Magazin > Film & Glasba & TV
30 ogledov

Podpisali ekskluzivno pogodbo

Žurnal24 main
Podjetje Blitz Film in Video Distribution je podpisalo ekskluzivno pogodbo s 20th Century Fox Film Corporation.

Podjetje Blitz Film in Video Distribution je podpisalo ekskluzivno pogodbo s 20th Century Fox Film Corporation za kino distribucijo za območje Slovenije, Hrvaške, Bosne in Hercegovine, Makedonije in Albanije.

Tako lahko pričakujemo veliko filmskih uspešnic, med drugim tudi Rio 3D, Water For Elephants, Whats Your Number, Rise Of The Apes ter nova nadaljevanja svetovnih megauspešnic X-Man in Ice Age.

"Zelo smo ponosni, da smo se uspeli dogovoriti za sodelovanje s podjetjem 20th Century Fox Film Corporation, enim od najstarejših in največjih hollywoodskih studiev. Naš namen je vsem ljubiteljem sedme umetnosti omogočiti uživanje v prvorazrednih filmih, ob tem pa nadaljevati razvoj zabavne industrije na Hrvaškem in v regiji. Prepričani smo, da bo sodelovanje s 20th Century Fox Film Corporation uspešno in da bo prispevalo k našemu skupnemu cilju," je dejal Hrvoje Krstulović, direktor podjetja Blitz film i video distribucija v Zagrebu.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.