Magazin > VIP
3205 ogledov

Bila je najlepša igralka z oblinami, sedaj pa se je dobesedno prepolovila!

Barbie Ferreira Profimedia
Velika preobrazba v zgolj šestih mesecih.

Mlada igralka in zvezda serije Evforija Barbie Ferreira je na Instagramu delila serijo novih fotografij, na katerih je tako rekoč neprepoznavna. Slavna rjavolaska je bila znana po svojih oblinah in polnejši postavi, a o njej ni več sledu.

Barbie Ferreira se je namreč pohvalila s fotografijami, na katerih pozira v oprijeti rjavi obleki, ki njeno novo precej vitkejšo postavo in tanek pas lepo izpostavi. Lepa 27-letnica se je tako rekoč stopila, zato je tudi njen obraz nekoliko drugačen. Ima bolj izrazite ličnice in bolj poudarjeno čeljust.

"Tako nenavadne vibracije," je ob slikah zapisala Barbara, pri čemer ni omenila vidne izgube teže. Znana je namreč tudi kot ena izmed zvezdnic, ki nikoli ni želela razpravljati o svoji teži, po drugi strani pa je bila prepoznana kot navdih in vzornica mnogim ženskam z oblinami.

Samo enkrat je omenila težave s prehranjevanjem, kot del širšega sklopa težav, ki so jo pestile v najstniških letih. Ferreira namreč meni, da je na možgane močno vplivalo dejstvo, da je generacija Z odraščala z internetom. "Imela sem strašno anksioznost. Veliko težav z depresijo, prehranjevanjem, paranojo in različnimi drugimi stvarmi, za katere sem tisočodstotno prepričana, da so prišle z interneta," je povedala v intervjuju za Cosmopolitan.

Lepa rjavolaska je bila za svoj novi videz deležna številnih komplimentov in pohval, pričakovano pa so se našli tudi kritiki, ki trdijo, da je za hujšanje uporabljala zdravilo Ozempic. "Bogataši imajo Ozempic, mi pa pozitivno telo", "Vsekakor Ozempic, vendar je še vedno zelo lepa", "Komaj sem jo prepoznal", "Zakaj nam vsem ne prodajo te droge, ko je pol Hollywooda shujšalo na njej ", je le nekaj komentarjev.

Komentarjev 1
  • ico8 07:34 21.julij 2024.

    Ahahahaaaaaa, prepolovila? Ahahaha….

Sorodne novice