Magazin > Horoskop in Numerologija
876 ogledov

Erotični tedenski horoskop za teden med 4. 9. in 10.9.

seks, ljubezen
Tak o vroče bo med rjuhami!

OVEN

V tem tednu boste bolj čustveno usmerjeni. Res je, da vama delo ne omogoča redne spolnosti, toda čustveno doživljanje med vama ne trpi. Vsekakor lahko pričakujete močnejšo spolno slo proti koncu tedna. Takrat se bosta s partnerjem posvetila drug drugemu, čustva bodo opravila svoje. Samski ne skrbite, saj boste zadovoljni in zadovoljeni.

Ljubezen: 5

Seks: 3

BIK

V tem tednu se boste znašli na mnogih razpotjih. Vaše spolno življenje bo lahko odlično. S partnerjem bosta lahko še vedno, kljub čustvenim težavam, odlična med rjuhami. Nove erotične igrice vama bodo pisane na kožo v sredini delovnega tedna. Tako se bosta sprostila. Samski, vaš libido bo izjemen!

Ljubezen: 2

Seks: 5

DVOJČKA

V tem tednu lahko pričakujte goreč plamen strasti, ki bo skrbel za toplino v vajinem odnosu. Vsekakor boste seksualno nepotešljivi. Prepričani ste lahko, da boste partnerja navdušili s svojimi povabili v posteljo. Čustva se bodo malce ohladila, strast pa bo še vedno zelo goreča. Samski boste prekipevali od radovednosti.

Ljubezen: 3

Seks: 5

RAK

Tisti, ki imate trajen odnos, boste z njim zadovoljni. Telesno boste čutili zadoščenje, saj bo partnersko ujemanje med vama izjemno. Partner vas bo presenetil z žgečkljivim predlogom, ki vaju bo popeljal nekam daleč stran, v nezavedni del misli. Prepustite se mu, saj vam zagotovo ne bo žal. Bravo! Samski, čakajo vas divje noči!

Ljubezen: 4

Seks: 5

LEV

Prepričanost v ljubezen in odnos bo v tem tednu močno prisotna. Vsekakor spolnost ne bo slaba, toda morda malce predvidljiva. Razmislite o novih podvigih. Doživljanje vajinega ljubljenja bo zagotovo izjemno, vseeno pa lahko presenetite s posebno igro. Razmislite in pustite domišljiji prosto pot. Samski, v tem tednu ne smete pričakovati sprememb.

Ljubezen: 4

Seks: 5

DEVICA

Vezani boste v odnosu čutili neko napetost. Partner vas v tem tednu ne bo znal zadovoljiti, zato lahko pričakujete ogromno mero zmede. Med rjuhami partnerju ne boste znali pokazati prave poti. Vprašajte se, kaj vas muči, le sami boste lahko našli odgovor. Proti koncu tedna bo samozavest naraščala. Pričakujte otoplitev v odnosu. Samski, vaš libido bo na dnu.

Ljubezen: 3

Seks: 1

TEHTNICA

Tisti, ki ste v ustaljenem odnosu, lahko pričakujete ogromno mero zadovoljstva. Partner bo v tem tednu na vas preizkušal nove tehnike in metode, s katerimi vas bo popeljal v svet užitkov. Pokažite navdušenje, saj ga boste tako še bolj spodbudili. Vsekakor si brez ljubljena ne predstavljate vajinega odnosa in prav je tako. Samski boste dobili nove priložnosti in ponudbe, ki vas bodo navdušile.

Ljubezen: 4

Seks: 6

ŠKORPIJON

V tem tednu ne boste najbolje razpoloženi. Želeli si boste samote in umika. Morda vam delo jemlje preveč energije. Premislite. Skušajte se izogniti tej težavi, še posebej če ste vezani. Spolna sla bo za vezane večja proti koncu tedna. Priložnosti za izvrsten seks bo veliko. Tudi samski boste proti koncu tedna tarča poželenja mnogih. Izkoristite možnosti. Ne bo vam žal.

Ljubezen: 3

Seks: 4

STRELEC

Zdelo se vam bo, da potrebujete več osebne svobode. Spolnost boste vezani doživljali zgolj kot sprostitev in manj kot čustveno povezavo med vama s partnerjem. Prav je, da si vzamete prostor zase. Vsekakor vam svetujemo, da vzpostavita pristen stik, ki vama bo lahko omogočil nora predajanja. Razmislite! Samski boste zabavo poiskali pri znancu.

Ljubezen: 2

Seks: 4

KOZOROG

V tem tednu boste resnično pridobivali nove izkušnje. Nekateri se boste posvetili svojemu partnerju, raziskujte njegovo božansko telo. Nove erogene cone vas bodo presenetile na vsakem koraku. Raziskujte naprej! Tisti, ki ste samski, boste ravno tako prekipevali od radovednosti. Bodite le pazljivi, s kom se boste zapletli. Nova poznanstva boste sklepali v petek zvečer.

Ljubezen: 4

Seks: 6

VODNAR

V tem tednu boste zelo obremenjeni, kar se bo zagotovo poznalo tudi pri seksu. Ne skrbite, saj se boste lahko sprostili ob večernih urah. Zagotovo vam partner ne bo dal miru. Vaš libido bo sicer nižji, toda trenutki sprostitve so pred vami. Izkoristite jih. Med rjuhe bo samske v tem tednu zapeljal sanjski ljubimec. Poskusite.

Ljubezen: 5

Seks: 4

RIBI

V tem tednu boste zelo pogumni. Partnerju boste zaupali celo svoje najgloblje fantazije. Mera zaupanja med vama bo izjema, zato ne bodite presenečeni, če vam jih bo boljša polovica celo uresničila. Vsekakor se prepustite tej strasti, ki je med vama, in videli boste, da vam ne bo žal. Čakajo vaju izjemni trenutki. Samski boste polni življenjske energije, izkoristite to.

Ljubezen: 4

Seks: 5

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice