Slovenija

Pop TV razjezil bralca, želel je prekiniti pogodbo, toda ....

Komentarjev 13
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
    kapucino 06:30 24.september 2026.

že to je bedarija da sploh plačuješ za gledanje reklam

• Protoncek 07:18 24.september 2026.

No, "bedarija" niti ni to, da MORAMO gledati reklame na PopTV, Akanal... ker so komercialni programi in od živijo od reklam. Še več: nekako mi ni bilo jasno, da so preskakovanje toliko časa dopuščali. saj jim to odžira gledanost reklam ...prikaži več in s tem prihodke. Kar pa je več kot bedarija je pa, da so reklame na državni TV, kjer pa PLAČUJEMO naročnino! Zato prihajajoči referendum o ukinitvi RTV prispevka niti ni tako neumen...

• AnzeSmolej 07:26 24.september 2026.

protoncek: pop tv dobi od vsakega 5€ seveda je plačan od nas. reklam dejansko noben ne gleda na tv. sam tvja nimam že kake 10 let in si ne predstravljam da bi bil prisiljen gledati reklame med serijo. ni šans! ...prikaži več Danes je ogromno opcij za brezplačno ali za malo denarja gledati karkoli BREZ reklam. in pop-tv se tega zaveda, zato želijo izvleči iz folka kar se še pač da. generacije ki sledijo noben več ne gleda regularnega tv programa - ampak ko želim nekaj gledati bom gledal sedaj in brez oglasov.

malonaokoli 08:13 24.september 2026.

Takrat ko bo operater dal možnost, da si sama izberem programe ki jih želim gledat in jih plačam, do takrat ne bom v Sloveniji koristila nobenega operaterja, ki me posiljuje z reklamami in 200 nekoristnimi programi. Kar rabim najdem na ...prikaži več spletu.Za novice pa mi zadostuje SRF.

Bozo53 07:24 24.september 2026.

In nekaj let nazaj nas je Pro plus nategnil z dodatnim plačevanjem njihovega sranja, in so vsi operaterji podražili naročnino se mi zdi za 2 al 3€?

• Janez11 08:29 24.september 2026.

Mislim, da je kapnilo takrat ProPlusu 40 milijonov na leto samo iz tega naslova. Plačujemo njihove neuspele in zavožene projekte kot je Voyo , ki je sedaj zastonj .

• Kmodri_ 07:15 24.september 2026.

AKOS je vse bolj podoben fikusu.

• Protoncek 07:20 24.september 2026.

AKOS je v tem primeru odgovoril čisto pravilno - ni krivda T2, niti Telekom ali Telemach da je pro plus spremenil zahteve. Pa tudi, če prebereš pogodbo nikjer ne piše, da ogled za nazaj omogoča preskakovanje reklam, ane? Torej je ...prikaži več res, da to NI enostranska sprememba pogojev, pa smo lahko še tako jezni.

• Vrtnica 08:17 24.september 2026.

Svinjarija !Sedaj bo do kopirali še ostali recimo RTV.

• darko126 07:28 24.september 2026.

Oglase lahko preskočiš na naslednji način. Ko se začne reklamni blok prevrtiš malo nazaj in nato pritisneš puščico za previjanje in jo držiš tako dolgo da preskočiš najmanj 2 oglasna bloka ki sta obarvana. Oznaka se bo vrnila med oba ...prikaži več oglasna bloka. Potem pa lahko mirno previjes nazaj do konca 1 oglasnega bloka. To lahko ponoviš pri vsakem oglasnem bloku. Vsaj tako deluje pri Telemachu.

• branko615 08:32 24.september 2026.

Nič nisem kriv, da sem ustrelil človeka. To mi je naročil sosed, ki pa seveda tudi ni nič kriv, saj ni on ustrelil človeka. Tako je koza cela in nihče nič kriv, človek pa mrtev.

• Janez11 08:34 24.september 2026.

Paket Proplus naj bo ločen , opcijski kot so HBO, Max, SjyShoiwTime.....Kmetije, levičarsko propagando....in ostala njihova jajca naj plačujejo tisti , ki to gledajo, to je prisilno plačevanje bebave raje . Kaj bo naprej, bo Telemach vsilil v obvezno shemo ...prikaži več še Russia Today brez možnosti zamika in dodatnih 10 € naročnine

• Goran Begovic 08:38 24.september 2026.

Pop TV / Pro Plus je že pred leti zaklenil frekvence in ukinil brezplačno oddajanje prek antene, kar je operaterje prisililo v plačevanje njihovega paketa. Posledica? Vsi operaterji so dvignili cene za 2–3 €, naročniki pa smo morali prisilno plačevati, ...prikaži več tudi če teh programov sploh ne gledamo. To ni bila odločitev operaterjev, ampak zahteva Pro Plusa. AKOS pa je takrat samo gledal in ni naredil nič, čeprav gre za nacionalne programe, ki bi morali biti dostopni brez dodatnih doplačil. Zdaj se zgodo

• Komentirajte

Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.