! ...prikaži več Dodan je krompirjev škrob, ki pečenemu pomfritu pomaga do bolj hrustljave skorjice in poskrbi za čvrste palčke. Zaradi hitrejšega karameliziranja dodajo sladkorje - dekstrozo, na koncu pa finiširajo s sredstvi proti sprijemanju...

• Toma 14:08 07.junij 2026.

Več strupa pojemo, dlje živimo! Še ne veš tega?

• Komentirajte

Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.