Magazin
23 ogledov

Izbrana naj gospodarska vozila

Volvo 9700 je najboljši med avtobusi. Žurnal24 main
S slovesno razglasitvijo se je zaključil izbor Gospodarsko vozilo leta 2008. Letošnji zmagovalci so volvo 9700, trio jumpy-scudo-expert in MAN TGX/TGS.

Izbor za gospodarsko vozilo leta sta skupaj organizirali reviji Mehanik&voznik in Transport. Tako kot lani, so bila vozila, sodelujoča v izboru, tudi letos razdeljena v kategorije lahki dostavniki, tovornjaki in avtobusi. Finaliste sta izbrali uredništvi v obeh revijah, po glasovanju bralcev pa je svoje glasove kandidatom za osvojitev laskavih priznanj v posameznih kategorijah, dodala še novinarska žirija.

Seštevek točk v kategoriji avtobus leta 2008 je določil, da je zmagovalec Volvo 9700, v kategoriji dostavnik leta 2008 je zmaga pripadla francosko-italijanskemu triu citroën jumpy, fiat scudo in peugeot boxter, v kategoriji tovornjak leta 2008 pa je bil za najboljšega razglašen MAN TGX/TGS.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.