Magazin > VIP
2668 ogledov

Foto: Enega največjih hollywoodskih ženskarjev ujeli pri poljubu z moškim

Zac Efron
1/3
Profimedia
To pa je nepričakovano.

Ameriški igralec Zac Efron (36) to poletje uživa v Evropi, trenutno na Mikonosu. Paparaci so ga ujeli v restavraciji Lio, ušel jim ni niti poljub, ki ga je namenil neznanemu moškemu. Je bil poljub le prijateljski ali kaj več? Ker je igralec od nekdaj veljal za enega največjih hollywoodskih ženskarjev, bi bilo to veliko presenečenje.

Na seznamu njegovih partnerk in ljubic se je v preteklosti znašlo veliko slavnih lepotic. Med njimi igralke Michelle Rodriguez, Lily Collins, Vanessa Hudgens, Alexandra Daddario, Rebecca Ferguson in Halston Sage, olimpijka Sarah Bro, oblikovalka Sami Miro in nazadnje avstralska natakarica Vanessa Valladares. Zato zadnji poljub z moškim na Mikonosu še toliko bolj preseneča.

Zac je v začetku avgusta med oddihom na priljubljenem otoku Ibiza sicer doživel manjšo nezgodo. Igralec je v zgodnjih jutranjih urah skočil v bazen, s prsmi udaril v dno in v pljuča dobil veliko količino vode. 

Efrona, ki je bil po tem videti v šoku, so varnostniki nemudoma rešili iz bazena in odpeljali v bolnišnico. Tam so mu rentgensko slikali pljuča in ugotovili, da v njih nima več vode. Po nekaj urah je bil iz bolnišnice odpuščen, a je tam ostal dlje časa, saj je pred tamkajšnjo bolnišnico mrgolelo paparacev, ki so izvedeli, da je zvezdnik v bolnišnici.  

Da je hitro okreval, dokazuje fotografija, ki jo je kmalu po nesreči objavil na Instagramu in zapisal: “Srečen in zdrav, hvala za lepe želje.” 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice