Slovenija

Janša poskrbel za presenečenje z imenovanjem notranjega ministra

Komentarjev 69
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • Dieta 13:51 29.maj 2026.

ČESTITKE KORUPCIJI. ZOPET BO CVETELA. JANŠA JE IZ OSEBNIH RAZLOGOV ZRIHTAL SLUŽBO MATOZU NA "SLABI BANKI" . JANŠA JE KRIV KORUPCIJE.. DRUGIČ..JANŠA JE IZ OSEBNIH RAZLOGOV ZAPOSLIL MATOZA ZA MINISTRA, ZDAJ PA NI KORUPCIJA. SMEŠNO.... EU SE SMEJE SLOVENIJI, SLO ...prikaži večSLO IMA KLOVNOVSKO VLADO...

• Dieta 08:51 29.maj 2026.

Tudi Hajdinjak je kot Matoz, ravno zato minister, ker so za njegov položaj na DARSu, V NSI zlorabljLI SVOJ POLOŽAJ IN BILI OBTOŽENI. Obtoženi je minister Vrtovec, POŠTENJE V SLO SE LAHKO ZAKOPLJE GLOBOKO POD ZEMLJO

• jezero 07:31 29.maj 2026.

Tista zdravnica iz SLS je pa tjudi popolnoma spregledana! Ali smo se za to borili?

Leon 07:09 29.maj 2026.

Zame ni Matoz presenečenje . Vlada je sestavljena ,da bo delovala skladno s korupcijo ,oportunistično ter vključno z nepotizmom in krivosodjem.

• Dieta 08:49 29.maj 2026.

POGLEJTEB VLADO LAŽNIVCEV, OBSOJENIH IN SKORIMPIRANIH Matoz še ni minister PA ŽE LAŽE " – Franci Matoz pri Slaku o tem, da ni postal minister, ker je odvetnik Janeza Janše"""

Garancija 09:15 29.maj 2026.

Pa to kdo tudi v tujini prebere,ker to je pa ena huda komedija

• Plavi-mil 09:54 29.maj 2026.

Čestitke, zdaj pa srečno na delo, pa ravno tako diskretno, kot do sedaj, da se bodo levnuharji še naprej žrli od nevednosti.

• groffriedrich 21:24 29.maj 2026.

Ti si še bolj bolan,kot desnuharji.Bando je treba ročno iz parlamenta skidat.Take,kot si ti pa expresno v umobolnico pa nikol ven spustit.

Leon 14:47 29.maj 2026.

Gre za čisto populistično natego . Ne bo dobil dovolj glasov .Mene zanima koga ima skritega v rokavu .

• Paark 07:13 29.maj 2026.

Kak fajn je brati analize levih spranih možganov. Kaj vse skupaj spravijo.. je kar zabavno

• groffriedrich 21:29 29.maj 2026.

Ti in tebi podobni butci boste že še videli,koga ste volili.Logarja pa Stevanoviča je lahko pa sram v rit in v glavo.Na bruhanje mi gre,ko jih vidim in čujem.Dobro sta nategnila volivce isto,kot Janez.Če ste bedaki ste pač bedaki,pa volite ...prikaži več bivše kaznjence,če ste res tako nori.

• matej572 22:02 28.maj 2026.

Super kandidat,boljšega ni mogu najt.Franci bo dal boga Levičarjem,se že tresejoi ritke.Probejte kolesarit,ma ima ,da pridemo iz cele Slo v Ljubljano,ma nas bo milion.Jest sem na mojmi poniji gume že napumpal, Srečno nova vlada,to so pravi ljudje,to so ljudine za ...prikaži več Slovence,srečno Janez in ekipa.Pogumno........

• Jernej65 23:23 28.maj 2026.

Stevanovič te že čaka, da desne kolesarje postroji, kot je nekoč leve. Janša je nekoč bil komunist, sedaj je zagrižen antikomunist, Stevanovič je še malo nazaj bil Levak, sedaj je zagrižen Desničar. Zblojenci nam vodijo državo.

• maček 23:46 28.maj 2026.

Bolnik.

• groffriedrich 21:31 29.maj 2026.

Kar je pijano se strezne,kar je noro pa vleče v desno.

• argentinac 21:14 28.maj 2026.

jaz pa sem mislil da bo Policajski minister Gosppd Hojs On ima že izskušnje v zaplinjevanju demonstrantof,, Bom drugič volil Stevanoviča in ne Janšo samo zaradi tega ker ni dal Hojsa za policijskega ministra

• Ender3 21:33 28.maj 2026.

Hojsa in mamo povabi v Argentino, da revež ne bo brezposeln. Bojda se dobro spozna na nizka dela v gradbeništvu..Milei pa trdi, da potrebuje vse pri tleh. Podobno kot, cigani v Žabjeku, ki dvigala sploh ne poznajo..

• Komentirajte

Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.