Gorenjska
1643 ogledov

Kranj: po trčenju v ograjo so jo pridržali

Etilometer meritev alkohola Profimedia Etilometer
Gorenjski policisti so včeraj obravnavali dve prometni nesreči s telesnimi poškodbami. V prvi se je poškodoval voznik, ki je v Lipnici v okolici Radovljice z neprilagojeno hitrostjo zapeljal s ceste in se prevrnil na streho. V drugi nesreči v Dovjem na območju Kranjske Gore se je poškodovala voznica, ki zaradi prekratke varnostne razdalje povzročila trčenje z dvema drugima voziloma. Proti njej poteka prekrškovni postopek.

Tri prometne nesreče so se včeraj končale na srečo zgolj z materialno škodo, proti povzročiteljem pa policisti vodijo postopke, so danes sporočili s Policijske uprave Kranj. Na Cesti maršala Tita na Jesenicah je voznik zaradi nepravilne strani vožnje poškodoval dve vozili na parkirišču.
V Lescah je voznica iz krožišča Avsenik napačno zapeljala v delovno zaporo na avtocestni priključek in pri vračanju povzročila trčenje med dvema drugima udeležencema.
V Kranju pa je voznica trčila v ograjo. Kot so ugotovili policisti, je do nesreče, v kateri je bila udeležena sama, prišlo zaradi kombinacije vpliva alkohola in neprilagojene hitrosti vožnje. Zaradi vožnje pod vplivom alkohola (0,65 mg/l) so jo policisti pridržali in proti njej vodijo postopek.

Nepridipravi nimajo jesenskih počitnic

V Kranju so policisti včeraj obravnavali tatvino električnega skiroja. V Kamni Gorici so bili z objekta odtujeni bakreni žlebovi. V Kranjski Gori pa je izginilo gorsko kolo večje vrednosti, ki so ga pustili na javnem kraju brez nadzora. Škofjeloški policisti so obravnavali vlom v delovni zabojnik in tatvino stvari iz njega, kranjskogorski policisti pa so prejeli prijavo poškodovanja osebnega avtomobila.

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.