Slovenija
29 ogledov

Za demistifikacijo marihuane in odpravo neznanja

Komentarjev 21
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • 1111 13:06 29.marec 2014.

    Bebci politični slovenski...konopljo legalizirat in kurben hause...denarja bi bilo več kot zadosti...problem bi verjetno ratal, ker se ne bi mogli zmenit, kdo bo kolko jemal...BEBOTI !

  • zkvazdjkrregistracijozahtevate 17:14 29.marec 2014.

    Fora teh k propagirajo marihuane je sam ena. Ok dve: 1. Prikazuje se pozitivne zdravstvene učinke marihuane z velikem deležem CBD psihoaktivne sestavine. Večina bi pa uporabljala tisto marihuano z velikem deležem THC ki zadane in praktično nima zdravstvenih ...prikaži več pozitivnih učinkov.2. Če se legalizira marihuana bo še manj folka mislil z možgani nefiltrirano in bo še bolj popuščal politikom.

  • mkmorfius 14:00 29.marec 2014.

    Če bi si ti slovenski politiki dali dopovedati, bi blo krize v trenutku konec če dekriminilizerajo marihuano, saj bi se v državno blagajno steklo kar nekaj davka... pa še kontrolo bi lahko imeli, itd itd... AMPAK NE, oni živijo še ...prikaži več vedno v času 2.svetovne vojne in se delijo na bele in rdeče... Pa saj smo v 21.stoletju HEBOTE... prešaltajte iz starih časov...

  • Bizgec 17:26 29.marec 2014.

    Vem, da provociram, ampak - kako se stanje v tvoji tocki 2 razlikuje od trenutnega?

  • maresem 19:55 29.marec 2014.

    Tudi jaz se strinjam z legalizacijo za zdravstvene in koristne nameme a ne prosto po Prešernu. Upam, da bo šlo to v pravo smer.

  • maresem 19:57 29.marec 2014.

    Da si fuknjen in da se ti malo rola se ti vidi že po username-ju

  • Stolp 23:27 29.marec 2014.

    Ad. 1. Pa mi povej eno zdravilo, ki se prodaja v lekarni brez recepta, ki ne 'samo zdene'. T.j. zdravi trenutno bolečino oz. simptome, doza zdrži nekje par ur potem je pa spet vse po starem.

  • Stolp 23:32 29.marec 2014.

    "Jaz sem prepričan, da bi legalizacija marihuane uničila življenje marsikateremu mlademu človeku."Alkohol ga pa ne???

  • Scott 23:42 29.marec 2014.

    A zdej je konoplja že drevo?Tko kot makaroni, ki rastejo v Italiji?

  • mkmorfius 00:40 30.marec 2014.

    JAO JAO JAO, Prosim Vas, Nehajte povezovat marihuano z đankiji... To je medijska gonja proti ganđi...

  • dragec 08:28 30.marec 2014.

    PREKMURCI PROIZVAJAJO,ŽABARI UŽIVAJO. PREKMURCI DAJTE JIM ŠE KAJ V JOINT

  • mph 11:35 30.marec 2014.

    Alkohol in tobak nista konkurenca farmacevtski mafiji, obratno, farmacevtska mafija dobro živi na račun škode, ki jo delata alkohol in tobak. Konoplja pa ima minimalne škodljive efekte, pa zelo veliko pozitivnih in zdravilnih. So pa jim džankiji prišli zelo prav ...prikaži več za demonizirat vse ostalo.

  • Avatar praufo
    praufo 18:34 29.marec 2014.

    Zakaj takoj pomisliš na drogo ? Konoplja je rastlina, tako kot je jablana, hruška, breskev ali sliva tudi rastlina. Iz različnih rastlin je možno narediti marsikaj. Sadja je v izobilju, pa ga nihče ne demonizira, čeprav se iz namočenega fermentiranega ...prikaži več sadja veselo destilira takšna ali drugačna pijača, ki sliši na ime šnops. Kdo pomisli na alkohol, ko zagleda sadno drevo. Nihče, ker je pitje pač kao "normalno".Iz konoplje se da narediti tisoč in eno stvar, med drugim se jo tudi kadi in samo to ste si zapomnili. Kar se tiče džankijev, ne vidim povezave med tistimi, ki občasnospušijo kakšen džojnt in uživalci heroina. Kdor hoče bit resno zadet, gandža ni taprav naslov, res pa je, da nekateri štartajo pri njej in so nekako "premalo zadeti", zato konzumirajo kaj bolj konkretnega. Konoplja še zdaleč ni nevarna droga, ki biuničila življenje marsikateremu mlademu, pač pa je ena najboljših rastlin,vsestransko uporabna, zdravilna in koristna. O tem, kdo ji je

  • allstarr111 20:21 29.marec 2014.

    V Švici se da heroin legalno kupit v lekarni mism da že preko 10 let, se pač registriraš kot narkič in imaš dostop do robe ki je pregledana, poceni in dobra :) Je pa vprašanje kaj bi se zgodilo ob ...prikaži večb legalizaciji, ker recimo ko so je nekaj držav v USA legaliziralo marihuano, ta ni vplivalo na zapornike ki so bili zaradi preprodaje trave v arestih, oz. so tam še vedno ker jih ni zajela nobena abolicija.

  • Stolp 23:30 29.marec 2014.

    Ma ne gre zato. Alkoholni in tobačni lobi sta premočana in podkupujeta politiko da ne legalizira marihuane. Tako bi kao dobili konkurenco. Butlji pa ne vejo, da bi bilo to samo začasno dokler bi bila zanimiva potem pa bi jo ...prikaži več konzumirali manj kot zdaj ko je nelegalna torej bi bila še manj konkurenčna. Izkušnje nizozemske kažejo v to smer.

  • mph 11:32 30.marec 2014.

    Pozabil si še bolj pomembnega igralca, ki pogosto gre z roko v roki z omenjenima, farmacevtski lobi oz. mafijo. Konoplje ni možno patentirat in vlečt dobičke iz tega. Kar zadeva mene, bi morale vse države nacionalizirat čisto vse farmacevtske tovarne ...prikaži več in firme na sploh ter imet kamere na vsakem koraku. Kdo ve, koliko pravih zdravil so po naključju odkrili in potem hitro tajno uničili, da ne izgubijo biznisa. Nikoli in nikdar ne bi smeli dati kapitalu možnost vladanja, nikoli in nikdar.

  • mirko 17:21 29.marec 2014.

    Glej, tudi heroin bi lahko legalizirali pod pogojem, da ga ljudje ne bi zlorabljali za stvari, ki ljudem in družbi škoduje. Družba še ni tako visoko duhovno in moralno razvita, da bi lahko to legalizirali. Jaz sem prepričan, da bi ...prikaži večbi legalizacija marihuane uničila življenje marsikateremu mlademu človeku. Posebno sedaj, ko je velika socialna stiska, bi se marsikdo zatekel v intenzivno in redno omamljanje. Mogoče bi šlo postopoma na daljši čas po korakih, ne kar naenkrat popolna legalizacija., ker bomo dobili resnično prave zombije.

  • d 17:54 29.marec 2014.

    2. Tezko smo se bolj v riti kot smo ze ... pa marihuana sploh ni legalizirana

  • Stolp 23:24 29.marec 2014.

    Za Švico ne bo čisto držalo. Dohtar ti ga predpiše na recept samo če se vključiš v program odvajanja, to pa pomeni da je vsak naslednji odmerek vedno manjši in se tako nekako počasi odvadiš brez nepotrebnih muk, cold turkeya ...prikaži več in podobnegs. Baje je taka 'odvaditev' tudi trajnejša oz. prideš težje nazaj na 'iglo'.

  • mph 03:31 30.marec 2014.

    He, he, ... sem hotel ravno napisati nekaj podobnega. Vsekakor izgleda, kot da sam pobere iz tega kar pač uživa koncentriran THC. :-)

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.