Magazin > VIP
1547 ogledov

Bivši mož Ane Roš pričakuje otroka s 23 let staro partnerko

Ana Roš
Med njima je 34 let razlike.

Da se ločujeta, se je šušljalo že leta 2019, čeprav je Valter Kramar za Žurnal24 govorice takrat zanikal, a so se poti z našo najbolj uspešno chefinjo Ano Roš, vsaj zakonske, kmalu zatem pretrgale. Vseeno pa ostajata povezana z otrokoma in poslom. Poročena sta bila 25 let. 

Ana je leta 2022 nato presenetila s hitro zaroko in poroko. Novembra 2022 se je kmalu po tem, ko sta se spoznala, zaročila z Urbanom Stojanom, za novo leto, na njen 50. rojstni dan, sta se poročila.

Revija Lady pa poroča, da je novo srečo v ljubezni našel tudi njen bivši mož Valter (57). Ogrel naj bi se za komaj 23 let staro Minejo Lazar, hčerko dobrega prijatelja Edija Lazarja, lastnika priljubljenega kampa Lazar ob reki Soči.

Med njima je kar 34 let starostne razlike, 23 let stara Minea pa naj bi bila po poročanju Lady tudi noseča. Z Ano Roš ima Valter sicer 21 let starega sina Svita in 20 let staro hčerko Evo Klaro, iz prvega zakona pa ima sina. 

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice