Slovenija

Janša poskrbel za presenečenje z imenovanjem notranjega ministra

Komentarjev 12
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • jakec1575 20:04 28.maj 2026.

cakam, da jansa vpelje “varovanje” podpredsednikov koalicije.

torolino 20:26 28.maj 2026.

Čakaj užaljen, potrt, degradiran, razburjen, jezen, nadut..ti samo čakaj. Saj si užival 4 leta.

• maček 20:40 28.maj 2026.

Dol mi vidi za takšne voditelje države,že 25let.

• Ender3 21:52 28.maj 2026.

Zelo verjetno bo varoval svoje najbližje zaveznike. Nora24tv ponovno objavlja zgodbe in teorije o grožnjah velikega voditelja, Poimensko omenjajo vsakega, ki JJ na družbenih omrežjih označujejo kot grožnjo. Zato je verjeti, da bo veličastni ponovno vodil vlado kar preko x ...prikaži večx omrežja. Ne bo se po nepotrebnem kazal javnosti, kameram in nadležnim novinarjem. Za to kdor nima, naj si obvezno zagotovi Muskovo omrežje na svojih napravah, da bo ostal informiran.

• Dieta 21:21 28.maj 2026.

V posmeh Sloveniji. Matoza vleče za ministra, ker je komisija KPK že ugotovila korupcijo Janše, ker je Matozu zrihtal službo na slabi banki... Kot protiuslugo , namesto plačil za zastopanje.

• jakec1575 20:03 28.maj 2026.

pri 26% le 7 minisrstev, in kar 5 nsi z 9%. ter 3 demokratom z 6%. kaj sporoca? da ne zaupa svojim steklim psom? ali da so vsi skupaj sds?

• Ender3 21:40 28.maj 2026.

Ministri so Janši itak statisti, mrtve figure na šahovnici. Čez vse bo sam držal roko in nikogar ne bo zamenjal. Če pa bo kdo nepreklicno odstopil njegove želje ne bo upošteval. Najprej jim, da v podpis zavezujočo koalicijsko pogodbo šele ...prikaži več potem pristane na ponudbo koalicijskih strank.

• igorgeus 21:31 28.maj 2026.

Pripravite se na temeljito razgradnjo drzave. Kar je bila nekoc socialna drzava, bo zdaj na razpolago le nekaterim.

• MarkoSkače 22:07 28.maj 2026.

Matoz na položaju notranjega ministra bo še bistveno nevarnejši od Hojsa v kolikor bi spet prišlo do uličnih protestov na pobudo raznih iniciativ, kot je v prejšnjem Janševem mandatu za časa kovida, kajti veliko bolje pozna dejansko mejo v niansah ...prikaži več ukrepanja varnostnih organov, ki jih je moč še zagovarjati v okvirih zakonitega posredovanja... Tu imam v mislih predvsem provokacije s katerimi izzoveš fizično reakcijo protestnikov, ki je ti pred tem ne načrtujejo...

• matej572 22:02 28.maj 2026.

Super kandidat,boljšega ni mogu najt.Franci bo dal boga Levičarjem,se že tresejoi ritke.Probejte kolesarit,ma ima ,da pridemo iz cele Slo v Ljubljano,ma nas bo milion.Jest sem na mojmi poniji gume že napumpal, Srečno nova vlada,to so pravi ljudje,to so ljudine za ...prikaži več Slovence,srečno Janez in ekipa.Pogumno........

• argentinac 21:14 28.maj 2026.

jaz pa sem mislil da bo Policajski minister Gosppd Hojs On ima že izskušnje v zaplinjevanju demonstrantof,, Bom drugič volil Stevanoviča in ne Janšo samo zaradi tega ker ni dal Hojsa za policijskega ministra

• Ender3 21:33 28.maj 2026.

Hojsa in mamo povabi v Argentino, da revež ne bo brezposeln. Bojda se dobro spozna na nizka dela v gradbeništvu..Milei pa trdi, da potrebuje vse pri tleh. Podobno kot, cigani v Žabjeku, ki dvigala sploh ne poznajo..

• Komentirajte

Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.