Gorenjska
343 ogledov

Pridržali so ga

Policija uniforma policist Saša Despot
Kranjski policisti so včeraj dobili prijavo, da se pretepajo trije ljudje. V postopku pa so policisti ugotovili, da se je en moški nedostojno vedel in vpil na drugega moškega.

S Policijske uprave Kranj so danes pojasnili, da je bil kršitelj pod vplivom alkohola in da je z nedostojnim vedenjem oziroma vpitjem nadaljeval tudi med intervencijo.

Policisti so ga pridržali in proti njemu vodijo prekrškovni postopek zaradi kršitve javnega reda in miru. Pridržanje pa, kot so še pojasnili, lahko v takih ali podobnih primerih traja največ 12 ur.

Delo so imeli včeraj na območju Kranja tudi prometni policisti in kriminalisti. Zaradi prekratke varnostne razdalje sta trčila dva udeleženca. Eden od njiju je lažje poškodovan. V poslovnem prostoru na Kidričevi cesti v Kranju in na Bregu ob Savi so bili na delu vlomilci. Lastniki vsaj zaenkrat ne pogrešajo še nobene stvari.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.