Magazin > Horoskop in Numerologija
10345 ogledov

Dnevni horoskop za sredo, 9. decembra 2020

horoskop, astrologija Profimedia
Nov dan, nova napoved!

OVEN
Splošno: 

Na finančnem področju se bo danes lahko izrazila neka kriza, ki jo boste le s težavo odpravili. Bodite kar se da potrpežljivi in ne silite v želji, da bi čim prej prišlo do ključne odločitve. Sčasoma boste dobili vse odgovore. Danes se raje posvetite službenemu področju, saj boste tam najbolj uspešni.

Ljubezen
Vezani predstavniki tega znamenja danes pazite predvsem na to, da ne boste sumničavi do partnerja. Bolj ko boste namreč vrtali vanj, več vam bo želel prikriti. Naj vas ne bo strah, zato se poskusite čim bolj sprostiti in zbrati. Medtem samski posebnih težav danes ne boste imeli. 

Ljubezen: 3
Služba: 5
Zdravje: 5

BIK
Splošno: 

Če boste danes potrebovali pomoč, naj vas nikar ne bo strah zaprositi zanjo. Morda jo boste prejeli iz povsem nepričakovanih virov, zato se ozrite na vse strani. Na splošno je pred vami sila prijeten dan, v katerem boste veselje in radost delili s svojimi najbližjimi. Uživajte v dnevu.

Ljubezen
Pred vezanimi je povprečen in miren dan, ki vam bo ostal v prijetnem spominu. Ne le vzdušje med vami in partnerjem ampak tudi ostalo dogajanje bo prežeto s pozitivnimi energijami. Poskusite ga izkoristiti za nadgradnjo ljubezni. Tudi samskim bo dan več kot naklonjen, celo večer bo nadvse prijeten.

Ljubezen: 5
Služba: 4
Zdravje: 6

DVOJČKA
Splošno:

Čutili boste potrebo po fizični aktivnosti. Zdelo se vam bo, da vaše telo kliče na pomoč in da mu do sedaj niste prisluhnili. Res je. Dodatni kilogrami se lahko pričnejo hitro kopičiti, zato je vsekakor skrajni čas, da ukrepate. Delovni dan bo danes minil zelo hitro, saj bo vaša raven koncentracije izvrstna. Pazite le na to, da boste svojemu telesu privoščili dovolj rekreacije. Pričakujte finančni priliv. 

Ljubezen:
Samski boste presrečni. Tisti, ki ste v fazi spoznavanja določene osebe, boste čutili, da ste končno spoznali nekoga, za katerega se je vredno truditi. Mnogi se boste prav danes zaljubili. Vezani boste sprva zanikali svoje občutke. Prepustite se toku življenja in zaupajte partnerju! Zaupanje je temelj vsakega razmerja.

Ljubezen: 4
Služba: 5
Zdravje: 3

RAK
Splošno: 

Na današnji dan lahko pričakujete povečan navdih in intuicijo. Prvega izkoristite v službi, saj bo vaša glava polna uresničljivih idej, intuiciji pa prisluhnite na zasebnem področju. Še posebej, če so se v družini pojavile težave, jih boste težko razrešili le s pomočjo razuma. Prisluhnite srcu.

Ljubezen
Samski boste nocoj spoznali, da niste všeč le tistemu, ki vam je to že mnogokrat povedal, ampak imate oboževalcev več. Če je tudi vam kdo simpatičen, mu le dajte zeleno luč. Tudi vezanim se danes obetajo lepi ljubezenski trenutki, ki bodo prežeti z nežnostjo, vi pa se boste počutili naravnost sanjsko.

Ljubezen: 5
Služba: 5
Zdravje: 6

LEV
Splošno:

Odnosi, ki jih cenite, bodo postajali boljši in močnejši. Posledično boste tudi vi bolj odprti glede svojih namer in načina, kako mislite uresničiti in v praksi uporabiti svoje načrte. Vključite se in sodelujte v zadevah, v katere verjamete, kajti te bodo razširile vašo zavest. Spoznali boste načine, kako lahko več prispevate za skupnost ali nekomu pomagate.

Ljubezen:
Oba s partnerjem bosta uživala v zaljubljenosti. Drug drugemu bosta odprla srce in se prepričala o lepoti ljubezni. Partner se bo bolje znašel kot vi in on bo ta, ki bo imel glavno besedo. Vi mu boste z veseljem sledili, toda pazite, saj bo partner sčasoma lahko pokazal svojo posesivnost.

Ljubezen: 4
Služba: 5
Zdravje: 4

DEVICA
Splošno:

Angažirani boste na različnih straneh, toda vse ima svojo mejo vzdržljivosti in možnosti. Svojo energijo izkoristite bolj racionalno, kajti vaša prizadevanja bodo imela pozitivne učinke samo pod določenimi pogoji in v skladu z osebnimi sposobnostmi. Občasno boste imeli prevelike zahteve, ki jih niti sami ne boste mogli uresničiti. Vzemite si premor.

Ljubezen:
Pričakovali boste več čustvenega razumevanja s strani partnerja. Trenutno vaša čustvena negotovost izhaja iz prevelikih želja, ki jih ne uspete usmeriti v želeno smer. Testirali boste naklonjenost določene osebe, pri tem pa se boste preveč zanašali na subjektivna merila. Ne bodite nepotrpežljivi in nepravični do bližnje osebe.

Ljubezen: 3
Služba: 3
Zdravje: 4

TEHTNICA
Splošno:

Čutite, da bi se v vsakem trenutku lahko zgodilo nekaj pomembnega, toda vaše priložnosti ni in ni na spregled. Vse to vas bo prisililo k umiku in odtujitvi od določenih oseb, ki niso izpolnile svojih obljub. Mnogi so imeli podobne težave, toda stvari so se obrnile, zato pozabite, kar je bilo, glejte naprej in sprejmite, kar se vam nudi.

