Magazin > Film & Glasba & TV
3 ogledov

Depechov ne bo v Zagreb

Oboževalci si lahko odahnejo. Žurnal24 main
Skupina Depeche Mode je morala odpovedati še štiri dodatne koncerte, med njimi tudi nam najbližjega v Zagrebu, saj je pevca skupine Davida Gahana zdelal gastroenteritis.

Britanske ikone elektronske glasbe so pravkar začele turnejo Sounds of the Universe, ko so jo že morale prekiniti. Gahana so zaradi bolečin v trebuhu na začetku tedna prepeljali v bolnišnico, kjer je ostal na nadaljnjih preiskavah. Prvi podatki kažejo na gastroenteritis, kar je medicinski izraz za vnetje sluznice želodca in črevesja.

Skupina je potrdila, da bodo poleg koncertov v Atenah in Carigradu odpadli še koncerti v Bukarešti, Sofiji, Beogradu in Zagrebu, kar pomeni, da je turneja prekinjena vsaj do 21. maja. Tistim, ki so že kupili vstopnice, se skupina opravičuje in prosi za razumevanje, obenem pa jim svetuje, naj vstopnice zadržijo, saj bo v kratkem znano, ali bodo pripravili nadomestne koncerte ali pa bodo omenjena mesta dokončno izpadla iz turneje.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.