Jaz pa iz svojih izkušenj po svetu vem da so Uber in podobne aplikacije veliko cenejše in bolj praktične. Prevoz pride zelo hitro in po najbolj pošteni ceni. Aplikacije so zelo enostavne in nazorne in ni mo6noh nobrnoh goljufij,kot počnejo naši taksisti
S tem se pa žal jaz ne morem strinjati, tudi sam potujem po svetu in sem uporabnik Ubra v tujini, vendar ne vidim prednosti, ki naj bi jih prinašal Uber v Sloveniji, Ko sem v Ljubljani se v službo vozim… ...prikaži večm s taksijem. Taksi naročam preko aplikacije, ki je prav tako enostavna kot Ubrova, tako da se ne morem strinjati s tabo, saj ne vidim prednosti prihoda Ubra. Imaš pa prav, da so nekateri vozniki goljufi, ampak zakaj misliš da Ubrovi vozniki niso?
Lp, Bojan
Neoliberalistična vlada na pohodu..
Jaz pa iz svojih izkušenj po svetu vem da so Uber in podobne aplikacije veliko cenejše in bolj praktične. Prevoz pride zelo hitro in po najbolj pošteni ceni. Aplikacije so zelo enostavne in nazorne in ni mo6noh nobrnoh goljufij,kot počnejo naši taksisti
S tem se pa žal jaz ne morem strinjati, tudi sam potujem po svetu in sem uporabnik Ubra v tujini, vendar ne vidim prednosti, ki naj bi jih prinašal Uber v Sloveniji, Ko sem v Ljubljani se v službo vozim… ...prikaži večm s taksijem. Taksi naročam preko aplikacije, ki je prav tako enostavna kot Ubrova, tako da se ne morem strinjati s tabo, saj ne vidim prednosti prihoda Ubra. Imaš pa prav, da so nekateri vozniki goljufi, ampak zakaj misliš da Ubrovi vozniki niso? Lp, Bojan