Magazin > VIP
5438 ogledov

72-letna zvezdnica pravi, da meseni užitki še nikoli niso bili boljši

Jane Seymour Profimedia
Zelo malo ljudi o tej temi govori tako odkrito kot ona.

V eseju Seks po šestdesetem, ki je izšel v reviji Cosmopolitan, je igralka Jane Seymour odkrito pisala o svojem spolnem življenju in razkrila, da je z leti postalo boljše.

Po končanem razmerju se je odločila ostati samska in preprosto živeti, dihati in biti obkrožena s stvarmi, ki so ji najpomembnejše. Ko je spoznala svojega trenutnega partnerja Johna Zambettija, je bila srečno samska in ni iskala predanega razmerja. "Vendar je bila kemija med nama dobra, kar je vplivalo tudi na najine intimne trenutke," pravi 72-letnica.

Jane Seymour | Avtor: Instagram Instagram

"Starejša kot sem, bolj seks temelji na čustveni intimnosti"

"Seks je zdaj bolj čudovit in strasten kot kadarkoli, ker temelji na zaupanju, ljubezni in izkušnjah," priznava v eseju. Zdaj pozna sebe in svoje telo. Ni več tako kot v mladosti. "Predvidevam, da pri mlajši generaciji najprej seksaš in potem vprašaš, kako je druga oseba," nadaljuje nekdanja Bondovka. "Starejša kot sem, bolj je seks zgrajen na čustveni intimnosti, na deljenju življenjskih vzponov in padcev z nekom, naših občutkov, naših radosti, naše žalosti, naših skupnih strasti in želja," dodaja.

Zvezdnica "Somewhere in Time" je govorila tudi s prijatelji, ki so jim umrli zakonci. Zdravniki so jim svetovali: "Zdaj je čas, da se naučite biti intimni sami s seboj." "Vsekakor se ljubezenski dotiki spreminjajo glede na vaše fizične sposobnosti, ko postajate starejši. Zagotovo pa to ni nekaj, čemur bi se odrekli samo zato, ker ste dosegli določena leta," še dodaja.

Seymour in Zambetti sta uradno par od oktobra 2023

Jane Seymour je oktobra 2023 na Instagramu objavila razmerje z rock kitaristom Johnom Zambettijem. Ob fotografiji je zapisala: "Še nikoli nisem bila tako srečna." Britansko-ameriška igralka je bila pred tem poročena z Michaelom Attenboroughom (od 1971 do 1973), Geoffreyjem Planerjem (od 1977 do 1978), Davidom Flynnom (od 1981 do 1992) in Jamesom Keachem (od 1993 do 2015). S Flynnom ima dva otroka, s Keachem pa sinova dvojčka.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice