Gorenjska
2189 ogledov

Kolesarja odpeljali s helikopterjem

Kolesar Profimedia Fotografija je simbolična.
Včeraj, v nedeljo, 3. aprila, so policisti na Gorenjskem obravnavali štiri prometne nesreče, med njimi eno s telesnimi poškodbami. In sicer je na lokalni cesti Dvorje–Češnjevek v naselju Dvorje, občina Cerklje na Gorenjskem, voznik osebnega avtomobila trčil v kolesarja.

V nesreči v Dvorjah, ki se je zgodila okoli 15. ure, je bil kolesar po podatkih policije huje poškodovan. Najprej so mu na nudili pomoč reševalci NMP iz Kranja, vojaški helikopter v spremstvu dežurne helikopterske nujne medicinske pomoči Brnik pa ga je prepeljal v UKC Ljubljana. 

Policisti so izpostavili še eno nesrečo: v Kranju je voznik včeraj zaradi kombinacije neprilagojene hitrosti in alkohola (0,71  mg/l) trčil  v brežino. Po nesreči je s kraja odšel, vendar so ga izsledili. Zdaj ga obravnavajo zaradi prometnih prekrškov.
 

Komentarjev 1
  • Marsha_Coleman 13:20 04.april 2022.

    Google je plačal od 400 do 800 dolarjev za dnevno spletno delo od doma. Prvi mesec sem od Googla doma prejel 21.758 $, prejšnji mesec pa sem plačal 29.467 $ za 3-urni delovnik. To naredim ............ >>>>>>>>>> 𝑾𝒘𝒘.𝑱𝒐𝒃𝒛𝑪𝒂𝒓𝒕.𝑪𝒐𝒎