Magazin > Lepota & telo
63 ogledov

V Slovenijo prihaja zdravilec John Kaare Pedersen

John Kaare Pedersen Žurnal24 main
V Ljubljano bo 13. aprila prišel norveški zdravilec John Kaare Pedersen.

"John Kaare Pedersen je pogumen mož. Ljudem razlaga stvari, zaradi katerih ga imajo nekateri za norega. A takih je vedno manj. Vedno več pa je tistih, ki jim je s svojo zdravilno močjo povrnil vero v življenje in jih odrešil muk te ali one bolezni. Tudi meni je pomagal. Prvič pred enim letom, in sicer na daljavo. Odrešil me je 13-letnega pekla, zaradi katerega sem prej velikokrat pomislila tudi na samomor," je leta 2006 zapisala novinarka Renata Ažman.

Trinajstega aprila bo slavni šaman spet obiskal Slovenijo. Gostil ga bo Center Hortus Vitae na Dunajski cesti v Ljubljani. Kaare Pedersen je sicer uradni član Norveškega združenja zdravilcev z neverjetnimi uspehi pri zdravljenju t. i. neozdravljivih in drugih bolezni, pišejo na spletni strani 3vitana.si.

Zdravilec naj bi imel izjemne uspehe pri odpravljanju duševnih in telesnih težav, kot so depresija, migrena, luskavica, rak, alergije, kronična vnetja, bolečine v mišicah in sklepih, tumorji in podobno.

"Uspešno svetuje tudi na podlagi izjemne jasnovidnosti, pomaga pri odstranjevanju urokov, odpravljanju psihoz in obsedenosti ter odpravljanju številnih drugih težav. Dobre rezultate ima tudi pri zdravljenju rastlin in živali," še pišejo na zgoraj omenjeni spletni strani. Več o dogodku in prijavah lahko preberete TUKAJ.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.