Dobro jutro Policija! Kje ste? Ko vozim po cesti vsak dan vidim vsaj 3 grobe prekrske!! in to v 10 km voznje. Pa kje ste vi? Na krofih??Sprevite morilce iz ceste ne pa sedet v avtih… ...prikaži več z radarjem in dajati kazni za 53km/h!!!!
Če daš Črncu v roke kalašnikovko, potem imaš vojno in mrtve. Če daš Balkancu v roke BMWja, imaš vojno na cesti in posledično spet mrtve. Glava mora biti zrela za BMW. Pa ni tukaj nič politika kriva.
Očitno bo potrebno vdreti v sistem policije in pridobiti podatke teh prepotentnih idiotov in začeti vigilantizem ,ker je naše sodstvo, policija etc.etc. nesposobno!Organizirajmo se!NEW ORDER!
TO NI VEČ NORMALNO!!!!
Nekaj mi pravi, da je 21 letnik sedel v tisti mrcini od avta, 41. letnik pa v kombiju z napisom varnost.
Da, 41 letnik je bil zaposlen na Varnost in je za seboj pustil družino z dvema potomcema.Res žalostno
R.I.P. g. H.
Dobro jutro Policija! Kje ste? Ko vozim po cesti vsak dan vidim vsaj 3 grobe prekrske!! in to v 10 km voznje. Pa kje ste vi? Na krofih??Sprevite morilce iz ceste ne pa sedet v avtih… ...prikaži več z radarjem in dajati kazni za 53km/h!!!!
Očitno BMW-je vozijo res samo naduvani cepci.
Tomaž počivaj v miru pogrešali te bomo.Tvojim globoko sožalje
Če daš Črncu v roke kalašnikovko, potem imaš vojno in mrtve. Če daš Balkancu v roke BMWja, imaš vojno na cesti in posledično spet mrtve. Glava mora biti zrela za BMW. Pa ni tukaj nič politika kriva.
Očitno bo potrebno vdreti v sistem policije in pridobiti podatke teh prepotentnih idiotov in začeti vigilantizem ,ker je naše sodstvo, policija etc.etc. nesposobno!Organizirajmo se!NEW ORDER!
Policija v Sloveniji nima nadzora. Sploh!
a zj pa če tip fura bmwja je pa čefur a kva? ti se morš še mal razvit u možgane
Dober možakar je bil, škoda ga je...... :( sožalje njegovim tudi od mene.
glejte bodte pošten, pa ne morte vse lastnike bmw metat v isti koš... avto ni kriv, če pa je šofer idiot, ni važn kakšen avto ima.....
Tomaž počivaj v miru.Tvojim globoko sožalje
X2
Vosu....
Neizobraženi primitivci, največkrat kriminalci!Vsi vemo kdo in od kod so.
Virant ODSTOPI ! Najkasneje takoj!
Važn da napišete da je vozil BMW, jaz ga tudi vozim pa še nisem nikogar ubil, ste pa eni...
In že spet ... BMW MORILEC!