Gorenjska
1704 ogledov

Zavrela je kri, kar trije pretepi

Pest Profimedias Fotografija je simbolična.
V Škofji Loki, na Bledu in v Kranju so policisti v minulih dveh dneh obravnavali prijave pretepov na javnih krajih. V vseh primerih gre za gostinske lokale, so danes sporočili s Policijske uprave (PU) Kranj.

Predstavnik za stike z javnostjo na PU Kranj mag. Bojan Kos je pojasnil, da hujših posledic v nobenem pretepu ni bilo. V Škofji Loki so se stepli trije ljudje, v Kranju so se sprli gosti lokala. Na Bledu pa kršiteljev še niso izsledili.

Izginila oblačila, električni skiro ...

Pestro je bilo v petek in soboto tudi na področju kriminalitete. Na območju Kranja so policisti v petek dopoldne obravnavali drzno tatvino v trgovini. Storilec je med plačevanjem stvari iz blagajne odtujil manjši znesek denarja in pobegnil.

V Kranju so policisti izsledili moškega ki je osumljen tatvin parfumov v prodajalni.

Na Bledu so prijavili tatvino oblačil v turističnem objektu.

V Lužah je neznanec vlomil v garažo in odtujil električni skiro in orodje.

Na Cesti Staneta Žagarja v Kranju je storilec razbil dve stekli na objektu. Policisti so ugotovili, kdo je to storil in tako proti njemu že vodijo postopek.

Na Trgu Rivoli v Kranju pa je neznanec poškodoval lak na vozilu.

 

Komentarjev 2
  • George_Herrera 14:11 10.oktober 2021.

    Prvi mesec sem od tega preprostega spletnega gospodinjskega dela prejel 26391. To delo je na spletu in je delno ali v zaključnem obdobju zelo enostavno, samo sledite navodilom na tem blogu ... >>>>>>>>>>> 𝐖𝐰𝐰.𝑫𝒐𝒖𝑰𝒏𝒄𝒐𝒎𝒆.𝐜𝐨𝐦

  • eminenca 13:50 10.oktober 2021.

    cene v nebo, kriminal pa narašča, delo za hojsa, razen če se on ukvarja samo s politiko