Prehrana To so trendi alternativnih beljakovin Če poskušamo jesti več hrane rastlinskega izvora, lahko postanemo tudi bolj ustvarjalni v kuhinji in posegamo po živili…
Dokazano Novo: S stročnicami manjše tveganje za nastanek teh težkih bolezni Raziskovalci priporočili, da bi morali zaužiti vsaj tri skodelice stročnic na teden.
Nova študija Tako lahko s prehrano zaščitimo zemljo in lastno zdravje V novi znanstveni študiji razkrili nov načrt prehranjevanja, ki naj bi zaščitil zemljo in naše zdravje.
Zdravje Zato je stročnice in žita dobro namakati V preteklosti se je ta živila pred kuhanjem vedno namakalo ali fermentiralo.
Zdravje Zakaj fižol povzroča vetrove Vzrok za napenjanje je v (ne)prebavljanju rafinoze – sladkorja, ki ga vsebujejo stročnice.
Magazin 130 gramov te hrane na dan in shujšali boste Raziskovalci trdijo, da lahko z rednim uživanjem teh živil shujšate in svojo idealno težo vzdržujete.
Magazin Morda ste zato slabokrvni Z beljakovinami so povezani vsi procesi v telesu, saj gradijo telesne celice.
Magazin Dober razlog, da fižol jeste vsak dan Najnovejša raziskava kanadskih znanstvenikov je potrdila, da redno uživanje stročnic znižuje raven slabega holesterola.
Magazin Polnozrnato ni nujno zdravo Veste, kako pravilno uživati polnozrnata živila, stročnice, semenke in oreške? Predvsem bodite pozorni na to, da jih pr…
Enolončnica Gorska mineštra Domača, vroča, zdrava in tako zelo dobra. Ko vam kuhinja lahko ukrade uro in pol, se lotite gorske mineštre.