Magazin > Horoskop in Numerologija
4072 ogledov

Dnevni horoskop za soboto, 25. decembra 2021

horoskop, astrologija Profimedia
V mislih boste zelo dejavni, polni skrbi in načrtov.

Pri kuhanju in peki se boste tokrat želeli držati navodil in ne bo vam všeč, če ne bo vse skupaj tako, kot ste si zamislili. Ne izzivajte tistih, ki so vam blizu, če niso točno takšni, kot si vi želite. Morda je ravno to tisto, zaradi česar jih imate radi in jih spoštujete. (Vir: Horoskop.si)

OVEN 
Pridobili boste veliko zanimivih novic, vsebina pa se bo na koncu izkazala zelo nepomembna. Končno imate podporo prijateljev, kar vam omogoča, da boste lažje sestavili svojo zgodbo. 

BIK 
Sanje na ljubezenskem področju boste znali tudi uresničiti, vsaj delček, tisti, ki je obarvan s popolno predanostjo v medsebojnih odnosih. Svoj prosti čas boste posvečali sorodnikom.

DVOJČKA 
Marsikatera ideja, ki je čakala na uresničitev, trka na vaše misli. Želite si ustvariti pravo podobo, s katero boste naredili korake v njeno uresničitev. 

RAK 
Tistim, ki vam veliko pomenijo, bi radi samo dajali in dajali. Dovolite, da nekaj storijo za vas, in to še preden vam bo zmanjkalo energije in se boste znašli v napeti situaciji.

LEV 
Občutili boste spodbudno vibracijo, ki vas bo pogumno opominjala na to, kaj bi radi dosegli v prihodnosti. To bo za vas moč, ki bo omogočila bolj odločne korake in boljše počutje.

DEVICA 
Vaše misli bodo pri dogajanju doma, ne glede na to, da boste večji del dneva preživeli v stvareh, ki bodo od vas zaradi vpliva lune v vašem znamenju zahtevale popolno zbranost. 

TEHTNICA 
Polni boste navdušenja, ki se bo stopnjevalo. Spraševali se boste, zakaj že prej ni niste naredili koraka in se v družinskem krogu razbremenili, kot boste to sproščeno naredili sedaj. 

ŠKORPIJON 
Naj vas ne bo strah, imate dovolj optimizma, da se spoprimete z vsem, kar se bo pojavilo. Tudi prijatelj bo z vami prepričljiv. Ne obremenjujete se s preteklostjo, uživajte v sedanjosti.

STRELEC 
V domačem okolju se lahko zaradi lune v devici poveča vaša tekmovalnost. Več energije, več borbenosti, kritičnosti, pa tudi nepotrpežljivosti se bo pojavilo, še posebej v popoldanskih urah. 

KOZOROG 
Na iznajdljiv način poskrbite, da se bodo vaši bližnji počutili enakovredne in pomembne. Sproščeno kramljanje z nadvse prijetno osebo bo pravi balzam za dušo. 

VODNAR 
V ljubezni boste naredili več kot dovolj, zato se bo vse pomikalo v pravo smer. Počasi boste prišli do notranjega miru, po katerem hrepenite, podobne energije sledijo tudi v razmerjih.

RIBI 
Niste čisto prepričani v svoja dejanja in s tem ni nič narobe, saj boste imeli dovolj časa za tehten razmislek. Tudi drugi ljudje ne bi smeli preveč pričakovati od vas, saj vas to obremenjuje.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.