Ljubezen:
Prišlo bo do zanimivega srečanja z vašo nekdanjo ljubeznijo, toda vi boste po vsej verjetnosti zelo razočarani. Ne verjemite vsemu, temveč se obrnite v prihodnost in se ne razburjajte glede pomanjkanja dinamike in dogajanja. Poročenim bo šlo vse tako kot mora, zato izkoristite to prijetno in ugodno obdobje.

Ljubezen: 4
Služba: 3
Zdravje: 5

ŠKORPIJON
Splošno: 

Preden boste rekli »ja« in pristali na nekaj, kar bi vas lahko oviralo pri reševanju trenutnih zadev, dobro razmislite in postavite prioritetne stvari na prvo mesto. Morate se zavedati tega, kako pomembno je izpolniti zadane obljube. Zna se zgoditi, da boste v prihodnosti tudi sami potrebovali marsikatero uslugo.

Ljubezen
Preveč podpore lahko določeni osebi tudi škodi in ne bi bilo slabo, če bi kdaj pa kdaj bila deležna tudi kakšne utemeljene kritike na svoj račun, pa čeprav vam veliko pomeni. Pazljivi bodite, kako ji boste določene stvari sporočili, ker se zna zgoditi, da bosta vaša pretirana iskrenost in želja po odkritosti ta trenutek za partnerja preveč zahtevni. 

Ljubezen: 2
Služba: 3
Zdravje: 5

STRELEC
Splošno: 

Posvetili se boste sebi. Delajte na osebni rasti in dobrem počutju. Mogoče ne boste ravno takoj začutili vseh pozitivnih učinkov prizadevanj, toda bodite potrpežljivi in počakajte še malo. To, da okolica ne bo takoj opazila in nagradila vseh pozitivnih sprememb, sploh ne bo ključnega pomena. Mislite na prihodnost in si postavljajte dolgoročne cilje.

Ljubezen
Hrepenite po tistem idealnem ljubezenskem trenutku, toda zavedati se morate, da se samo od sebe ne bo nič zgodilo. Nič ne boste dosegli, če boste sedeli doma pred televizijo. Morali se boste potruditi in sami najti pot do osebe, po kateri tako hrepenite. Če je to vaš partner, s katerim sta se odtujila, je danes pravi dan, da naredite kaj za ponovno zbližanje.

Ljubezen: 3
Služba: 4
Zdravje: 4

KOZOROG
Splošno:

Ker boste dobro vedeli, kaj hočete, boste močnejši od drugih, toda vso to svojo moč pametno uporabite. Proti koncu dneva boste dobili določen denar, a boste vsaj del tega zneska porabili za plačilo obveznosti in nakup malenkosti za dom. Zdravje: možne so težave z zadrževanjem tekočine, zato skušajte hrano manj soliti!

Ljubezen:
Danes bo pred vami naporen dan, poln vzponov in padcev, saj boste nihali med dvema skrajnostma. Sprva boste vzhičeni od ljubezni, čez nekaj trenutkov pa boste partnerju na smrt zamerili nekaj nepomembnega in banalnega. Potrudite se in poskušajte nadzorovati svoja čustva.

Ljubezen: 3
Služba: 4
Zdravje: 3

VODNAR
Splošno:

Gnali se boste za popolnostjo in ugotovili, da z uspešnostjo prideta tudi večji nadzor in moč. Če boste govorili iz srca, se bodo ljudje povezali z vašimi izgovorjenimi besedami. Popolnoma bodo razumeli, kaj želite povedati. Držite se tistega, kar znate in prevzemite pobudo pri uresničevanju določenih zadev. Ne samo da boste zadovoljni, navdušili boste tudi druge.

Ljubezen:    
Partner bo imel to, česar bo vam primanjkovalo, in obratno. Zadovoljena bo vaša potreba po romantiki, čeprav bosta potrebovala nekaj časa, da se bosta navadila drug na drugega. Občasno se boste izgubili v svetu sanj, toda partner vas bo spretno vrnil na zemljo. Skrbel bo za denar in materialne stvari, vi pa za romantiko in nežnost.

Ljubezen: 4
Služba: 5
Zdravje: 4

RIBI
Splošno:

Primanjkovalo vam bo diplomatskih besed in taktičnosti pri srečanjih s sodelavci. Nezavedno boste odkrivali več podrobnosti in malenkosti, kot bo to potrebno. Pazite, da vas ne bo nekdo okrivil za neuspeh. Zdelo se vam bo, da se zaman trudite. Dobro bi bilo, da bi malo bolj nadzirali svojo kritično žilico, ki bo te dni zelo poudarjena.

Ljubezen:
Vezani rajši sprejmite partnerjevo zamisel, kot pa da bi povzročili nove ljubosumne izpade. Izogibanje resnici vedno predstavlja napačno izbiro. Samski posvetite več pozornosti osebi, ki vas opazuje z zaljubljenim pogledom in toplim nasmehom na ustih. Načrtujte novo ljubezensko dogodivščino. Privoščite si malenkosti, ki bodo izboljšale vaše razpoloženje.

Ljubezen: 4
Služba: 3
Zdravje: 4

Komentarjev 3
  • rexuathe 18:25 09.december 2020.

    www︎.︎ictec︆.︆net - odličen prrojekt za odrasle, ki želijo najti partnerja za sseks

  • seicacun 14:45 09.december 2020.

    www︎.︎ictec︆.︆net - oddličen projekt za odrrasle, ki želijo najti parrtnerja za seks

  • siblfromwai 11:42 09.december 2020.

    www︎.︎ictec︆.︆net - odličen prrojekt za odrasle, ki želikko najti parrtnerja za sseks