Magazin > VIP
4058 ogledov

Dončić bo zaigral v priljubljeni seriji

Košarkaška žoga Shutterstock
Pravi, da košarkarske kariere ne bi zamenjal.

Saša Dončić, nekdanji košarkar in oče Luke Dončića, se je preizkusil v novi vlogi, in sicer igralski, kot poročajo nekateri domači mediji. Saša je namreč zaigral v priljubljeni seriji Truplo, ki jo Pop TV predvaja na Voyu.

"Poklical me je Luka Štigl in vprašal, ali bi bil pripravljen na sodelovanje. Ker se nam je sezona ravno končala, sem imel časa več kot preveč in sem izziv sprejel. Izkušnja je bila res lepa. Igral sem prvič v življenju, lahko pa povem, da se mi je pred tem zdelo vse to veliko bolj preprosto. So mi pa zelo prizanesli, saj mi je celotna ekipa veliko pomagala. Všeč mi je, da v seriji nastopajo tako profesionalni igralci kot tudi amaterski," je o svoji prvi igralski izkušnji za Žurnal24 zaupal Dončić in priznal, da se košarki še ne misli odpovedati: "Košarka je moja prva ljubezen, v košarki sem celo življenje in vedno bo na prvem mestu, ne glede na to, kaj v življenju počnem."

V drugi sezoni serije, ki bo na sporedu konec poletja, pa bodo nastopili tudi Tina Gorenjak, Chorchyp, Gorka Berden in Tibor Baiee.

Saša Dončić | Avtor: Profimedia Profimedia

Nova knjižna uspešnica: Žena ima vedno prav

  

Komentarjev 3
  • Avatar Termiolla
    Termiolla 01:22 06.junij 2019.

    Ali veš, kje najti žensko za eno noč? Pridite v >>> www.Sexcoss.Com

  • fiston 23:25 05.junij 2019.

    Verjetno pijano truplo, to bi mu šlo najbolje. Je pa sramota za Slovenijo, da lahko POP TV za njihov program izsiljuje naročnino, ki je zdaj že 5 evrov, baje pa je končni cilj, da se postopoma dvigne tam na 7-8 ...prikaži več evrov. Prej so imeli svoj paket, ki je bil tam 12 evrov se mi zdi, ampak zgleda niso nobenega prodali, zdaj so se pa polotili na tak način. Je pa sramota za Slovenijo, da moraš plačevati RTV prispevek, potem pa če hočeš gledat še tem 5 evrov, ker brez tega ne moreš gledat RTV Slo programa

  • Tupamaros 13:44 05.junij 2019.

    Kaj? Truplo bo igral?