Magazin > VIP
58 ogledov

Amyjin fant Reg Traviss spregovoril

Amy Winehouse EPA
Reg Traviss, zadnji fant Amy Winehouse, je spregovoril o smrti nadarjene pevke.

"Zadnji trije dnevi so bili peklenski. Ne morem opisati, kaj prestajam. Izgubil sem svojo ljubezen," je v intervjuju za The Sun povedal 35-letni režiser in dodal: "Zahvaljujem se vsem, ki z nami žalujejo za Amy – za to čudovito, briljantno osebo."

Traviss je tudi izdal, da je bila Amy v dneh pred smrtjo polna življenja. "Vsak dan je telovadila in hodila na jogo. Ta strašna stvar, ki se je zgodila, je kot nesreča." Njegove besede se sicer od mnenja Amyjine matere močno razlikujejo. Ta je namreč po hčerini smrti izjavila, da je bila Amy psihično na dnu in da je vedela, da bo umrla.

Traviss in Winehousova sta bila par dve leti. Filmar je tudi prvi partner zvezdnice, ki ga je njena družina sprejela z odprtimi rokami, saj Travissa nista zanimala njena slava in denar. Traviss jo je imel resnično rad. Želel ji je pomagati iz pekla drog in alkohola. "Ko je bil Reg v bližini, je bila Amy drug človek. Pomirjal jo je," je časniku izdal neki vir.

Na žalost pa je Traviss zaradi svojega dela veliko potoval, kar je Amy škodilo. Spet je namreč poprijela za iglo in steklenico. Režiser ji je menda postavil ultimat: "Opusti alkohol ali pa bom odšel." In ker njen zadnji obisk klinike za odvajanje ni obrodil sadov, je Reg izpolnil grožnjo. Zavrnil naj bi njeno snubitev in odšel. Nekateri pa pravijo, da sta se tik pred smrtjo spet pobotala.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.