Magazin > Film & Glasba & TV
25 ogledov

Nagrada za čakanje

Prvenec ameriškega indie pop benda smo že pred meseci recenzirali tudi v Žurnalu Žurnal24 main
Džafest. Namesto Goldfrapp zagotovo prihajajo The Drums ali Plan B.

Kot tretji zvezdniki letošnjega Džafesta bodo v Ljubljani nastopili The Drums ali Plan B. Organizatorji (Pristop oziroma Mobitel) so svoj izbor zožili na ta dva izvajalca, nam je zatrdilo več neuradnih virov. Kateri od njiju bo nastopil v Sloveniji, naj bi bilo uradno znano že prihodnji teden. Govorice, da kot zamenjava dua Goldfrapp prihajajata The Hurts, so očitno neresnične. 

Plan B | Avtor: Žurnal24 main Žurnal24 main
Iz zanesljivih virov smo izvedeli, da bo zamenjava za Goldfrapp Plan B ali The Drums. 

Uradna napoved prihodnji teden

Na Pristopu naših informacij niso želeli komentirati, povedali pa so nam, da bodo več podatkov o tem, kdo bo nadomestil Goldfrapp, sporočili prihodnji teden (to vsaj deloma potrjuje trditve naših neuradnih virov). Za tiste, ki Plana B in The Drums ne poznate, naj povemo, da gre za trenutno izrazito aktualne izvajalce. The Drums so ameriški indie pop bend, ki je junija izdal težko pričakovani prvenec. Glasbeni reviji NME in Clash Magazine sta jih uvrstili na prvo mesto med najbolj vročimi zvoki letošnjega leta. Med svoje največje vplive štejejo The Smiths in Joy Division, slovijo pa tudi po svojih zavihanih hlačnicah.

Na Pristopu naših informacij niso želeli komentirati.
Plan B pobira nagrade tu in tam

Britanski izvajalec, raper in igralec Plan B, se je 22. oktobra 1983 rodil kot Benjamin Paul Ballance-Drew. Svoj prvenec Who Needs Actions When You Got Words je izdal leta 2006. Njegov drugi album, ki je izšel letos, je takoj zasedel vrhove britanskih in številnih drugih evropskih lestvic. Igral je tudi v filmih Adulthood (2008), Harry Brown (2009) in 4.3.2.1 (2010). Za End Credits je letos prejel nagradi revije Q za najboljši video in najboljši preboj. Nominiran je bil tudi na nedavnih evropskih nagradah MTV, in sicer za najboljši video in najboljšega novinca.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.