Magazin > Lepota & telo
267 ogledov

Odbite poletne hlače

Popestrite poletje.
1/25
Žurnal24 main
Lahke bombažne hlače s Tajske, živahnih barv in vzorcev, bodo obarvale poletne dni. Ker se močno spogledujejo s haremkami, pa se po lestvici modnih kosov poletja vzpenjajo vse višje.

Ribiške hlače oziroma fisherman pants, kot Tajci pravijo udobnim in zračnim bombažnim hlačam s posebnim načinom zavezovanja, popotnikom niso novost, so pa zato povsem nove fišijevke (slovenska znamka Fissshy). Medtem ko je tradicionalno oblačilo tajskih ribičev, ki se je zaradi udobnosti razširilo tudi med drugimi Tajci in tujci, pogosto zadržanih barv s preprostimi vzorci, fišijevk ne morete prezreti ravno zaradi nasprotnega – živahnih barv in odštekanih vzorcev.

Za oba spola in vse mere
Značilnost ribiških hlač je njihova univerzalnost – primerne so tako za moške kot za ženske, prilagajajo pa se tudi vsem postavam, saj so zelo široke v pasu. Na prvi pogled se zdi, kot da bi lahko vanje zlezla kar dva človeka, vendar se s posebnim načinom zavezovanja (brez skrbi, ni zapleteno!) povsem prilagodijo telesu. Zato so priljubljene tudi med nosečnicami, ki so imele priložnost spoznati njihove prednosti. Kako si jih obleči, je ponazorjeno na spletni strani proizvajalca.

Cena

Fišijevke so praktično poletno oblačilo, saj so lahke in zračne, zaradi česar se v njih ne potimo, primerne pa so tudi za rekreacijo. Naročite jih lahko preko spletne prodaje, odvisno od načina nakupa pa se cene gibljejo od 20 do 30 evrov.

Nekaj živahnih kosov poglejte v galeriji.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.