Magazin > Odnosi in prosti čas
1481 ogledov

Najbolj vroče poletne romance boste doživeli s temi astrološkimi znamenji!

seks na plaži Shutterstock
Morje, sonce in slani poljubi ...

Veliko samskih se poletnega oddiha veseli tudi zaradi lahkotnih poletnih flirtov. A ni vsak ustvarjen za poletne afere. Z osebami rojenimi v teh treh znamenjih boste doživeli popoln poletni flirt, nikar pa od njih ne pričakujte dolgotrajne zveze …

Strelec

Strelci so idealni za flirt med poletnim dopustom. Osebe rojene v tem znamenju obožujejo svobodo in so vedno v iskanju novih avantur. Nič ni bolj vznemerljivega od poletja s strelcem. Za zelo kratek čas vas bodo sprejeli v svojo igro in vam pričarali nepozabno poletje. A ne pozabite, da ima taka afera kratek čas trajanja, strelce je namreč zelo težko prepričati v resno zvezo. 

Dvojčka

Dvojčki so ustvarjeni za flirtanje. To astrološko znamenje obožuje spoznavanje novih ljudi in vedno zabava ter nasmeji vse okoli sebe. Zelo so strastni in znajo uživati v trenutku. Poletna romanca z njimi bo zagotovo nepozabna avantura. 
 

Oven

Na ovnih je nekaj privlačnega in zanimivega. Njihova samozavest jih dela neulovljive. Če se boste odločili za poletno avanturo z ovnom, bo ta polna pustolovščin. A pazite, da se ne zaljubite, saj se lahko hitro opečete, zelo verjetno namreč je, da niste njegova edina izbira. 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice