Magazin > Film & Glasba & TV
21 ogledov

Špela: "Menim, da mi je vloga pisana na kožo"

Špela Grošelj Žurnal24 main
Pevka Špela Grošelj je tokrat sprejela novi televizijski izziv. Po tem, ko je lani vzela v roke svoje zdravje in skrb za telo, se bo tokrat preizkusila tudi v vlogi voditeljice novega resničnostnega šova Gospodinje pojejo, ki bo na sporedu na TV Golica.

Kako se pripravljaš na začetek TV šova gospodinje pojejo?
Ker imam rada spontanost, nimam posebnih priprav. Pogledala sem nekaj izsekov resničnostnih šovov iz tujine, poslušala komentatorje in tako dalje. Želim pa biti samosvoja in mi ne pride na misel, da bi koga posnemala. Naš resničnostni šov se razlikuje od tistih, ki smo jih doslej imeli v Sloveniji, zato bo to zagotovo nekaj novega za naše občinstvo.

Zakaj si se odločila postati del šova Gospodinje pojejo in kako misliš, da se boš odrezala v vlogi voditeljice?
Na Golica TV sem tri leta vodila oddajo Pod židano marelo, kjer sem tudi zaposlena. Po tej izkušnji sem vodenje novega resničnostnega šova Gospodinje pojejo sprejela z velikim veseljem. Nikoli nisem skrivala voditeljskih ambicij in menim, da mi je ta vloga pisana na kožo. Nestrpno že pričakujem začetek šova, saj je to zame čisto svež izziv.

Kaj natančno iščete v šovu?
V šovu iščemo simpatično, karizmatično, suvereno gospodinjo, ki nas bo očarala s petjem, pojavo in smislom za humor. Iščemo kandidatko, ki se bo dotaknila publike. Bolj kot na stoodstotni posluh bom kot žirantka pozorna tudi na ostale faktorje, ki definirajo uspešnega izvajalca.

Kako boš gospodinjam pomagala s svojimi pevskimi izkušnjami?
Upam, da bom s svojo sproščenostjo pozitivno vplivala na njih, saj si ne želim, da bi me imeli za strogo žirantko. Nisem stroga. Pričakujem, da bo šov sproščen in zabaven ter da ne bo občutiti kakšne pretirane tekmovalnosti oziroma rivalstva.

Boste lahko gospodinji zagotovili pevsko kariero?
Zagotovili ji bomo vse pogoje. Seveda pa je vse odvisno od njenih želja, ambicij, volje in vztrajnosti, skratka od nje same.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.