Gigiiinjo 🖕🖕in v čigavem imenu ti govoriš. Btw, epidemija ni razglašena, kako jo po tvojem ustaviti. Sprašujem tudi v imenu NIJZ, ki trenutno ne ve, kako bi ne/ukrepala.
marko345 cepljeni ste lahko v večini zaradi črednega nagona, strahu, osebnih interesov... in neznanja. Zanima me kakšen odgovor boš našel, ko bo koncu te virusne nadloge.
Mehičanka76 na tem forumu je malo anticepilcev. Necepljeni pa imajo razloge, da temu ne nasedejo. Zaboga, in zakaj bi se zaradi tega delili na anti in pro cepilce. Ko se ljudje cepijo za druge bolezni pa ni vprašenj za in… ...prikaži več proti. V naših glavah bi morali to najprej poštimati in ne slepo slediti politiki, ki ravno to spodbuja. Oni že vedo za, kaj !
Ender3 pa dobro, kje si se ti izgubil? Tako kot imaš ti svojo resnico imam jaz svojo, oba poveva svoje mnenje, razlika med nama je, ki ti svojega vsiljuješ in je zate edini pravilen.
Glede na porast števila okužb bo kmalu potreben samo še pogoj PC. Ob tem, da bomo imeli ogromno število nepotrebnih mrtvih.
pct je kriv za porast okuzb, pc bo zadeve samo se poslabsal
Pa pizdomaterno koji kurac. Naredite obvezno cepljenje pa je jebenti mater no. ali pa vse na testiranje. SPLOH VAM NI V INTERESU ZATRETI EPIDEMIJE!
ti se samo cepi,nas ostale pusti pri miru,čaka te še kup doz in še novi virus pripravljajo
Gigiiinjo 🖕🖕in v čigavem imenu ti govoriš. Btw, epidemija ni razglašena, kako jo po tvojem ustaviti. Sprašujem tudi v imenu NIJZ, ki trenutno ne ve, kako bi ne/ukrepala.
cepljenje je neucinkovito. do zdaj bi tebi in podobnim ze lahko potegnilo, ce ste vsaj povprecno inteligentni.
Zapreti državo, potem pa omejiti necepljene, brez pardona in to takoj!
enako cepljene...v kleti zapret pa nič ven...ker so po novem alergični na sonce...tko da nič na svetlobico..
Mehičanka,kamot pol te čaka linija...sam belga stisni in že dela .bos namesto pač ti za vse delala ,jupiiii
Mahičanka76, nadel si bom davidovo zvezdo, da me boš že na daleč zaznala kot necepljenca, ki te ogroža. A si to res žalimo ?
A bos streljal zdrave ljudi ? Pojdi nazaj v Mehiko idiot!
Ender3, saj po uktepih ne boß smel iz tvoje izbice, boß gledal tisto zveudico sam, ja to si želimo cepljeni , ki pa smo že v večini.lp
upam,da bo res necepljenim vse omejeno...ker potem se bo vidlo kolk sranja dejansko prenašate cepljeni
Markec,a še eden ko bo za necepljene delal ,jupiii .no namig ,beleka stisni in vse gre ,samo gasa norma je huda ...srečno
Škoda, ker anticepilci ne boste odgovarjali za širjenje okužb.
kako bomo odgovarjali,če bomo povsod omejeni? dej razloži
Mehika, pa razloži kako zdrav necepljen lahko okuži ostale...
marko345 cepljeni ste lahko v večini zaradi črednega nagona, strahu, osebnih interesov... in neznanja. Zanima me kakšen odgovor boš našel, ko bo koncu te virusne nadloge.
Mehičanka76 na tem forumu je malo anticepilcev. Necepljeni pa imajo razloge, da temu ne nasedejo. Zaboga, in zakaj bi se zaradi tega delili na anti in pro cepilce. Ko se ljudje cepijo za druge bolezni pa ni vprašenj za in… ...prikaži več proti. V naših glavah bi morali to najprej poštimati in ne slepo slediti politiki, ki ravno to spodbuja. Oni že vedo za, kaj !
Ender3 pa dobro, kje si se ti izgubil? Tako kot imaš ti svojo resnico imam jaz svojo, oba poveva svoje mnenje, razlika med nama je, ki ti svojega vsiljuješ in je zate edini pravilen.
@mehičanka76: "Zapreti državo, potem pa omejiti necepljene, brez pardona in to takoj! " a to tvoje pisanje pa ni vsiljevanje al kako? dvojna merila?
necepljeni so ze omejeni s pct, kaj bi se rada?